Bilin istedim

Hayal ürünü nlar gerçek hayatta asla bulamazsın bil istedim. Mesela kız erkeğin omzuna yatıyo sabaha kadar öyle uyuyolar, ne kadar romantik görünüyo ama normalde 5 dk sonra her yerin uyuşuyo :KK70: O yüzden çok komik geliyor bana

Ben yani ayrık otu:)))
Aşk isteyenlere aşk, bebek isteyenlere bebek, sağlık isteyenlere sağlık, huzur isteyenlere huzur, şifa bekleyen hastalara şifa diliyorum, inşaallah herkes gönlündeki muradına dileğine erişsin ama ayrık otuyum ya yapmam gerekeni yapmam lazım bilin istedim :KK14:

Dizilerdeki gibi bir aşk da ancak gerçekle alakası olamayan bir senaryonun ürünü olur. Hiç beklentiye girmemen en iyisi. Bil istedim :KK200:
Hayal ürünü nlar gerçek hayatta asla bulamazsın bil istedim. Mesela kız erkeğin omzuna yatıyo sabaha kadar öyle uyuyolar, ne kadar romantik görünüyo ama normalde 5 dk sonra her yerin uyuşuyo :KK70: O yüzden çok komik geliyor bana

Yahu niye buyuyu bozuyorsunuz? 😊 Birakin biraz hayal edeyim. 😊

Aşk isteyenlere aşk, bebek isteyenlere bebek, sağlık isteyenlere sağlık, huzur isteyenlere huzur, şifa bekleyen hastalara şifa diliyorum, inşaallah herkes gönlündeki muradına dileğine erişsin ama ayrık otuyum ya yapmam gerekeni yapmam lazım bilin istedim :KK14:
Şimdi yorumun altına hemen geldin ben şikayet ettim zannedecek gereksiz düşmanlık güdecek aman diyeyim abla :KK45:

Hançerli Mune geldi gaçınnn :skandal:

Bilinen müzik yarışmasında bir çift sevgili gördüm.Allah'im ne olur aynisini yasasın aşkı hakeden herkes" dedim icimden.
Diyerek arttırıyorum. 🥰
Bu arada uzaktaki yarim Senii çok özledim😍
Bilin istedim. 🤗😍
Mune,banlayacaksan sen bilme olar mı 😀😜

Back
X