Bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen

Sfkyvz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
235
104
33
26
Kızlar benim bugün aşılamamın 12 günü sabah ilk idrarla test yaptım iki testte negatifti bu arada iki test aynı anda yaptım sonra uyudum uyandığımda silik çizgi çıkmıştı ikisinde de su damlattım buharlaşmamıdır diye kaybolmadı çizgiler haala duruyo sizce gebelik varmıdır

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 54
Ilk 10 dk icinde cikmadiysa kuruma cizgisidir bat ne zaman

Kızlar benim bugün aşılamamın 12 günü sabah ilk idrarla test yaptım iki testte negatifti bu arada iki test aynı anda yaptım sonra uyudum uyandığımda silik çizgi çıkmıştı ikisinde de su damlattım buharlaşmamıdır diye kaybolmadı çizgiler haala duruyo sizce gebelik varmıdır
İki gün daha bekle canım yeniden yap erken daha benim aşılamanın 15. Günü test yapmadım jel geciktiriyor benim adetimi ancak sali günü de olmazsam o zaman hastaneye giderim

Canım çok çok silik gördüm umarım sonuç pozitif olur ilerleyen günlerde, Benimde adete son 4 gün çatlama iğnesi etkisi varmıdır yapsam mı sizce

Canım çok çok silik gördüm umarım sonuç pozitif olur ilerleyen günlerde, Benimde adete son 4 gün çatlama iğnesi etkisi varmıdır yapsam mı sizce
Evet silik bir çizgi var ama sonradan çıktı göğüslerim çok hassaslaşmış uçları çok acıyo şişmiş arada sızlıyo yani bilmiyorum ya

Evet silik bir çizgi var ama sonradan çıktı göğüslerim çok hassaslaşmış uçları çok acıyo şişmiş arada sızlıyo yani bilmiyorum ya
Bende gögüs uçlarım çok hassas hormanal diye düşünüyorum test yaptım negatif malesef

Merhaba bende 21 Eylül aşılama yaptım ilk aşılamam 1 haftadır göğüste ağrı ve şişme var 15. Günüm idrar testi yaptım negatif adet günüme 7 gün var daha acaba kanda çıkar mı yoksa hiç yok mu 😔

Back
X