Aşılama Bilinmeze doğru gidiyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Merhaba kızlar

Biliyosunuz bir senelik evliyim ve çocuk istiyoruz eşimde de bende de bi sorun yok ama ne zamandır uğraşıyoruz.
En son dün kan idrar testi yaptırdımtemiz çıktı değerlerim de normal çıktı şimdi sadece rahim filmi kaldı
Onu da çektirince temiz çıkarsa sebepsiz bebeğim olmuyor dicem :bicak::bicak: Sanırım Aşılama olcakk

Aranızda aşılama yaptıran olumlu sonuç alan var mı? Korkuyorum kızlar:dua: dua edelim birbirimize

Biraz zaman sonra aşılamaya geçiliyor öncesinde farklı şeyler uygulanıyor.beni,mde 2 yıldır olmuyor ama yumurta takibi yapılıyor her ay.

Merhaba kızlar

Biliyosunuz bir senelik evliyim ve çocuk istiyoruz eşimde de bende de bi sorun yok ama ne zamandır uğraşıyoruz.
En son dün kan idrar testi yaptırdımtemiz çıktı değerlerim de normal çıktı şimdi sadece rahim filmi kaldı
Onu da çektirince temiz çıkarsa sebepsiz bebeğim olmuyor dicem :bicak::bicak: Sanırım Aşılama olcakk

Aranızda aşılama yaptıran olumlu sonuç alan var mı? Korkuyorum kızlar:dua: dua edelim birbirimize
Bir senelik evlilik çocuğum olmuyor demen için çok yeni. Eşinle bütün tahlilleri yaptırdıktan sonra hepsi temiz çıkarsa bile meslek etiğine bağlı kurumlar ve doktorlar size beklemenizi söyleyecektir. Acele etmeyin yani.

Rahim filminden sonra da hamile kalabilirsiniz
Bizde ikinci bebek için tüm testleri yaptırdık rahim filmi çektirdik herşey yolundaydı ama olmadı
Yardımcı tedavisiz 2 yıl sonra ( filmden 9 ay sonra ) bebek haberi aldık, acele etmeyin bu kadar

Ayrıca sizin testler bittiyse eşinizden sperm testi istenir
Sonra klomen çatlatma iğnesi 3 ay denenir olmazsa aşılama tüp bebek şeklinde devam eder ve buna eşinizin yest sonuçlarını da gördükten sonra doktor karar verir
Yani kafamıza göre aşılama yaptıralım diyemeyiz

Sizi anlıyorum, insan bir süre çocuğu olmayınca strese giriyor. Daha her yolu denemediniz, bunu düşünün. Stres daha çok engel bebeğe. Zaten yeni evlisiniz. Evliliğin tadını çıkarın, sürekli bebek düşünmeyin.
Ben hsg çektirdiğim ay hamile kalmistim.

Yorumlara teşekkür ediyorum kızlar:KK200:

Biliyorum henüz erken ama doktorum vakit kaybı olmasın diye aşılama yaparız dedi
Çünkü klomen bir kez denendi ve tutmadı bida deneyelim mi dediğimde olmaz dedi doktorum
Filmden de biraz korkuyorum açıkçası acı çekiliyor mu???

Back
X