bilgisi olan varsa ilgilenebilir mi

10082010

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
6
0
1
İyi günler bir konuda yardıma ihtiyacımmm var. adet gününden bir gün önce birlikte ( geri çekmeyle korunarak) olup daha sonra adet olup ertesi ay geçikgecikti ise hamilelik şansı var mı

Öncelikle geri çekilme doğum kontrol yöntemi değil. Adetten 1 gün önce beraberlik olmuş, hamilelik olacağını sanmıyorum ama test yapın tabi.

Zannetmiyorum cok cok dusuk bir ihtimal

İyi günler bir konuda yardıma ihtiyacımmm var. adet gününden bir gün önce birlikte ( geri çekmeyle korunarak) olup daha sonra adet olup ertesi ay geçikgecikti ise hamilelik şansı var mı

Dusuk bu ihtimal ama imkansiz da degil hani. Gecikmen 3 gun falan gectuyse bi test yap

Ya yaklaşık 6 gündür gecikti . Normalde de bir iki gün olurdu gecikme . Belim de adet belirtisi gibi bir ağrı var. Iltihap da çok olsa gerek ve bu ay aşırı üşüttüm . Çok az kahverengi akıntı da oldu ama devamı yok . Ayrıca benim için çok stresli bi aydı

Cnm stres kilo kaybi mevsimler etkilebiliyo. Belki ondan gecikmustir. Bazen de psikolojik olabilir. Biraz daha bekle o zaman

Bir kere adet olmuşsunuz zaten, mevsimsel değişimdir.. Hamile olma ihtimaliniz %0.000003

küsuratlı sayı verdim ki salladığım anlaşılmasın

şaka bir yana hamile değilsin..

Yine de takılıyor insanın kafasına :) teşekkür ederim umarım söylediğiniz gibi olur

Adete 4 yada 5 gün kalinca bile birlikte olunca hamile kalinmiyor sen 2 gun önce birlikte olmuşsun nasil hamile kalabilirsinki söylediğiniz şey imkansız

Kızlar ya konuyla pek alakali değil ama bi sorum olcak. Bu yasmin ilaciyla başım dertte :/ bugün içeceğim hapı düşürüp kaybettim, ben de cuma gün içeceğim hapı içtim nolcak şimdi :/ bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…