Bilinç altıma yerleşen saçma düşünce

Gayet guzel bir suratin var kasin gozun cok guzel.
Allah askina anlatigin yaslarda kim cok guzeldi benim saclarim unv.e kadar hep kisacik oglan cocugu gibiydim.
Hatlar bile 20li yaslara kadar oturmuyor.
Suan gayet guzelsin sadece nacizane tavsiyem makyaji daha hafif yapmaniz sacinizi da koyulastirmaniz

Kadin ozguven yok diye konu aciyor, yerden yere vuruluyor.
Yahu siz kadinin sinif arkadaslari falan misiniz? Az yapici olun. Ne ayip yahu.
saygı duyurum cnm yanlış anlaşıldım sanırım cnm bu bir takıntı mı diye soruyordum .kendimi ifade edemedim sanırım

beni tanısan öyle olmadığımı görürdün kimsenin kafaa takmadığı şey sana ağır gelebilir.

Ne bileyim buraya yazıp çizdiklerine göre yorum yapıyorum.
Daha fazla nasıl tanıyabilirim ki?
Maddi gücün yerinde ama seni üzen adamdan boşanmıyorsun.
Kendi fiziğini beğenmiyorsun ama profil fotoğrafın için daha iyi bir seçim yapmıyorsun.
İçinde kendinin de çözemediğin sıkıntılar var belli ki sürekli bile bile seni üzecek yoldan yürüyorsun.
He dersin ki "sana ne,bu benim hayatım" ona da saygım var o zaman neden sürekli çözümleri çok basit olan sorunlarla geliyorsun,bari bunun cevabını bilseydim kendi adıma iyiydi.

Ne bileyim buraya yazıp çizdiklerine göre yorum yapıyorum.
Daha fazla nasıl tanıyabilirim ki?
Maddi gücün yerinde ama seni üzen adamdan boşanmıyorsun.
Kendi fiziğini beğenmiyorsun ama profil fotoğrafın için daha iyi bir seçim yapmıyorsun.
İçinde kendinin de çözemediğin sıkıntılar var belli ki sürekli bile bile seni üzecek yoldan yürüyorsun.
He dersin ki "sana ne,bu benim hayatım" ona da saygım var o zaman neden sürekli çözümleri çok basit olan sorunlarla geliyorsun,bari bunun cevabını bilseydim kendi adıma iyiydi.
sorunlu bir hayatım var farkındayım.

Tamam da büyümüşsünüz sizi beğenen seven biri olmuş evlenmişsiniz çocuğunuz olmuş o zamanlardaki kopuk takımının dediklerini hala neden takıyorsunuz ki. Herkesin nerdeyse olur böyle vakaları benimde çok oldu saçım kıvırcık diye dalga geçerlerdi falan neler neler. Geçti gitti şimdi o insanlarla karşılaşsanız hatırlamazlar bile normal konuşurlar sizinle geçmişte yaşamayı bırakın.

bi Allahın kulu da alıntı yapmamış :) konu sahibi konuyu silmek yasak. anladığım kadarıyla dış görünüşünüz konusunda şüpheleriniz var. saç renginiz ve makyaj stiliniz değiştiği zaman siz de olumlu değişiklikten mutlu olursunuz bence.

bi Allahın kulu da alıntı yapmamış :) konu sahibi konuyu silmek yasak. anladığım kadarıyla dış görünüşünüz konusunda şüpheleriniz var. saç renginiz ve makyaj stiliniz değiştiği zaman siz de olumlu değişiklikten mutlu olursunuz bence.
hayır cnm takıntımı bu diye soruyordum sadece kendini begenmemek değil muhtemelen banlanıcam.

Aslında saç rengini değiştirse de, saçları uzun da kısa da olsa, düz de kıvırcık da olsa hanımefendi görünüşünden tatmin olmayacak. Çünkü imajıyla ilgili değil sorun kendisini algılamasıyla ilgili.

Evet bu bir takıntı ve hayatınızı zorlaştırıyor. Bunun için yardım alabilirsiniz. Düzelir mi diyorsunuz, düzelir. Sonuçta bunun için eğitim alan insanlar ve nasıl yardım edeceklerini biliyorlar. Burada konu açmaya devam ettikçe daha çok yaralanacağınızı düşünüyorum ben.

Aynı zamanda eşinizle ilişkiniz nasıl bilmiyorum fakat şayet eşiniz sizi güzel hissettirebiliyor olsaydı bunu aşabilirdiniz bir nebze de olsa. Bence eşinizle ilgili birtakım şeyleri düşünmelisiniz. Hayat mutsuzluklar içinde yaşanmayacak kadar kısa çünkü.

hayır cnm takıntımı bu diye soruyordum sadece kendini begenmemek değil muhtemelen banlanıcam.
bu düşünceleriniz sürekli ise, sizi rahatsız edecek şekilde ise ve günlük hayattaki rutinlerinizi yerine getirirken bu konu yüzünden zorlanıyorsanız bu bir takıntıdır. takıntı her kişide farklı farklı çıkar. sizde de böyle çıkmış anladığım kadarıyla. mesela sarıdan vazgeçmeyi deneyin, ombre de yaptırmayın hafif kahverengiler aralara ışıltılar katıp bir de öyle deneyin. makyajı hafifleştirin. güzelleşeyim diye takıntı yaptıkça daha da içinden çıkamazsınız. en kısa zamanda da bir destek almayı deneyin. güzellik her zaman dış görünüş değildir. insanın içi güzel olur, huyu güzel olur, bir sürü farketmediği yeteneği vardır belki.

Ne yazdınız? İçerik silmek yasak forum kuralları gereği.

Back
X