- 16 Ekim 2021
- 57
- 7
- 36
- 25
- Konu Sahibi skdodkdkdkdk
-
Evet yapar aynı ben. bel kasık ve bacak ağrısı. Acayp ağrı yapıyor çözüm bulabildiyseniz bana da söyleyinBel kasık ve bacağımda ağrı yaşıyorum. Biraz İdrar yolu enfeksiyonu var dediler fakat bu biraz bu kadar ağrı yapar mı ? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Maydanoz suyu bana iyi geliyor ama sonradan tekrarlıyor iltihaplanma. Mutlaka sıcak tutun ayağınızı ve kasık bel bölgenizi geçmiş olsunEvet yapar aynı ben. bel kasık ve bacak ağrısı. Acayp ağrı yapıyor çözüm bulabildiyseniz bana da söyleyin
Herşeyi İçmeyin arkadaşlar malesef her bünyeye iyi gelmiyor bazı bitkiler, bunu yerinde doktora gidin bir şase,bir fitil halledebilir herşeyiEvet yapar aynı ben. bel kasık ve bacak ağrısı. Acayp ağrı yapıyor çözüm bulabildiyseniz bana da söyleyin
Canım benim ilk önce doktora gitmelisin ciddi birşey olabilir bu kadar ağrılı oluyorsa demekki bi hayli ilerlemiş önceliğin doktora gitmek olsun uygun bir tedavi yapılır sakın ottur cöptur bunları içme her vücuda uymuyor malesef bu bitki kürleri vs.ler geçmiş olsunBel kasık ve bacağımda ağrı yaşıyorum. Biraz İdrar yolu enfeksiyonu var dediler fakat bu biraz bu kadar ağrı yapar mı ? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Canım benim ilk önce doktora gitmelisin ciddi birşey olabilir bu kadar ağrılı oluyorsa demekki bi hayli ilerlemiş önceliğin doktora gitmek olsun uygun bir tedavi yapılır sakın ottur cöptur bunları içme her vücuda uymuyor malesef bu bitki kürleri vs.ler geçmiş olsun
Maydanoz suyunu bana doktor söyledi. Ayrıca kendimde hemşireyim. Burda bilmediğim birşeyi başkasına önermem. Ot çöp dediğiniz şeyler ilaçlardan daha hayırlıHerşeyi İçmeyin arkadaşlar malesef her bünyeye iyi gelmiyor bazı bitkiler, bunu yerinde doktora gidin bir şase,bir fitil halledebilir herşeyi
Bende aynıyım cok doktora gittim tabiki gidiyoruz yani. doktorun verdiği ilaclar bitince tekrarlıyor benimde. Az su içiyorum ondan sanırım tekrarlıyor3. Doktora gidişim bugünle birlikte çok az var diyip tek kullanimlik ilaç veriyor ama ağrım yoğun.
Maydanoz suyunu bana doktor söyledi. Ayrıca kendimde hemşireyim. Burda bilmediğim birşeyi başkasına önermem. Ot çöp dediğiniz şeyler ilaçlardan daha hayırlı
İdrarınızda sorun var mı peki? Benim idrar yaparken ağrım oluyor yanma yok bir de sürekli varmıs gibi az az cıkıyorum. Kışın cok fazla oluyor yazın yine kısmen iyi.Maydanoz suyu bana iyi geliyor ama sonradan tekrarlıyor iltihaplanma. Mutlaka sıcak tutun ayağınızı ve kasık bel bölgenizi geçmiş olsun
Doktorum bol su içip bol idrara çıkmaninda idrarı temizleyeceğini söyledi verilebilecek ilaçlar kısıtlı çünküBende aynıyım cok doktora gittim tabiki gidiyoruz yani. doktorun verdiği ilaclar bitince tekrarlıyor benimde. Az su içiyorum ondan sanırım tekrarlıyor
İdrarda yoğun koku ve renk koyulaşmasi varİdrarınızda sorun var mı peki? Benim idrar yaparken ağrım oluyor yanma yok bir de sürekli varmıs gibi az az cıkıyorum. Kışın cok fazla oluyor yazın yine kısmen iyi.
Evet banada bol su demisti 2,5 lt en az, su içince biraz hafifliyorDoktorum bol su içip bol idrara çıkmaninda idrarı temizleyeceğini söyledi verilebilecek ilaçlar kısıtlı çünkü
Öylemi güzel benim ablamda kadın doğum uzmanı herkese önerilmiyor bu şekilde bitki kurleri, doktor söyledi diyorsunuz belki bünyesi kaldirmayabilir ,doktor her önüne gelene bitki kürünü onermez malesef herkeze iyi etki yapmayabiliyor,en bariz soğan kurunden fayda gören kadar zarar gören bir hayli insan var3. Doktora gidişim bugünle birlikte çok az var diyip tek kullanimlik ilaç veriyor ama ağrım yoğun.
Maydanoz suyunu bana doktor söyledi. Ayrıca kendimde hemşireyim. Burda bilmediğim birşeyi başkasına önermem. Ot çöp dediğiniz şeyler ilaçlardan daha hayırlı
Maydanoz suyunu kadın doğumcu önermiyor yalnız. İdrar yolu enfeksiyonu onun branşı değil dahiliye doktorunun branşıdır bilginize :)Öylemi güzel benim ablamda kadın doğum uzmanı herkese önerilmiyor bu şekilde bitki kurleri, doktor söyledi diyorsunuz belki bünyesi kaldirmayabilir ,doktor her önüne gelene bitki kürünü onermez malesef herkeze iyi etki yapmayabiliyor,en bariz soğan kurunden fayda gören kadar zarar gören bir hayli insan var
Evet banada bol su demisti 2,5 lt en az, su içince biraz hafifliyoKz
Evet banada bol su demisti 2,5 lt en az, su içince biraz hafifliyo
Belde yanma şeklinde ağrı oluyor mu?Evet banada bol su demisti 2,5 lt en az, su içince biraz hafifliyor
Evet oluyorBelde yanma şeklinde ağrı oluyor mu?
Hanımefendi idrar yolları enfeksiyonu dediğinizde kadınlar için kadın doğum gelir Akla bende gittim bana mı öğretmeye kalkıyorsunuz ben o ilaçlari kullandıktan sonrada hamile kaldım. Ve hala aynı doktoru kullanıyorum.Memleketime gidincede ablam yardımcı oluyor.Maydanoz suyunu kadın doğumcu önermiyor yalnız. İdrar yolu enfeksiyonu onun branşı değil dahiliye doktorunun branşıdır bilginize :)
Bir sağlık çalışanı olarak bana mı öğretiyorsunuz. Üroloji ve dahiliye bakar idrar yoluna Allah aşkına cahil cahil konuşmayın. Kasık ağrım yüzünden gittim kadın doğuma branş dışı olduğu için dahiliyeye bir görün demişti. Velhasıl demese bile bu böyledir. İdrar yolu= dahiliye+ ürolojiHanımefendi idrar yolları enfeksiyonu dediğinizde kadınlar için kadın doğum gelir Akla bende gittim bana mı öğretmeye kalkıyorsunuz ben o ilaçlari kullandıktan sonrada hamile kaldım. Ve hala aynı doktoru kullanıyorum.Memleketime gidincede ablam yardımcı oluyor.
Cahillik miBir sağlık çalışanı olarak bana mı öğretiyorsunuz. Üroloji ve dahiliye bakar idrar yoluna Allah aşkına cahil cahil konuşmayın. Kasık ağrım yüzünden gittim kadın doğuma branş dışı olduğu için dahiliyeye bir görün demişti. Velhasıl demese bile bu böyledir. İdrar yolu= dahiliye+ üroloji
4 yıllık üniversite mezunu olarak. Üzerine de intornluk yapan biri olarak bana cahil demek bütün sağlık çalışanlarına Cahil demektir saygılarCahillik migerçekten güldüm kadın doğum uzmanı teşhisi koyar verilen ilaçlar ise yaramassa urolojiye gidilebilir evet , sadece üroloji bakmıyor hanimefendi ee ben mi yalan söylüyorum kadın doğum uzmanına gittim ve ilaçları kullandım geçti, bence cahilliği bana yakistirmadan önce dönüp kendinize bakmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?