• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olanlar cevaplasin lutfen!!!

Siz yiyip içtiklerinize dikkat etseniz çünkü sütten geçer ona da, bol bol emzirin,ishali hemen kesmekte doğru değil zaten,bağırsak o mikrobu atmaya çalışıyor belliki,üç günden fazla ve sık sık su gibi çıkınca doktor kesmeye calismamiz daha doğru demişti,siz muz, yoğurt yiyin ve bol su icin bebise de sütünüzden geçsin ,inşallah geçer bir an önce
İnsallah ! Tesekkur ederim .

Gaita tahlili yapilmiş olsaydi belki mikrop var mı yok mu anlaşılırdı
Başka dr a muhakkak gidin

Ama bundan önce 3 günde öğrenebilirsiniz alerji ise ve 3 gün dolmadan kesilir ishal

Süt ve süt ürünleri ( peynir,yogurt vs.)
Kuru yemiş
Dana eti
Paketli gıda
Yumurta akı
Bunlari bu 3 gün boyunca tamamen çıkarın hayatinizdan
Bir lokma, bir dilim ,bir adet bile yemeyin

Inanin alerji ise sorun 2.gün bile anlarsiniz geçtigini

Bebegim 20 gunluk iki haftadir rahatsiz dilinde pamukcuk olusmus surekli ishali gidiyor geceleri hic uyuyamiyor doktora goturdum pamukcuk icin KENACORT kremini verdi ishal icinde toz verdi suyla karistirip icirmemi istediler veriyorum ama hic bir yarari yok daha etkili cozum yolu olan vatsa yazsin lutfen!
20 günlük bebeğe her şeyi veremezsiniz zaten bol bol emzirin. Pamuklu bir bezi karbonatlı suya batırıp parmağınızla pamukçuk olan alanı silin. Doktorun verdiği tozu da kullanın.

20 günlük bebeğe her şeyi veremezsiniz zaten bol bol emzirin. Pamuklu bir bezi karbonatlı suya batırıp parmağınızla pamukçuk olan alanı silin. Doktorun verdiği tozu da kullanın.
Tozda 1 lt suyla icilsin yaziyor ya canim o kadar suyu kucucuk bebege nasil icirecegim.

İcilecek yaziyordu eczaneden alirkn sordum adam icilmesi gerekiyor icirebildigince icir dedi. Bebek daha bir aylik olmadi ilk 6 ay anne sutu disinda verilmemeli biliyorum ama su icirin denildi anlamadim😇

İcilecek yaziyordu eczaneden alirkn sordum adam icilmesi gerekiyor icirebildigince icir dedi. Bebek daha bir aylik olmadi ilk 6 ay anne sutu disinda verilmemeli biliyorum ama su icirin denildi anlamadim😇
İlaç aldığı dönemlerde ben de su icirdim

Back
X