• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgisizim fikir verin.iş kurmak...

yapılırmı dersiniz?

• olmaz

• olur neden olmasın

• zor iş

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

newroma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2017
8
5
1
29
Merhabalar
Aklımda bi iş var ama emin degilim sizlerden fikir almak istiyorum. Bulundugum ilde kalabalık bi yerde çocuklara akülü araba kiralamak istiyorum. Bahsettigim alan şehir parkı olarak ama pek büyük sayılmaz. Kaydırak vs olan bi alan yeşillkler ve tam ortada geniş alana sahip cafe var . İçerigi bu kadar. Bana uygun boş beton alan yok yeşilliklerin üstünde bi parkur alanı oluşturup orda yaparm diye düşünüyorum.Olurmu dersiniz?
Protokol nedir? Belediyenin hangi koluna müracat etmem gerekir?İşgaliye parası tahmini ne kadar olur? Belli bi süremi verirlir misal 2yıl kiralamalısın gibi?.Belediyeyi arayarak bu bilgileri alabilirmiyim detaylı şekilde? Bilgilerinizi fikirlerinizi paylaşın lütfen ..

Son düzenleme:
İşle ilgili bilgim yok ama kızım bazen avmde biniyor. Orada kiralayanlar bakımını ve tamirini de yapıyorlar. Elinizden bu tür iş geliyorsa ve ya gelen birini bulursanız daha iyi olur.

Ben sevmiyorum böyle şeyleri. Parası olan biniyor parası olmayan mazlum gibi bakıyor.

İşle ilgili bilgim yok ama kızım bazen avmde biniyor. Orada kiralayanlar bakımını ve tamirini de yapıyorlar. Elinizden bu tür iş geliyorsa ve ya gelen birini bulursanız daha iyi olur.
Genelde akü problem yapabiliyormş dayım elektrikçi yardmcı olur diye düşünüyorum. Teşekkürler yorumnz için

Yanlis anlamayin ama teknik bilgileri markalarin aciklamalarindada okuyabilirsiniz yada en basiti bir magazada etiketten okuyabilirsiniz.Sonucta 10 binlikte akulu arac var 250 tl likte.

Park konusuna gelince bence bu sallanan 1 tl ile calisan oyuncaklar top veren makinalar daha karli.

Yanlis anlamayin ama teknik bilgileri markalarin aciklamalarindada okuyabilirsiniz yada en basiti bir magazada etiketten okuyabilirsiniz.Sonucta 10 binlikte akulu arac var 250 tl likte.

Park konusuna gelince bence bu sallanan 1 tl ile calisan oyuncaklar top veren makinalar daha karli.
500-600 civarı olanlardan düşünüyorum.
Teknik bilgileri okudum ama bilirsinizki gerçegi yansıtmamasıda söz konusu olabiliyor.Burda çocugunda olan kullanan kişiler daha gerçekçi yorum yapabilirler diye düşündüm.

Yeğenim küçükken vardı onun. O zamanlar da nadir var . Dışarı çıkartırdık binsin diye ama onun en hoşuna giden tarafı bütün çocukları çağırıp bindirmekti, kendisi hiç binmezdi zevk almazdı ama başkası binince çok zevk alırdı :))
Şarjı bir kaç gün gidiyordu sanırım. Ama zabıtalar rahat bırakmayabilir. Bu ülkede zabıta gerçeği var çünkü. Ne kadar belediyeden izin de alsanız o zabıtalar hep olur .

Yeğenim küçükken vardı onun. O zamanlar da nadir var . Dışarı çıkartırdık binsin diye ama onun en hoşuna giden tarafı bütün çocukları çağırıp bindirmekti, kendisi hiç binmezdi zevk almazdı ama başkası binince çok zevk alırdı :))
Şarjı bir kaç gün gidiyordu sanırım. Ama zabıtalar rahat bırakmayabilir. Bu ülkede zabıta gerçeği var çünkü. Ne kadar belediyeden izin de alsanız o zabıtalar hep olur .
yufka yürekli bi minikmiş :) Bikaçgünse süper tabi kullanımada bağlı bi gün gitse yeter bana akşama hepsini şarj ederim.Bulundugum yerde her pazara giderim ama şu ana dek hiç zabıta görmedim şansıma banada denk gelmezler belki :) gerekli belgem oldugnda çok ugraştıramazlar diye düşünüyorum.:)Teşekkürler yorumun için.

Back
X