• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan varmi

siyahvekirmizi

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010
77
11
298
Almanya
Merhaba arkadaslar kardesimin esi hamile bu gün doktora gitmisti,cocugun kafasi iki hafta daha büyükmüs vücuda göre birde kafasinin arkasindaki su biraz fazlaymis.tedirgin oldum biraz önemli birseymi, acaba onada belli etmedim ama belki bilgisi olan vardir.

Merhaba arkadaslar kardesimin esi hamile bu gün doktora gitmisti,cocugun kafasi iki hafta daha büyükmüs vücuda göre birde kafasinin arkasindaki su biraz fazlaymis.tedirgin oldum biraz önemli birseymi, acaba onada belli etmedim ama belki bilgisi olan vardir.

Kafasının iki hata önde olması sorun değil bence çünkü çocuklar illa haftasına göre gelişmiyor benim kızıma da FL si iki hafta geri demişlerdi ama 50 cm doğdu ama kafasının arkasındaki suyu bilemiycem cnm inşallah bir sorun yoktur

Kafasının iki hata önde olması sorun değil bence çünkü çocuklar illa haftasına göre gelişmiyor benim kızıma da FL si iki hafta geri demişlerdi ama 50 cm doğdu ama kafasının arkasındaki suyu bilemiycem cnm inşallah bir sorun yoktur

Allah razi olsun canim, bende suya taktim biraz Doktor takip edicez dogduktan sonrada ayniysa tedavi olabilir demis
:(

Bebek kaç haftalık? Bana da doktor araştırması yaparken bir tanesi kafası büyük dedi
Çok şükür öyle bir durum yok. Dr.yanılmış olablir ya da son haftalara doğru düzelebilir

su toplamışsa zaten kafasının büyük olması normal

ennem hep anlatır
ben doğduğumda
öyle büyük bir kafam varmış ki
annem özürlü filan sanmış
:32::32::32::32:
aynı şekilde bende de su toplanması varmış
ve 40 ın çıkana kadar yavaş yavaş normale dönmüş

nedenini bilmiyorum
ama büyüklüğünün nedeni su toplanması ise
korkacak birşey olduğunu düşünmüyorum
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

su toplamışsa zaten kafasının büyük olması normal

ennem hep anlatır
ben doğduğumda
öyle büyük bir kafam varmış ki
annem özürlü filan sanmış
:32::32::32::32:
aynı şekilde bende de su toplanması varmış
ve 40 ın çıkana kadar yavaş yavaş normale dönmüş

nedenini bilmiyorum
ama büyüklüğünün nedeni su toplanması ise
korkacak birşey olduğunu düşünmüyorum
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Allah razi olsun canim insAllah dedigin gibi olur.

Back
X