• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgisi olan yardım edebilir mi ??

tekgercegim

öмяüмüη ѕ[α]нιвι
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
863
15
118
Eşim Kastamonu da asker ve 10 ocakta yemin töreni var, Kastamonu'da kalabileceğimiz uygun, güvenilir otel ya da misafirhane arıyorum kastamonu da yaşayan arkadaşlar varsa nerede kalabiliriz yardımcı olabilir misiniz, öğretmenevini aradım ama boş yer yok malesef

Eşim Kastamonu da asker ve 10 ocakta yemin töreni var, Kastamonu'da kalabileceğimiz uygun, güvenilir otel ya da misafirhane arıyorum kastamonu da yaşayan arkadaşlar varsa nerede kalabiliriz yardımcı olabilir misiniz, öğretmenevini aradım ama boş yer yok malesef

en güvenilir turizm acenteleri bence.. hem kıştan dolayı fiyatları da uygun olur.. hatta ets tura falan bak netten..

gideceğiniz yerin belediyesinin sayfasına bakın. küçük yerlerdeki otel ve pansiyonlar için etstur ya da setur gibi yerlerde bulamazsınız. internetten butik otel ya da business otel diye aratın; tabi gideceğiniz yeri de yazarak. iyi yolculuklar!

cnm ets tur da bi tane otel var ona da dolu diyor

kastamonu kısmen turistik bir yer diye ets de olabilir dedim. tarihi evlerinden dolayı iç turizm açısından yorumlamıştım.. gündüz giderseniz çarşı alanında falan mutlaka kalınacak bir yer çıkar...

booking diye yazarsanız googleye yer ayırtmanızı sağlayan bir site var. Biz oradan ayarlamıştık manisa otelini. Ki iyiki de öyle yapmışız yemin töreni için tüm oteller dolmuştu.

öğretmen evlerine bakın derim ben:d biz ıspartada öğretmen evinde kalmıştık hem uygun hem temiz oluyorlarD:D

Back
X