Bilgisi olan yardım edebilir mi

Masal3424

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
185
90
18
30
Kızlar merhaba 6 haftalık hamileyim tahlillerimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor ilaç verdi ama kullanıp kullanmakta kararsız kaldım bebeğe zararı olur mu diye sizler kullandınız mı acaba bu ilaçlardan (monurol toz şase ve piyeloseptyl hap )

Kızlar merhaba 6 haftalık hamileyim tahlillerimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor ilaç verdi ama kullanıp kullanmakta kararsız kaldım bebeğe zararı olur mu diye sizler kullandınız mı acaba bu ilaçlardan (monurol toz şase ve piyeloseptyl hap )
Yani doktor hamile oldugunu bilip vermişse bir sorun olmaz diye vermistir

Merhaba bende 6 haftalık hamileyim vajinada yanma mı oldu da idrar testi verdiniz bide sizdede sürekli Kısa kısa sancılar oluyor mu benim ilk gebeliğim kbkmyn böyle sordum

Merhaba bende 6 haftalık hamileyim vajinada yanma mı oldu da idrar testi verdiniz bide sizdede sürekli Kısa kısa sancılar oluyor mu benim ilk gebeliğim kbkmyn böyle sordum
Canım hamilelikte bu tahliller yapılıyormuş doktorum istedi kendisi gebelik tahlil paketi yaptı yoksa yanma sızlama filan olmadı bende hatta enfeksiyon çıkınca çok şaşırdım sızlamam yoktu çünkü. Evet ara ara adet sancısına benzer ağrı oluyor ama kısa kısa geçiyor sonra

Back
X