- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yaklaşık bir aydır tanimadigim insanlar ariyot hattımı. Birkac gündür birisi sarmış durumda. Evliyim dedim basın fena halde derde girer haberin olsun dedim engelledim yok yine arıyor. Engellediğim için telefon çalmıyor ama sonuçta ekrana düşüyor eşim denk gelir diye stres yapıyorum ne zamandır hep bilinmeyen numaraya denk geldiği için hep seni buluyor nedense demeye başladı. Aramız ciddi bozulacak diye korkuyorum gerçekten neden beni buluyor ne olabilir sizce?
hemen bugün gidin savcılığa verin neden korkuyorsunuz kiBaşka isimler söylüyor yaprak sin dimi sen yasemin mı yoksa falan kanyak ama tanıdık değil sanırım.
İçiniz rahatsa neden korkup, çekinesiniz?Kızlar yaklaşık bir aydır tanimadigim insanlar ariyot hattımı. Birkac gündür birisi sarmış durumda. Evliyim dedim basın fena halde derde girer haberin olsun dedim engelledim yok yine arıyor. Engellediğim için telefon çalmıyor ama sonuçta ekrana düşüyor eşim denk gelir diye stres yapıyorum ne zamandır hep bilinmeyen numaraya denk geldiği için hep seni buluyor nedense demeye başladı. Aramız ciddi bozulacak diye korkuyorum gerçekten neden beni buluyor ne olabilir sizce?
Numarayı savcılığa şikayet edin, hattınızı da değiştirin. Kötüniyetli birileri tarafından telefon numaranız yayılmış olabilir.Kızlar yaklaşık bir aydır tanimadigim insanlar ariyot hattımı. Birkac gündür birisi sarmış durumda. Evliyim dedim basın fena halde derde girer haberin olsun dedim engelledim yok yine arıyor. Engellediğim için telefon çalmıyor ama sonuçta ekrana düşüyor eşim denk gelir diye stres yapıyorum ne zamandır hep bilinmeyen numaraya denk geldiği için hep seni buluyor nedense demeye başladı. Aramız ciddi bozulacak diye korkuyorum gerçekten neden beni buluyor ne olabilir sizce?