Bilgisi olan yardımcı olsun lütfenn

garip....adeta mensturasyon dongusu bi 15 gun pause lamis kendini,sonra devam etmis gbi..size tavsiyem 30 aralikta tekrar kan testine gtmeniz.o zamana kadar herhangi bir ilac kullanmayn bence
Salı günü tekrar dr a gitmeyi düşünüyorum. Çünkü yumurtlamanın üstünden neredeyse 20 gün geçmiş olacak ve ben toplamda iki aydır adet olmadım :) sağlıkçı mısınız?

Salı günü tekrar dr a gitmeyi düşünüyorum. Çünkü yumurtlamanın üstünden neredeyse 20 gün geçmiş olacak ve ben toplamda iki aydır adet olmadım :) sağlıkçı mısınız?
biyoloji ogretmeniyim :) bu konuda baslik acmistm hamilelik forumuna zaten.

:) aa evet farketmiştim yazınızı. Yanı bahsettiğiniz menstrual döngü hakkında bilgim var ama böyle garp bişe olunca fikir almak istedim.tekrar teşkkürler

Adete bir hafta kala döllenme olabilme ihtimali var mı acaba yumurtanın geç çatlama ihtimali?

:) aa evet farketmiştim yazınızı. Yanı bahsettiğiniz menstrual döngü hakkında bilgim var ama böyle garp bişe olunca fikir almak istedim.tekrar teşkkürler
rica ederim, durumunzu ve baslgi takipteym.
Hayrli haberler almanz dilegyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…