Bilinmeyen numaralar

Unicorn_s

Kac kiloyum yazmaya gerek var mi ruhum 21 gram
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
12.026
24.201
348
39
Kızlar yaklaşık bir aydır tanimadigim insanlar ariyot hattımı. Birkac gündür birisi sarmış durumda. Evliyim dedim basın fena halde derde girer haberin olsun dedim engelledim yok yine arıyor. Engellediğim için telefon çalmıyor ama sonuçta ekrana düşüyor eşim denk gelir diye stres yapıyorum ne zamandır hep bilinmeyen numaraya denk geldiği için hep seni buluyor nedense demeye başladı. Aramız ciddi bozulacak diye korkuyorum gerçekten neden beni buluyor ne olabilir sizce?

Numarayı savcılığa şikayet edin
Eşiniz de sizinle alakalı olmadığını anlar bu davranışınızla

Genel de tanıdık çıkıyor böyle telefon manyakları

Neden korkuyorsunuz ki söyleyin eşinize beni sürekli arıyorlar diye o halletsin
Biraz takıntılı bu konularda aklı bulanır diye korkuyorum bide birkaç aydır başka kişiler de aradı verdim o haketti gittikçe rahatsız olduğunu görüyorum

Numarayı savcılığa şikayet edin
Eşiniz de sizinle alakalı olmadığını anlar bu davranışınızla

Genel de tanıdık çıkıyor böyle telefon manyakları
Başka isimler söylüyor yaprak sin dimi sen yasemin mı yoksa falan kanyak ama tanıdık değil sanırım.

Eğer eşinden korkuyorsan aramız bozulur inanmaz diyorsan. Ufak bir yalanla hattını değiştir. Komşunun telefonu bozulmuş hattını takmak isterken kırdı sonra bana hat almış ben istemedim yenisini çıkarırım dedim ama almış falan gibi Şeyler söylersen inanır mı??

Eğer eşinden korkuyorsan aramız bozulur inanmaz diyorsan. Ufak bir yalanla hattını değiştir. Komşunun telefonu bozulmuş hattını takmak isterken kırdı sonra bana hat almış ben istemedim yenisini çıkarırım dedim ama almış falan gibi Şeyler söylersen inanır mı??

Kırılan hattın yerine aynı numarayı alabiliyorsunuz neden öyle yapmadın der:(

Kırılan hattın yerine aynı numarayı alabiliyorsunuz neden öyle yapmadın der:KK43:
Dersin sende ben eşimle gider aynı hattı çıkarırım dedim ama o gitmiş almış falan desen inanır mi bilmiyorum bir de tabi hattı kırdığını üstlenen bir arkadaş, komşu lazım daha inandırıcı olsun.

Eşiniz neden konuşmyor.?

Sizin suçunuz ne niye bu korku eşiniz de sizi suçlayacağı yerde ara sin konuş sun

Eğer numaranız yeni ise ondan olabilir bazen alınan yeni numara eskiden kötü şeyler de kullananların oluyor çünkü benim başıma da geldi bir gün içinde 30 kişi aradı eşim biri ile konuştu oda anlattı olayı bu numarayı böyle böyle biri kullanıyor du dedi ve eşim hemen değisti numara mı

Kızlar yaklaşık bir aydır tanimadigim insanlar ariyot hattımı. Birkac gündür birisi sarmış durumda. Evliyim dedim basın fena halde derde girer haberin olsun dedim engelledim yok yine arıyor. Engellediğim için telefon çalmıyor ama sonuçta ekrana düşüyor eşim denk gelir diye stres yapıyorum ne zamandır hep bilinmeyen numaraya denk geldiği için hep seni buluyor nedense demeye başladı. Aramız ciddi bozulacak diye korkuyorum gerçekten neden beni buluyor ne olabilir sizce?
Sizden önceki kişinin kullandığı hat olabilir

Siz de merak uyandırarak sohbete çekmeye çalışıyor belliki
Hiç cevap vermeyin, olumsuz bile olsa cevap verdiniz mi yüz bulur

Evet engellemeye aldım cevap vermiyorum artik ona ragmen hala araması sinir bozucu. Tuhaf artık insanlara evliyim demek de sökmüyor

Aynen böyle eşinize de anlatıp yeni numara alın. Belli ki dağılmış numaranız. Bazen ben de aranıyorum farklı numaradan. Eşim yanımdaysa direk ona veririm o acar tanıdıksa zaten beni istiyor yok değil sapıklıksa derdi eşime sapıklık yapamıyor haliyle. Asıl anlatmazsanız şüphelenebilir eşiniz.

Benide bi ara habire farklı numaralar arıyordu . Benim için sinir bir durum çünkü farklı numara fobisi var bende. Salak baayi bana 0 numara vermedi, yani paketten çıkartmadık hattı. Kafadan numara sallayarak bir numara oluştırdu. Oda zamanında kullanılmış bi numaraymış. Baya yeni bırakılmış hatta. Ay hergün başka biri arıyordu. Ev sahibinden tutun alacaklısına kadar. Hepte alacaklılar arıyordu neredeyse. Öyle bir durum olabilir mi sizinde

Back
X