Bilgisi olanlar hanımlar

Naein

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
87
29
3
28
Hanımlar hayırlı geceler bi konu hakkında danışacaktım gebeyim 1.5 aylık.
sırt ağrım bugün ağırlaştı göğüs ağrım eşlik ediyor nefes alıp vermekten zorlanıyorum nefes darlığı yanii kalp çarpıntımda var sizce normal mi gebelikte oliyo mi doktora gitsemmi ilaç gibi bi durum olur mu yaşayan var mı

Sirt,bel, göğüs agrisi, nefes alamama ve çarpıntı hep yaşadım ben ilk haftalarda. Ama siz yine de sorun doktorunuza

Peki bu kötü bir şey mi Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin hepimize.
Dediğim gibi, ben yaşadım ama doktorum normal olduğunu söyledi. Sizinki belki tansiyon veya nabizdan kaynaklaniyor olabilir. Belki de psikolojiktir. Kendi doktorunuza sormaniz en dogrusu

Hanımlar hayırlı geceler bi konu hakkında danışacaktım gebeyim 1.5 aylık.
sırt ağrım bugün ağırlaştı göğüs ağrım eşlik ediyor nefes alıp vermekten zorlanıyorum nefes darlığı yanii kalp çarpıntımda var sizce normal mi gebelikte oliyo mi doktora gitsemmi ilaç gibi bi durum olur mu yaşayan var mı
Bu durum gebelikte alakalı değil canım doktora git hiç normal değil son ayında olsan Bi nebze kilodan diyeceğim ama daha çok yeni gebeliğin

Doktora gitmelisin hadi sirt bel gogus agrisi tamam da carpinti nefes darligi normal degil. Tansiyonunu ölc idtersen yada yakinda bi eczane varsa git olctur.. ama tabiki en onemlisi doktora git..

Hamileliğin son haftalarında yaşadım ben bunları. İlk aylarda yaşayan hiç duymadım. Hamilelikten bağımsız başka bir sıkıntı olabilir.

Doktora danışmanızda fayda var derim.
Geçmiş olsun, bebeğiniz de hayırlı olsun.

Back
X