M mina2091 Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 401 123 23 25 30 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi mina2091 #1 Merhaba arkadaşlar konu açmıştım 28.81 le betamı öğrendim pazar günü yarın randevum var artmış mı diye bakılıcak ama kasık ve karın ağrısı yaşıyorum öğrendiğim günden bugüne ara ara normal mı bu durum
Merhaba arkadaşlar konu açmıştım 28.81 le betamı öğrendim pazar günü yarın randevum var artmış mı diye bakılıcak ama kasık ve karın ağrısı yaşıyorum öğrendiğim günden bugüne ara ara normal mı bu durum
M mavimuallime Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2024 403 268 18 30 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi mina2091 #2 Çok erken öğrenmişsiniz hayırlı olsun. Normal ilk dönemlerde ağrılar çok oluyor, bebeğin yerleşme süreci, dinlenerek geçirmeye çalışın
Çok erken öğrenmişsiniz hayırlı olsun. Normal ilk dönemlerde ağrılar çok oluyor, bebeğin yerleşme süreci, dinlenerek geçirmeye çalışın
M mina2091 Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 401 123 23 25 30 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi mina2091 #3 mavimuallime .!.: Çok erken öğrenmişsiniz hayırlı olsun. Normal ilk dönemlerde ağrılar çok oluyor, bebeğin yerleşme süreci, dinlenerek geçirmeye çalışın Genişletmek için tıkla... Teşşekür ederim dinlenmek pek mümkün olmuyo şu sıralar ama yine kendime dikkat ediyorum
mavimuallime .!.: Çok erken öğrenmişsiniz hayırlı olsun. Normal ilk dönemlerde ağrılar çok oluyor, bebeğin yerleşme süreci, dinlenerek geçirmeye çalışın Genişletmek için tıkla... Teşşekür ederim dinlenmek pek mümkün olmuyo şu sıralar ama yine kendime dikkat ediyorum