Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devamlılığı için sürekli bu işlemi mi uyguladınız?Oncelikle doktora git sonra benim denedegim sey sampuana yarim kutu dogum kontrol hapi ezi0 katmakti cikmisti kucuk kucuk saclar ve dokulmuyordu artik
dün akşam okudum 500 ml şampuanın içine 1 adet aspirin ezip koyun diyordu. Saçlara çok faydası varmış özellikle dökülmeyi durdurup parlaklık veriyormuş. He bir de kepeklenmeyi de önlüyomuş.Hanımlar benim asiri derecede saç dökülmem var dogal olarak ne iyi gelir bilen varsa yardimci olur mu
Hayir 2 kutu sampuandan sonra yapmadim bi dahaDevamlılığı için sürekli bu işlemi mi uyguladınız?
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.Hayir 2 kutu sampuandan sonra yapmadim bi daha
Doktora gözükmelisin ben gittim bir sürü yöntem denedik hiç bir şeyin faydası olmadı şimdi prp veya kök hücre yaptırcam 9 mayısta.Hanımlar benim asiri derecede saç dökülmem var dogal olarak ne iyi gelir bilen varsa yardimci olur mu