Bilim insanlarına göre ideal kadın tipi

Ben de ideal erkek tipini acıklıyorum.

Eki Görüntüle 1641960

Mune Mune mudurum son defa soruyorum, veriyor musun beni soyle:KK31:
Oyhhhh valla Münir Özkul, Şener Şen, Ayşen Gruda üçlüsünün repliğine döndü bu:KK70:
Bu sefer Vecihi sensin ama :KK70:uçağınla siteyi Başımıza yıkmadan seni vereyim bu adama da rahat edelim, verdim gitti:KK70:

Bitanede irkek ben bırakayım şöyle köşeye :27:
sakalli-erkekler-yakisikli-419x600.webp

İdeal erkekmi :KK53: buralar karışır benden sölemesi _MedceziR_ _MedceziR_ Mune Mune
Med'i biliyoruz o Gerardcığından Başkasına yan gözle bakmaz, yarın buraya erkek fotoları dolar, ben sarışın sevmiyorum ama tezat kadınım gittim Kumral adam buldum, neyse yaşlandıkça sakalı makalı karardı da kurtardı:KK70:

Med'i biliyoruz o Gerardcığından Başkasına yan gözle bakmaz, yarın buraya erkek fotoları dolar, ben sarışın sevmiyorum ama tezat kadınım gittim Kumral adam buldum, neyse yaşlandıkça sakalı makalı karardı da kurtardı:KK70:

İSİn tuhafı ben de sarısın ve renkli gozlu sevmem..Ama buna gonlum kaydı iste..Yamuk agızlım benim:KK200:

:70: bende pek sarı sevmem ammmaa bikaçı hariç anladın sen onu müdürüm :KK8::KK8:

Size yakışıklı bir erkek fotosu koyayım diye görsellerde yakışıklı erkekler yazıp Aradım, yahu birtanesini bile yakışıklı bulamadım, benim herif yakışıklılık ayarlarımla oynamış:KK14:
26 yıl aynı adama bakarsan olacağı bu:KK70:

siz-kürt-erkekleri-çok-yakışıklı-ve-seksisiniz_230697.webp

Şunu da gözden kaçırdıysan pes diyorum sana:KK12:
Uyumaya gidiyorum ben , inşallah gerardcım yerine bu yakışıklı girmez rüyama.:KK14:

Saçmalamışlar nede olsa çoğu erkeklerden oluşuyor , bu bilim adamlarıda kesin ,çirkin ,göbekli ve kel , onlar önce erk güzellik profilini çizsinde göreyim

Eki Görüntüle 1641962

Şunu da gözden kaçırdıysan pes diyorum sana:KK12:
Uyumaya gidiyorum ben , inşallah gerardcım yerine bu yakışıklı girmez rüyama.:KK14:

wow wow woo.. ama adamda iş var.. kaşlar düzeltilse.. bıyıklar alınsa azcık gıdıktan gitse.. birde saçları ellesek... bir dönüp baktırır kendine :D

İdeal insan olarak uzun bacaklı Taylor bilmem neyi göstermek için hangi okuldan ne mezunu olmak gerek, kaç makale yazıp ne kadar araştırma yapmak gerek acaba ???

O değil de boşa kafa patlatıp bilim insanı olmuşsun ama bizim kahvedeki ilkokul mezunu Muhittin dayı da ideal kadın nasıl olmalı desen Teylır Sivift gibi derdi. :KK14:

Back
X