Kötü bir şey yaptım ve sevgilimin telefonunu karıştırdım.

Bana sacma geliyor ve normal bulmuyorum. Tabi ki is arkadaslarimla geyik yapiyoruz calisirken, birlikte yemekte yiyoruz ama bu özel davetle olmuyor orada yemek isteyen herkes geliyor sohbet oluyor vs. Durduk yere geyik yapmaya mesaj filan atmam abuk sabuk hitaplar kullanmam.

Eşimin de boyle biseyini hic görmedim 11 yillik evliyiz ve uluslararasi sirketlerde calisti hep boyle sacmalik gormedim.
Tamamen kisinin kendi rahat haliyle alakali bilmem kac saat vakit geciriliyor diye bu davranislar olmak zorunda degil. Oraya sosyallesmeye degil calismaya gidiyoruz önce.

Zamanında bir büyüğüm anlatmıştı. Zeki bir kadın erkeğini kıskansada belli etmez , kadınları da aklına zorla sokmaz diye. Hem böyle davrandıkça erkeklerin totosu kalkar kendisini bulunmaz Hindistan kumaşı sanarmış. Hep sana güveniyorum, sen yanlış bişey yapmazsın zaten ben de kaliteli bir kadın olduğum içün senin gibi kaliteli bir adamla birlikteyim diyceksin. Birde tavrın hep ben her konuda daha iyiyim zaten ben varken ona mı bakacaksın yada onların neyini kıskanıyım ayol olmalıymış. Tabii bunları sesli bir şekilde dile getirip itici olma, bu bir tavır meselesi. Ona güvenmediğini veya kıskandığını belli etme. Sen yüksekten uç. Ha yapma demiyorum hobi olarak yine yap ama çaktırmadan alttan alta 😉 Burası senin zekana kalmış ha bana sorarsan hiçbir erkek için bu kadar uğraşmaya zekanı yormaya gerek yok ama sen bilirsin. Sonuçta Que Sera, Sera Whatever Will Be, Will Be 🎷🎺

Ay ben o kadar iyimser olamayacağım, aynı şekilde başka şehirde yaşayan erkek arkadaşıma (çalışmak için gitmişti) hep destek oldum.
Hatta çevre yapması için cesaretlendirdim arkadaşları olsun dedim.
Ara sıra dışarda görüşürlerdi topluca hatta sevinirdim arkadaşları var diye (masum kafam)
Kızlar falan ondan büyüktü bu arada.
Biz ayrıldıktan sonra biriyle evlendiler 😂😂😂😂

Ne sınırmıs arkadaş çiz çiz bitiremediniz ama görüyoruz ki soylediğiniz halde olmuyor öyle sizin dememizle yani boşa böyle seyler yapıp rezil.olmayın bu uzun mesafe ilişkiside beni benden aliyor etrafinizda hiç mi adam yok

Merhaba sevgilimleuzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Her ay üç günlüğüne geliyor. 11. Aya girmek uzereyiz. Bir sene dolmak üzere. Her neyse benim iş yerinde çalıştığı bir kızı gözüm tutmadı. Kadınlar hisseder derler ya öyle. Sevgilime o kadına karşı sınır çizmesini söyledim. En Son geldiğinde lavobadayken telefonunu karistirmak istedim. O kızla olan sohbetini gördümm kız fena halde hoşlanıyor sevgilimden belli yani kelimeleri 20 harf uzatmalar. Yine arıyorum mesgulsun kahve yaptım gel içelim yoksa icmezsen ben içicem demeler. ( Bu arada biz konuşuyoruz telefonla bizim konustugumuzu biliyo) Benim sevgilim tek tük cevaplar vermiş ancak bir konuşmada kızın ismini 4/5 harf uzatıp örnek veriyorum melisaaaaaa öğlen yemek fişi aldın mı? Yazmış bunu sormasınin nedeni baş bassa öğlen yemek yemek istemesimi? Sınır koy dememe rağmen. Sevgilimi seviyorum ama sınır koymamasi beni sinir ediyor. Başka kadınlarda sevgilimle işle ilgili konussalar bile sonunu şöyle bitirmisler mesela ( canimm, sarı sekerimm veya çiçeğim )bana böyle şeyler ters. Hiçbir erkek bana böyle hitap edemez. Sevgilim abla demiş hep bu kadınlara ama yine de hoşuma gitmedi sevgilim 26 kadınlar 35 falan çok yaş yok yani telefonunu karistirdigimi söylesem olmaz guveni zedelenir ne yapcam bilmiyorum kizlar belki basit bir konu belki çok abarttım ama çok kötü hissediyorum bence bir erkeğin diğer kadınlara sınırıni koymalı. Yemek muhabbeti sizce benim düşündüğüm gibi mi? Bunları yüzüne söylemek istiyorum ama nasıl soylicem lütfen akıl verin
konuşma tarzları iş etiğine uymuyor bence sınır koy dediğin halde koymamış ya sana saygı duymuyor ya da başka işler var. iş hayatı sonuçta mecburen aynı ortamda iletişim kurmak zorundalar ama bunu daha resmi şekilde de yapabilirler diye düşünüyorum

Ne sınırmıs arkadaş çiz çiz bitiremediniz ama görüyoruz ki soylediğiniz halde olmuyor öyle sizin dememizle yani boşa böyle seyler yapıp rezil.olmayın bu uzun mesafe ilişkiside beni benden aliyor etrafinizda hiç mi adam yok
gönül bu her yere konabiliyor diyeceğim ama uzak mesafeyi ben de sağlıklı bulmuyorum pek

bilmem ki aynı eve girip çocuk yapmadan heyecan kaybolmaz bence. Yani ben uzaktan ilişkiyi oldum bittim sevmem 😁 ilişki değil de ilişkimsi gibi. Ha sevgili olursun ayrı şehirlerde bir süre kalman gerekir tamam da uzun mesafelerin uzun yıllar devam ettiği yada hep uzun mesafede başlayan devam edem ilişkileri çok sağlıklı bulmuyorum
uzun yıllar devam edenlerin geneli uzakta fazla tanıyamamaktan oluyor bence herifle adam akıllı 1 ayı dolu dolu geçirse anlayacak ne olduğunu ama işte uzak kalınca tanıyamıyor. he çok güzel ilişkiler de var bir süre uzak kalıp sonra birleşiyorlar öyle ilişkileri de çok takdir ediyorum sabır istiyor valla

Haberin olsun peş peşe başka konularda beğenmedim atmak da ceza sebebi. Dikkat et öfkeni kuyruk acısına çevirme komik oluyor 😂

Senin gibi tek hayatım burdan ibaret olmadığı için çok da umursamıyorum.🤣🤣 Komik bulduğun şeyler ne kadar da sığ ya of gerçekten üzülüyorum bazı kadınlar adına 😞

Back
X