Bilgisyar başında zaman harcamak

berilceee

3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer mi olur
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
26.938
41.404
798
selam bayanlar
umarim dogru yere baslik atmisimdir. benim bir sorum ve bilmek istedigim genelin dusuncesi-saglik nedenlerimden dolayi 4 gunlune ablamin yanina gittim. bir sorunu yok ama esi hep bilgisayar basinda isten geliyor yemek sonrasi hopppppppppp oyun sitesinde.bu arada birsey yapilacaksa yapar cocuklara derste birsey lazimsa elinden geldigince yapar.copü atar alisverisi hallarder.hafta ici aksam 9 uza 10 a kadar ama hafta sonu hep orda bazen uyku tutmadi gec kalktim diye gecenin 5ine kadar orda bilgisayari kurcaladik bir poker sitesinde canli masada kizinin adi olan bir niccle oynuyor.bana cok garip geldi ablam hep kavga ettiklerini ama ben birsey yapmiyorum diyerek kendini savunuyor neymis belli bir puana gelince gercek parayla oynayacakmis-sorarim size bayanlar esleriniz bu denli zaman harcarmi bil.sayar basinda.adamin kahvesi arkadasi yok normalmi yoksa.............................sizin fikirlerinizi bekliyorum.

hanimlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yorum yokmuuuuuuuuuuuuuuu

yanlis anladiniz arkadasi var is yerinde yada disarda ama arkadaslarla cikmaz demek istemistim

Dışarı çıkmasın da evde herşey mübah mı?

Ha kahvede oynamış kumarı ha evde

ne fark eder ki?

çok iyi bence ve dışarı çıkıp gezmesindende iyi üstelik kızının adıyla oynuyormuş kötü niyeti yok bırakın oynasın oyunu bırakp başka şeylere yönelmesi daha mı iyi ? benimde çevremde çok var adam eşini çocuklarını uyutuyor kalkıp oyun oynuyor ne var ki bunda ne zararı var.

benim esim evet
pc basinda zaman harcar
xbox oynar
tek hobisi bu zaten
ama kumar falan bilmez
hatta oynadigi oyun mak cevresindeki insanlara flash yapar tanesi 50 eu dan para kazanir
yani bir nevi tamir eder

pc basindada zaman harcar
kizamam
cünkü bende cok gecerim pc basina
ilk evlendigimiz aman daha cok zaman harcardi
simdi bana sorar ben biraz oyun oynayacagim der
yada pc alir yanima gelir
ama o oyun mak flashindan cok para kazanir
onuda ev parasina dahil etmez
yine o yonde harcama yapar
hem hobi hem kazanc
ben kizmam
benim kocamda icki yok sigara yok kahve yok

tsk ederim yorumun icin ama bana cok garip gelmisti bir insanin bu denli zaman ayirmasi orda kaldigim 4 gun boyunca cok dertlendi ablam sormak istedim

oda ayni boyle diyor ickim yok kahveye gitmem evde oynuyom diyor ama ablam bazen gece uyanip onu oyun basinda yakaliyormus sonrasi malum ya tavir yapiyor ya surat asiyor ablamda kaldigim surece esine ne dese kalkar yapar geri oturur oturur.demekki tek degil bu adam

bazi adamla böyle
evinde diger görevlerini yapmiyor yapiyor fazlasiyla
ee o zaman
benim esim ancak boyle stres atiyor
rahatliyor
herkesin ihtiyaci var
bende facebook ta cok rahatliyorum
zaman harciyorum
ama diger islerimi yapiyorum
yemek temzilik bebegime bakyorum

esim en heyecanli oyunda en heyecanli aninda
cöpü at derim hoop kalkar atar gelir
birkac kere denedim
oyun oynarken yine
atiyorum elma suyu al
yada kiza mama al
kapatir üstünü giyer hemen alir

benim anladigim enisteniz evde sorumluluklarini yerine getiriyor
ee oyunda oynasin yani
ama ben olsam para ile oynamasina izin vermem
kumar o
kücük kücük baslar
sonra dert olur

Kumar kötü alışkanlış ama sen ne yapabilirsin ki eşlerin arasına giripte ortalığı karıştırma ablam sana danışırsa veya dert yanarsa onu dinle ama karar aşamasında onun karar vermesi gerek

şu an için her kez internette oyun oynuyor yada zaman geçiriyor yani biliyorum ki koskoca adamlar bahce ekip biçiyorlar
eğer oynadığı oyun ailesine zarar vermeyecek tarzda ise bence oynasın ama para olayı dönüyorsa gerçek para işte o zararlı bu internetde her şey olur ama sınırı bilmek lazım

Aklıma geldi,yazmadan geçemeyeceğim

neden kızının ismi?

Bir ara e-kolay okey e fena takmıştım

tabi okey oynamayı da bilmiyordum

o tarz yerlerde kötü niyetli insanlar fazla olduğundan

yardım isteyeceğim zaman

"ayşe,sinem,prenses,melek gibi kız nikli üyelerden isterdim

masada kızlarla konuşurduk hep

kız niki alan biri diğer kızlarla rahatça konuşabilir

belki uç bir yorum oldu

ama aklıma geldi işte.....

Evine karşı sorumlulukları ihmal etmiyorsa kafasını dağıtmak için oynayabilir.

Yanlış olan kumar oyunlarından birini oynaması ve para için oynamaya hazırlanması.

Eşi bunun önüne bir şekilde geçmeye çalışmalı.. İlk başta masumca gelebilir ama zamanla sorunlar oluşturur.

evli olmanın sorumluluğunu yerine getirip de eğlence olarak oyun oynuyosa normal bence.
dışarıda çıkmıyomuş ne yapabilir ki.
ablan rahatsızsa birlikte yapabilecekleri hobiler bulabilir. ama çok üstüne giderse ters teper gibi geldi.

Bence de pc başında vakit geçirmesi normal.
Ama kumar olayı tehlikeli.
Allah muhafaza, evde her an elinin altındaki makineden kumar oynamaya başlamak demek,
önüne geçilemeyecek bağımlılık oluşması demek.

bana göre hiçte normal değil..alıştılarmı bırakmamaları bir yana.....bildiyim kadarı ile karşılıklı oynanan bir oyun, ve karşıdaki kötü niyetli insanlar ise erkek olsun bayan olsun ,oyunu bir yana bırakıp sorarlar, evlimisin, bekarmısın kaç çocuğun var deyip insanları ağına düşürürler ..binevi çetleşme gibi yani ..hertürlü insan var kime güveneceyini bilemessin

Merak ettim acaba hangi site? Bende önceden parasız bir sitede zevkine oynuyordum eğer aynı siteyse size yardımcı olabilirim belki bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…