biliyorum saçma ama merak işte.....

rapisa

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
5.580
1.680
773
arkadaşlar saçma ama merak ettim sorucam. kahve falı bakan arkadaşlar bilirler belki kahve fincanını kapatınca fincanın içinden hafif bir ses geliyor.bunun bir anlamı varmı? bilen varmı yani belkide yoktur ama merak ettim yinede sorayım dedim. :1::55:

arkadaşlar saçma ama merak ettim sorucam. kahve falı bakan arkadaşlar bilirler belki kahve fincanını kapatınca fincanın içinden hafif bir ses geliyor.bunun bir anlamı varmı? bilen varmı yani belkide yoktur ama merak ettim yinede sorayım dedim. :1::55:

Hmm hic dikkat etmedim bidahakine bakim ses cikacakmi :s

canım sana mesaj yazamıyorum.. mesaj kutun dolu.. yorumu atamadım.. burda yazmak zorunda kaldım

Son düzenleme:

alıntılarım gelıyor degılmı

arkadaşlar saçma ama merak ettim sorucam. kahve falı bakan arkadaşlar bilirler belki kahve fincanını kapatınca fincanın içinden hafif bir ses geliyor.bunun bir anlamı varmı? bilen varmı yani belkide yoktur ama merak ettim yinede sorayım dedim. :KK1::KK55:
kapatırken kenarda bazen hava kalıyor havada sulu kahve telvesinde ses çıkartıyor :)) baloncuk gibi brşey bende de oluyor genelde

kapatırken kenarda bazen hava kalıyor havada sulu kahve telvesinde ses çıkartıyor :)) baloncuk gibi brşey bende de oluyor genelde
:KK45:ewt canım öylede işte belki dileğimin tuttuğu gibi yada başka bir anlamı olabilir diye düşündüm saçma bir şekilde:KK45:

Back
X