Bilgisi olanlar yardım edebilir mi?

Biliyor sorun eşim değil aileme bilgi verilsin istemiyorum sorun bu
Doktorunla Doğuma girerken konuş eşim ve benim dışımda kimseye haftası kilosu vb hakkında bilgi verilmesini istemiyorum diye, hasta mahremiyeti kuralı var merak etme kimse bilgi vermez.

Diger konunuza da yazdim
Cocugun anasi belli babasi belli bu kadar strese girmeyin caniniza yazik
Ogrenseler bile abilerinize b.k yemek duser zaten olan olmus zaten evlenmissiniz de bu daha neyin hesabi

Benim bildigim yani en azindan bizim buralarda , devlet hastanesinde normal dogum yapildiginda yanina refakatci bile almiyorlar. Sezeryan olunca bi bayan aliniyor sadece. Erkek giremiyor zaten diye biliyorum. Cok kafaniza takmayin. Evlenmissiniz bitmis gitmis. Sekerim vardi bebek iriydi vs. Deyi cok merak edenlere. Bir dunya bebek var bu sebeplerle iri dogan

Canım genelde prosedür hastayı rahatlatmaya yönelik olduğu için çok sağlıklı maşallahlı falan konuşacaklar bir sorun olmazsa. Buda senin hikaye uydurmana sorun teşkil edebilir. Çocuğun babası sorun etmiyor anladığım kadarıyla o konussun sadece bize bilgi verin sıkıntılı durum diye. Yada kimseyi istemiyorum hastanede vs deyin ilk gün. Ha biz başkasının çocuğunu doguranida gördük evliyken, sizinki masumane kimse yadirgamaz korkmayin organize edin bir sekilde.

Evet hangi doktor nöbetçi ise o giriyor elbette size ve yaninizda kim varsa ona bilgi veriyorlar

Devlet hastanesinde doğum sonrası aile yakınları bilgilendiriliyor mu?
Çocuk hakkında bilgi veriliyor mu aileye?
Ya benim kuzenim devlet hastanesinde Doğum yapmıştı ana koridorda bi ekranda yazı çıkıyordu şunun çocuğu Doğum saati kilosu boyu cinsiyeti diye her Doğum yapanım gözüküyordu koridorda herkes görüyordu haliyle. Ama tüm devlet hastaneleri ayni mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…