Bilgisi olanlar cevaplasin lutfen!!!

Bahar16v

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2021
84
30
3
Bebegim 20 gunluk iki haftadir rahatsiz dilinde pamukcuk olusmus surekli ishali gidiyor geceleri hic uyuyamiyor doktora goturdum pamukcuk icin KENACORT kremini verdi ishal icinde toz verdi suyla karistirip icirmemi istediler veriyorum ama hic bir yarari yok daha etkili cozum yolu olan vatsa yazsin lutfen!

Bebegim 20 gunluk iki haftadir rahatsiz dilinde pamukcuk olusmus surekli ishali gidiyor geceleri hic uyuyamiyor doktora goturdum pamukcuk icin KENACORT kremini verdi ishal icinde toz verdi suyla karistirip icirmemi istediler veriyorum ama hic bir yarari yok daha etkili cozum yolu olan vatsa yazsin lutfen!
pamukcuk için karbonatli su ile gazli bezle silmeniz gerekiyor agzini.ishal için test filan yapildimi neye göre toz filan verdi.mama mi aliyo sizimi emiyor belki bunlar dokunuyor olabilir. bu arada pamukcuk ilaclarida çok ishal yapiyor bilginize

pamukcuk için karbonatli su ile gazli bezle silmeniz gerekiyor agzini.ishal için test filan yapildimi neye göre toz filan verdi.mama mi aliyo sizimi emiyor belki bunlar dokunuyor olabilir. bu arada pamukcuk ilaclarida çok ishal yapiyor bilginize
Emziriyorum ama agzinda pamukcuk oldugu icin emmiyor

Süt alerjisi olabilir mi? Siz sut2 ürünlerini kesin, bebekte etkili bir yöntem yok sanırım küçück bebeğin ishali malesef yöntemlerle kesilmez. Basks bir doktora goturseniz gaita tahlili yapmadan neyi var nerden bilecek. Biraz büyük olsaydi yaşında tahlilde bisey cikmasa cinko veriyorlar, probiyotik vs ama şimdi bu bebeğe yöntem denemeyin.baska doktora goturun tahlik yapar .kuzucuk ya emzirin susuz kalmasin. 1 lt su değil anne sütüdür. 6 aya kadar su icirilmiyor

Emziriyorum ama agzinda pamukcuk oldugu icin emmiyor
ishali kac gündür devam ediyorki üşütmüş olabilir yada sütünüzdeki bisey dokunuyor olabilir yediğiniz.pamukcuk ilacida ishal yapiyor ben kızımda kullanmıştım birakinca düzelmişti

Test yapmadilar toz verdiler suyla laristirip vermem gerekiyordu ama ustunde gunde 1 lt icilmeli yaziyor bebek nasil 1 lt icecek onu da anlamis degilim zaten.
Doktor anlamadığınız şeyleri anlatmak için var değil mi?
20 günlük bebeğin ishal olduğunu nasıl anladınız?

Süt alerjisi olabilir mi? Siz sut2 ürünlerini kesin, bebekte etkili bir yöntem yok sanırım küçück bebeğin ishali malesef yöntemlerle kesilmez. Basks bir doktora goturseniz gaita tahlili yapmadan neyi var nerden bilecek. Biraz büyük olsaydi yaşında tahlilde bisey cikmasa cinko veriyorlar, probiyotik vs ama şimdi bu bebeğe yöntem denemeyin.baska doktora goturun tahlik yapar .kuzucuk ya emzirin susuz kalmasin. 1 lt su değil anne sütüdür. 6 aya kadar su icirilmiyor

Eklentiler

• 16387346349051568508414860144602.webp
    16387346349051568508414860144602.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 23
Siz yiyip içtiklerinize dikkat etseniz çünkü sütten geçer ona da, bol bol emzirin,ishali hemen kesmekte doğru değil zaten,bağırsak o mikrobu atmaya çalışıyor belliki,üç günden fazla ve sık sık su gibi çıkınca doktor kesmeye calismamiz daha doğru demişti,siz muz, yoğurt yiyin ve bol su icin bebise de sütünüzden geçsin ,inşallah geçer bir an önce

Evet baktim su kaybi için verilmis ishal kesmeye yönelik değil. Ishal ve kusmaya bağlı kaybedilen su ve mineraller icin, ben kendim ishal olmuştum kendim bu tarz bisey hazırlamıştım. Yalniz siz ishal olduğuna eminseniz baska doktora gidin tahlil yapar

Birde ağızdaki pamukcuga hurma sürmekte çok iyi geliyor, hurmanin çekirdeğini çıkarıp iç kısmını ağzına süre süre silin,faydasını görürsünüz

Bebegin agiz beziyle yanaklarinin icini dilinin ustunu silin( kaynatilip ilitilmis temiz su ile) her emzirme oncesi her firsatta bol bol silin. Ayrica her emzirme sonrasi cay kasigiyla uc dort damla da yine kaynatilip ilitilmis su verin agzina bebisin. Siz de her emzirme sonrasi gogsunuzu suyla silin. İnsallah en yakin zamanda gecer

Back
X