Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tatlım ben bi ürün adı biliyorum.birinin torpido gözünde görmüştüm.google dan baktığımda okuduklarıma inanamadım.xxxxxxxxxxxxxxxx diye bi damla.erkekler bunu kadınların içeceklerine damlatıyolarmış.hatunun libidosu artıyomuş ve yanındakş erkekle sevişmek istiyomuş.bildiğiniz nuri alçonun modern hali....ödüm kopmuştu tüm erkeklerden o dönem...senin kasdettiğin böyle bişiy olmasa gerek.
ya konuyu yanlışlıkla iki yerden açmışım. bilmiyorum ki bi arkadaş bu yüzden doktora gitmişti. krem falanda vermişti. bide kadının uyarılması için bi ilaç varmış, onu verdi demişti. şimdi o kişi ile görüşmüyoruz. bilen vardır diye açtım konuyu
Kadının kendi kendini uyardığını da ilk defa gördüm...
Uyarılmıyorsanız ve orgazm olamıyorsanız, ilaç kullanmak yerine bunu eşinizle veya erkek arkadaşınızla konuşun..
Onu ilgilendiren bir durum çünkü.