Bilgisi olanlar lütfen yazabilirmi

Laraaa12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
286
-46
18
Geçen iki hafta önce test yaptım meraktan çıkmadı ve Regal m 7^gün geçti bunun üzerine dün tekrar test yaptım tekrar çıkmadı teste çıkmayıp hamile kalanlar varmı ve neden regalm geçikti hamile olmasam

Regal ne?

Geçen iki hafta önce test yaptım meraktan çıkmadı ve Regal m 7^gün geçti bunun üzerine dün tekrar test yaptım tekrar çıkmadı teste çıkmayıp hamile kalanlar varmı ve neden regalm geçikti hamile olmasam
Regl sadece hamilelikten dolayı gecikmez kist vs olmuş olabilir en iyisi doktora gidip kontrol ettirmek

Çok fazla stres yapıyorsunuzdur ondan gecikmiştir gidin bir kan verip hamile olmadığınızı görün 1 saate şelale gibi geliyor denendi onaylandı

ovulasyon testi yaptınızmı? geç döllenme vs olabilirmi? takip ettinizmi

Çok fazla stres yapıyorsunuzdur ondan gecikmiştir gidin bir kan verip hamile olmadığınızı görün 1 saate şelale gibi geliyor denendi onaylandı
Ney şelale gibi geliyor😅konuyu açtıktan sonra regl oldum

Ney şelale gibi geliyor😅konuyu açtıktan sonra regl oldum
Hamile miyim diye stres yapınca erken veya geç adet olabiliyoruz. Veya normalde de bir kadının adeti senede birkaç kez böyle gecikebilir normal olarak. Mesela benim de bir keresinde korunmada sıkıntı olunca adetim 1 hafta gecikti stresten. Ama sonra adet oldum tabii.

Back
X