Valla bizim modem salonda görülmeyecek bi'yerde evde iki laptop bi'tablet ve bütün telefonlar o interneti kullanıyo kopma sorunu yok.
Başlarda vardı yetkili kişileri arayıp durumu bildirince hallediyolar hemen:44:
Bende de olmuştu buna benzer birsey. Yetkililerı arayınca onlar ordan düzeltti. İnternetin çekim gücünü artırmışlardı. Başka bir internet sorunumda da eve teknisyen gelip bağlantımı tamir etmişti. Daha da sorun yaşamadım. Yetkilileri arayın en iyisi.
Yetkili servisi arayın onlar düzeltir,birde bir alet vardı bizim ev geniş oldugundan balkonda net fazla çekmiyordu,kardeşim küçük modem aldı pc ye taktı,flash bellek tarzıydı,net güzel çekmediği zamanlar onu takıyordu yazın balkonda çok oturduğumuz için balkonda kullanıyor.Arkadaşlar 8 gün önce kablosuz internete geçtik.Şöyle bir sorun var ki evimizin iki odasında çekmiyor çok fazla kopma yaşıyorum sürekli.İnternet gücünü yükseltici aletlet varmış bu konuda bilgisi olanlar bana biraz bilgi verebilir miiniz ?
Başka bildiğiniz bir yöntem varsa onu da paylaşabilirsiniz.
Bir de eski kablolu interneti laptopuma bağlasam çalışır mı çekim gücü açısından yani.
Şimdiden teşekkürler
modeme yakın odalarda da mı çekmiyor? dağıtıcı koyabilirsiniz aslında ama :26:
Yetkili servisi arayın onlar düzeltir,birde bir alet vardı bizim ev geniş oldugundan balkonda net fazla çekmiyordu,kardeşim küçük modem aldı pc ye taktı,flash bellek tarzıydı,net güzel çekmediği zamanlar onu takıyordu yazın balkonda çok oturduğumuz için balkonda kullanıyor.
aynı sıkıtıyı kablo net'te yaşadım.
müşteri hizmetlerini arayıp modem sürümünü yükseltmemi söylediler.
aradım halloldu
bi' deneyin isterseniz
Modem tarzı birşey pc ye takmıştı şuan kullanmıyor yazları kullanıyor genelde küçük bir anteni vardı hani eski telefonlarda olur ya öyle.Sizin aldığınız modem mi yoksa adaptör mü yani hızını yükseltmek için.
Modem tarzı birşey pc ye takmıştı şuan kullanmıyor yazları kullanıyor genelde küçük bir anteni vardı hani eski telefonlarda olur ya öyle.
sürekli kopma sorunu ve çekmeme sorunu yaşadım. 444 lü hattını aradım.
onlar alt yapının verilen hızı desteklemediğini hız düşürme yapacaklarını söylediler. belki böle bişi olabilir.
eğer firma çözemiyorsa Telekom ekibi gelip hattı kontrol ediyor.
siz interseniz Telekom gelip hatta baksın talebinde bulunabilirsiniz.
Arkadaşlar 8 gün önce kablosuz internete geçtik.Şöyle bir sorun var ki evimizin iki odasında çekmiyor çok fazla kopma yaşıyorum sürekli.İnternet gücünü yükseltici aletlet varmış bu konuda bilgisi olanlar bana biraz bilgi verebilir miiniz ?
Başka bildiğiniz bir yöntem varsa onu da paylaşabilirsiniz.
Bir de eski kablolu interneti laptopuma bağlasam çalışır mı çekim gücü açısından yani.
Şimdiden teşekkürler
Internet hızınız kaç sizin.Benim baktığım güç adaptörlere de anten vardı o da küçük belki aynısıdır.eşekkür ederim
buzdolabı gibi bir şey yok aslında üst bir tarafa koydumEvde modemi koyduğunuz yer önemli. Eğer modem ile arasında buzdolabı gibi bir eşya varsa modemin yerini değiştirmeyi deneyin. Veya modeminizde problem olabilir.
onu da tam anlayamadım aslında bir yerde 300 bir yerde başka bilgide 100 yazıyor hangisi internet hızı kavrayamadım bendeInternet hızınız kaç sizin.
300 mü 8 mbps yada 16 mbps değil mi bağlantı hızı,16 dan fazla yoktur.buzdolabı gibi bir şey yok aslında üst bir tarafa koydum
onu da tam anlayamadım aslında bir yerde 300 bir yerde başka bilgide 100 yazıyor hangisi internet hızı kavrayamadım bende
300 mü 8 mbps yada 16 mbps değil mi bağlantı hızı,16 dan fazla yoktur.
Fiber mi sizinki canım eğer fiberse 100 yada 300 olması normal ama diğer internet türünde 16 dan fazla olmaz.Kutunun her yerine baktım ama dediğim gibi 100 ve 300 mbps yazıyor belki yeni modemlerde böyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?