Bilinçaltında sıkıntıların nedeni yatıyor olabilir mi?

Bilinçaltı beynimizin çöplüğü ise ohoo benim çöp dağı almış başını gidiyor. Bilinçaltımın yanısıra bilinç düzeyinde de çıldırmak üzereyim. Bilinçaltımı mahveden baba kişisiyle dönüp dolaşıp, abuk sabuk tiplerle evlenip boşanıp yine bu adamla bir arada yaşamak zorunda kalıyorum.nasıl bir kısırdöngüm var bilmiyorum, çocukluğumun gençliğimin içine eden adamla yine bir arada yaşıyorum. Son zamanlarda iyice agresif mutsuz bir haldeyim. Çocukluğumda yaşadığım baskılar pasif agresyon şeklinde belli ediyor kendini artık. Beyni, bilinçaltını kötü anıları sildirme teknolojisi olsa keşke.

Bilinçaltı beynimizin çöplüğü ise ohoo benim çöp dağı almış başını gidiyor. Bilinçaltımın yanısıra bilinç düzeyinde de çıldırmak üzereyim. Bilinçaltımı mahveden baba kişisiyle dönüp dolaşıp, abuk sabuk tiplerle evlenip boşanıp yine bu adamla bir arada yaşamak zorunda kalıyorum.nasıl bir kısırdöngüm var bilmiyorum, çocukluğumun gençliğimin içine eden adamla yine bir arada yaşıyorum. Son zamanlarda iyice agresif mutsuz bir haldeyim. Çocukluğumda yaşadığım baskılar pasif agresyon şeklinde belli ediyor kendini artık. Beyni, bilinçaltını kötü anıları sildirme teknolojisi olsa keşke.
Bütün bu kısır döngünün nedeni bilinçaltında yatıyor olabilirmiş. Bilinçaltını temizleyince hayatına daha düzgün şeyleri çeken bir sürü insan varmış. Bilinçaltı programlama yöntemlerini araştırabilirsiniz. NLP, regresyon vs bir sürü çeşit var.

Bilinçaltı çöplük gibidir ağzı açılırsa çok kötü kokular saçabilir derdi lisede felsefe ve psikoloji hocam çünkü tüm kötü kirli ve ahlak dışı istek ve düşüncelerimiz orda yatarmış. Mesela yetişkinlerde tırnak yeme sigara ya da alkol bağımlılığı parmak emme gibi alışkanlıkların az ya da çok emzirilmeyle alakası olduğunu ve cimrilik sorumsuzluk dışa dönüklük içe kapanıklık gibi özelliklerin de tuvalet eğitimi döneminde oluştuğunu okumuştum. Bunlar çocukluğumuzdan bilinç altımıza yatıp yetişkinliğimizi etkileyen şeyler bence

Back
X