• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilinç kodlama ile zayıflama

Ben sanırım 3 yıl kadar once aldım tam tarih hatırlamıyorum kullandım 1 gr bile vermedim. Tam uyguladım.
Yorum yazıyorum çünkü kilo vermenin nekadar zor oldugunu biliyorum. Hayal kırıklıgı yasayın istemiyorum. Gecen yıl zayıflamaya karar verdim ama ilaçla cayla sok diyetle deil. Sağlıklı beslenerek ve daha cok hareket ederek ve tabi olmaxsa olmaxı diyet arkadası edinerek. Bu sitede bir zayıflama grubuna katıldım uzun sure onlarla dvm ettim onlsrla 18 kilo verdim devamsızlık ysptım sonra orda :) listeden cıktım kendim devam ettim 21kilo 300 gr verdim. 1 seneden daha az surede. Ac kalmadım hareketimi artırdım ve saglıklı beslendim. Bir grup sart ama ister burda ister whatsappta kılolu arkadaslarınızla bır tartı gununuz olsun. Oluyo gercekten verebilirsinşz emin olun

Arkadaşlar ben deniz egeceyi yeni duydum. nette şu anda iki seti var. kitap ikisinde de ortak. CD ler farklı. bilgi almak için mesaj attım. beni aradılar. CD lerde 1 telkinin olduğunu, gönderecekleri cihazda ise 4 telkin olduğunu ve Cd lerin 5-10 kilo için cihazın ise daha yüksek kilolar için uygun olduğunu söyledi. cihazdaki telkinler günde 2 saat sürüyormuş. tabiki cihaz daha pahalı. ama ben karar veremedim. o yüzden araştırma yapıyorum. düzenli kullananlar ne kadar kilo verdi. memnun kaldı mı? pahalı bir ürün alıp kenara koymak istemem. olumsuz yorumları da okuyunca moralim bozuldu. ama açıkçası denemek istiyorum. lütfen özellikle cihazı kullanan veya yakınları kullananlar buraya görüşlerini yazarlarsa çok sevinirim.

Back
X