Arkadaşlar merhaba
birşey sormak istiyorum...
Ben tüp bebek tedavisi ile hamileyim şuan ve kan sulandırıcı clexane yapıyorum hergün..burdan bir arkadaştan heyet çıkarılıp alınabileceğini duyunca ...heyet raporu çıkarttım ve dün reçete ye yazdırdım 5 adet aldım...dr um bana hiç ödeme yapmayacaksın demesine rağmen 60 tl katkı payı ödedim...eczane teşhisle ilgili bir durum dedi...yüksek riskli gebelik yazıyor bende..
Acaba sizlerde teşhiste ne yazıyor....ücret veriyormusun sizde eczaneye heyetle ilaçları alırken...bilgi verirseniz sevinirim...
Sevgiler......teşekkürler....
KaÇ haftalık hamİlesİn cnm
Ben de bu ilacı kullanıyorum, rapor çıkarttıktan sonra katkı payı ödemiyorsun ben en son 10'luktan 10 kutu yazdırdım ve beş kuruş ödemedim. Şimdi raporuma baktım Teşhiste TROMBOFİLİ + YÜKSEK RİSKLİ GEBELİK yazıyor. Başka bir eczaneye daha sorsaydın bide
arkadaşım merhaba..kızlar sizde pıhtılaşma mı var.beni bilgilendirebilirmisiniz. ben yeni tahlil yaptım mhtrf c 677 gende heterizigot gibi bişeyler yazıyordu pıhtılaşma bozukluğu varmış iğne kullanacakmışım am hiçbir bilgim yok daha tedaviye 1 ay var
selam canım ..çok teşekkür ederim...3 düşük yaşadım.. 1 boş gebelik...1 kimyasal gebelik...1 kalp atışı durdu....senay selam.....hamileliğin hayırlı,uğurlu olsun inşallah....sen daha önce düşük yaptınmı.......
şenayım seni burada görmek güzel.hadi bakalım sağlıkla kucakla bebeğini.....
cevabın için çok teşekkürler...bende sadece yksek riskli gebelik yazdığı için mi acaba bu şekilde..sistem katkı payı istedi...olmazsa gider konuşurum bundan sonra olmazsa başka yerden tedarik ederim...
buarada hamilelik nasıl gidiyor...kaçıncı haftadasın..daha önce düşüklerin varmıydı...hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum...
merhabalar..baktım teşhise yüksek riskli gebeliğin yanında...trombosit bozukluğu da yazıyormuş..gidip görüşeceğim eczaneyle..evet bulunmuyor gerçekten..banada 4 kutu verdiler 1 tane daha bulunca arayacaklar....Bence sen raporuna trombofili diye ekletebilirsin sonuçta çok pahalı bir ilaç birde ben son yazdırdığımda zor buldum depolarda yok demişlerdi teket teker bulup verdiler. Ben daha önce 2 bebeğimi kaybettim 7 haftalıktı ikiside kan pıhtılaşmasına bağladılar sebebini, Rabbim hiç kimseye yaşatmasın çok zor günlerdi. Şu an Allahıma şükürler olsun gayet iyi gidiyor hamileliğimMaşallah.20.haftadayım. İnşallah sorunsuz sonuna kadar giderim. İyi dileklerin için teşekkür ederim. vereliniortak
Sanada sağlıklı rahat bir hamilelik dilerim kucağında mıncıklarsın İnşallah. Aklına takılan bişey olursa sorabilirsin. kaydirigubbakcemile5
selam canım ..çok teşekkür ederim...3 düşük yaşadım.. 1 boş gebelik...1 kimyasal gebelik...1 kalp atışı durdu....
şuanda korkularım bırakmıyor.....hayırlısını diliyorum hepimiz hakkında...
ben iğneye hamile olduğumu öğrendikten sonra..2. b hcg tahlilinden sonra başladım...bazı dr lar transfer sonrası başlatıyor...Kizlar bende de kan pihitlasmasi varr ...
Ben de kan civiltici olarak Fraxiparin 0,4 kullaniyorum ..
Sizler bu ilaci kullanmaya ne zaman basliyorsunuzz ??
Tedavinin ilk gününden itibaren mi ? Transferden sonra mi ?
Bir de bu igneyi hangi bölgeye enjekte ediyorsunuzz ??
Benim göbek kismi morluklar icerisinde kaliyorr ...
Bacak veya kol bölgelerine de yapilabiliyor mu ??
Bu arada ALLAH´Tan burda bu ilaca para ödemiyoruzz ...
Sigorta karsiliyorr ..
senaycım bende senin durumundayım.....2 düşük ve 1 kimyasal gebelik....... bende transferle birlikte başlicakmışım iğneye...inşallah herşey yolunda gider........
ben iğneye hamile olduğumu öğrendikten sonra..2. b hcg tahlilinden sonra başladım...bazı dr lar transfer sonrası başlatıyor...
göbeğime yapıyorum ve şuanda benim göbeğimde morluklar içinde..ilaç yakıyor...
ama bacak ve kollara da yapılıyormuş..
buarada senin heyet raporundaki veya reçetedeki teşhiste ne yazıyor....bilgi verirsen sevinirim....
sevgiler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?