• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilinçaltı temizliği

hayat meselesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
2
0
86
46
merhaba öfke kontrolü problemim var sizce bilinçaltı temizliği ne kadar yararlı olur. bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir uzman varmı

Merhaba, sevgili yazar. Bir psikolog olarak yazıyorum bilinçaltı temizliği diye bir uygulama ne yazık ki gerçek değil ve tamamen ticari amaçlarla içi boş uygulamaların yürütüldüğü bir para tuzağı.
Gerçek uzmanlar tarafından değil, hangi eğitimi aldıkları belli olmayan insanlar tarafından yapılıyor ve insan sağlığı hele de ruh sağlığı uzmanlar eline emanet edilmeli.
Bu nedenle size yakınınızda alanında uzman olan bi psikologla görüşmenizi öneriyorum. Öfke kontrolünde oldukça kayda değer ilerleme gösterilebilir.
Sevgiler.

bence bilinçaltı temizlik denilen şey hipnoz galiba, ama o o an için yaniş yapıldığında sizi rahatlatıyor sonra sanki pek etkisi olmuyor gibi, etkili olması için birden fazla yapılması gerek diye duymuştum

Merhaba men tuncay yesilpinar adinda bi meditasyon kitap yazari var onun meditasyonlarini uyguluyorum gercekten ise yariyor

Bn inanmiyorm ya d a inanmadigm icin ise yaramiyor ne kitaplar ne teknikler kisa sure ise yariyor sonra geri geliyor 😐

bilinçaltı telkin etkili olabilir bence, tedavi olmayabilir ama etkili olabilir kişiyi iyi hissettirebilir, ben denemiştim daha önce doktorum tarafından, bana bunnunla tedavi olunmuyacağını ama iyi geleceğini iyi hissettireceğini söylemişti. gerçekten de öyle olmuştu

Back
X