Gebeliğe Hazırlık Bilgisi olan..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ales67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
1.655
1.051
83
32
Merhaba kizlar ayin 17sinde ilk defa yumurtlama gördüm 18.catlama oldu dün aksam ve bugün kasiklarim gene agrimaya başladı adete 11 gun war hamilelik belirtisi degil bu kadar erken olamaz da merak ettiğim ovulasyon testine devam mi edeyim 2.kez yumurtlama olabilir mi basina gelen varmi

Bende geç yumurtlama gördüm bu ay felaket kasık ağrısı var

Tez zamanda kavusursunuz bebisinize bizimde 2.5 seneye birsey kalmadi ama nasip olmadi bir türlü insallah bu defa tutar ekstra birsey yaptiniz mi vitamin vs gibi
Arı sütü bal polen kullandık dvit kullandım başka da bişi kullanmadım bizimde öyle nasip olmadı daha

Mfk yontemini mi denediniz sizde ben sadece folikasite basladim o kadar d vitaminini onermedi doktor nedense
Eşim askeri personel uymuyor bu ay denemek istedim uymadı günler

Yumurtlama gunlerini degerlendirmissiniz zaten umarim tutar sizin güzel haberi verirsiniz insallah
Amin inşallah ilk sene rahim filmi çekilmiştim doktor sıkıntı yok dedi şimdiki gittiğim doktor rahîm kalınlığindan polipten suphelnedi tekrar film cektirecem adetten sonra hadi bakalım hayirlisi olsun

Amin inşallah ilk sene rahim filmi çekilmiştim doktor sıkıntı yok dedi şimdiki gittiğim doktor rahîm kalınlığindan polipten suphelnedi tekrar film cektirecem adetten sonra hadi bakalım hayirlisi olsun
İnşallah temizdir hersey bende kiloluydum tup mide oldum sirf çocuk istedgm icin haziranda bende rahim filmi cekildim temizdi sonra uzerine asilama yaptirdik tutmadi doktor 5 ay icinde hamile kalirsin dedi ama gene olmadi nasip olmayınca olmuyor demekki simdi 1 hafta sonra progesterona baktircam baktir dediler

Hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…