Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Osende koenzim 200 mg günde 3 kereMerhaba kızlar, tüp bebek süresince Venatura OMEGA 3 ve Solgar Kuenzim Q 10 100 mg kullanıyorum.
Q10 un başka mg ları da varmış. Hangisi iyidir, Omega 3 ve Q10 da hangisini, hangi mg kullanmamız gerekir, bilgisi olan var mı?
Bu arada amh 0.09
evet tüp bebek doktorumun önerisiBen 100 lük 1 kere kullanıyordum günde 3 diye doktor önerisi mi
tüplerim yok amh 0,4 normal yol + tüp bebekten gebelik kayıplarım var çocuğum yokSizin probleminiz nedir benim amh dusuk
toplam 1000 olması lazım Krillom omega3 alınOMEGA 3 kaç mg
Koenzim için eczacı bana ilk önce 100 mg kullanın, bazı insanlarda çarpıntı yapabiliyor dedi, sizin de aklınızda bulunsun ya da sormadan direk 200 300 mg kullanmayın benceAnladım, çok teşekkür ederim.
Ocak ayından beri 100 mg kullanıyorum. Yavaş yavaş cogaltirim olmadıKoenzim için eczacı bana ilk önce 100 mg kullanın, bazı insanlarda çarpıntı yapabiliyor dedi, sizin de aklınızda bulunsun ya da sormadan direk 200 300 mg kullanmayın bence