- 15 Aralık 2009
- 8.845
- 20.760
- 873
- Konu Sahibi Cikolatalicheescake
Valla hiç öyle değil kimler kimlere asılıyor küçük büyük demeden. O bebe gibi gelme mevzusu eskidenmiş35 yaşındalarsa senin sevgilini napsınlar 9 yaş küçük adam bebe gibi gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla hiç öyle değil kimler kimlere asılıyor küçük büyük demeden. O bebe gibi gelme mevzusu eskidenmiş35 yaşındalarsa senin sevgilini napsınlar 9 yaş küçük adam bebe gibi gelir
Her ay üç günlüğüne geliyormuş. Zorbalık yapacağım diye okuduğunuzu anlayamamışsınız sanırım.Senede üç gün görüşerek ilişki mi yürür ya? Uzak mesafe ilişkisinde hele görüşme sıklığı da azsa mutlaka sorun olur bence. Gereksiz yıpranan bir ilişki türü.
Noldu konunda yazdıkları hoşuna gitmediğinden mi sende mesajlarının peşine düştün?Her ay üç günlüğüne geliyormuş. Zorbalık yapacağım diye okuduğunuzu anlayamamışsınız sanırım.
SananeNoldu konunda yazdıkları hoşuna gitmediğinden mi sende mesajlarının peşine düştün?
konuşma tarzları iş etiğine uymuyor bence sınır koy dediğin halde koymamış ya sana saygı duymuyor ya da başka işler var. iş hayatı sonuçta mecburen aynı ortamda iletişim kurmak zorundalar ama bunu daha resmi şekilde de yapabilirler diye düşünüyorumMerhaba sevgilimleuzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Her ay üç günlüğüne geliyor. 11. Aya girmek uzereyiz. Bir sene dolmak üzere. Her neyse benim iş yerinde çalıştığı bir kızı gözüm tutmadı. Kadınlar hisseder derler ya öyle. Sevgilime o kadına karşı sınır çizmesini söyledim. En Son geldiğinde lavobadayken telefonunu karistirmak istedim. O kızla olan sohbetini gördümm kız fena halde hoşlanıyor sevgilimden belli yani kelimeleri 20 harf uzatmalar. Yine arıyorum mesgulsun kahve yaptım gel içelim yoksa icmezsen ben içicem demeler. ( Bu arada biz konuşuyoruz telefonla bizim konustugumuzu biliyo) Benim sevgilim tek tük cevaplar vermiş ancak bir konuşmada kızın ismini 4/5 harf uzatıp örnek veriyorum melisaaaaaa öğlen yemek fişi aldın mı? Yazmış bunu sormasınin nedeni baş bassa öğlen yemek yemek istemesimi? Sınır koy dememe rağmen. Sevgilimi seviyorum ama sınır koymamasi beni sinir ediyor. Başka kadınlarda sevgilimle işle ilgili konussalar bile sonunu şöyle bitirmisler mesela ( canimm, sarı sekerimm veya çiçeğim )bana böyle şeyler ters. Hiçbir erkek bana böyle hitap edemez. Sevgilim abla demiş hep bu kadınlara ama yine de hoşuma gitmedi sevgilim 26 kadınlar 35 falan çok yaş yok yani telefonunu karistirdigimi söylesem olmaz guveni zedelenir ne yapcam bilmiyorum kizlar belki basit bir konu belki çok abarttım ama çok kötü hissediyorum bence bir erkeğin diğer kadınlara sınırıni koymalı. Yemek muhabbeti sizce benim düşündüğüm gibi mi? Bunları yüzüne söylemek istiyorum ama nasıl soylicem lütfen akıl verin
gönül bu her yere konabiliyor diyeceğim ama uzak mesafeyi ben de sağlıklı bulmuyorum pekNe sınırmıs arkadaş çiz çiz bitiremediniz ama görüyoruz ki soylediğiniz halde olmuyor öyle sizin dememizle yani boşa böyle seyler yapıp rezil.olmayın bu uzun mesafe ilişkiside beni benden aliyor etrafinizda hiç mi adam yok
Milf ne demek ve hangi amaçla kullanılıyor tam olarak bildiğinize emin misiniz ? Ne kadar çirkin bir tabir ve tanımlama bu.Eskı sevgılım benden sonra mılf sevgılı yapmıstı. O aklıma geldıabla dedıgıne bakma aklına karpuz kabugu gırerse bu erkekler her seyı yapar
Güya kendince eziklemeye çalıştı ama eski sevgilisi onu tercih etmişMilf ne demek ve hangi amaçla kullanılıyor tam olarak bildiğinize emin misiniz ? Ne kadar çirkin bir tabir ve tanımlama bu.
uzun yıllar devam edenlerin geneli uzakta fazla tanıyamamaktan oluyor bence herifle adam akıllı 1 ayı dolu dolu geçirse anlayacak ne olduğunu ama işte uzak kalınca tanıyamıyor. he çok güzel ilişkiler de var bir süre uzak kalıp sonra birleşiyorlar öyle ilişkileri de çok takdir ediyorum sabır istiyor vallabilmem ki aynı eve girip çocuk yapmadan heyecan kaybolmaz bence. Yani ben uzaktan ilişkiyi oldum bittim sevmemilişki değil de ilişkimsi gibi. Ha sevgili olursun ayrı şehirlerde bir süre kalman gerekir tamam da uzun mesafelerin uzun yıllar devam ettiği yada hep uzun mesafede başlayan devam edem ilişkileri çok sağlıklı bulmuyorum
E o zaman evlenince heycanda bitti demektam olarak öyle değil de heyecan kaybolmuyor uzak ilişkide.
hiç bitmedi, öyle de çok güzeldi böyle de çok güzel.E o zaman evlenince heycanda bitti demek
Khomyuk seri beğenmedim atmaya 2 kat ceza sistemi geldi şikayet et
![]()
Haberin olsun peş peşe başka konularda beğenmedim atmak da ceza sebebi. Dikkat et öfkeni kuyruk acısına çevirme komik oluyorHer ay üç günlüğüne geliyormuş. Zorbalık yapacağım diye okuduğunuzu anlayamamışsınız sanırım.
Haberin olsun peş peşe başka konularda beğenmedim atmak da ceza sebebi. Dikkat et öfkeni kuyruk acısına çevirme komik oluyor![]()