Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelinse herşeyi yapmalı piskolojisinde orda bana uzaktı mesela 2 karekterle evli gibiyimIyi yapmissin bravo ama senden bunu isteyebiliyor. Ailesinin yaninda seni ezmeye calisiyor. Senin yaninda da melek degildir iste insan gormek istemiyor sanirim. Ben boyleyim isine geliyorsa diyor o vakit gelme o zaman diyeceksin. Birak kalsin anasinin yaninda ya
Evet birkere değil kaç kere öyle bir mecburiyetim yok yapmamdaEşiniz annemin ayağını ovala mı dedi size gerçekten?
Aynen değiller her anne bağımlı olur ama çocuklarını koca gibide görmez bir anne kocasına bukadar ilgi vermiyor tuhaf buluyorum sadece.Olgun insanlar değil belli ki.
Sizi etkilemiş gibi olmayayım. Ama iyi düşünüp tartın. Kocanızın tavrı, tutumu sıkıntılı. Anne oğluna bağımlı. Böyle annelerin oğullarıda normal olmuyor.
Şu an yaşananlar azalmayacak, değişmeyip devam edecek.
Bunu bir ömür idare edebilir misiniz?
İyice bir düşünün.
Siz daha iyi bilirsiniz ama toplum içinde karısını ezen adam sevmiyordur,çünkü onun kırılmasına , üzülmesine dayanamaz.Emir kipiyle konuşup eşini aşağı çekiyorsa kendini daha çok seviyordur net!!!!!!!!!!Sevgisinden şüphem yok ama ailesinin yanına gidince köle gibi görülüyorum sanki ki öyle hissediyorum ben herzaman yardım ederim.Ama bana neyapacağımı söyleme dedim gitmiyorum mutfağa falan yaptım düşkünlük ayrı bu kadındaki saplantı bilmiyorum kaç yaşına gelmişler hala çocuk gibi davranıyor oğullarına
Sorun kayınpederde aslında. Kocasıyla kuramadığı bağı ve ondan alamadığı ilgiyi oğullarından almaya çalışıp oğlunun evliliğinden rol çalıyor. Kendi evliliği sağlıklı olsaydı sizinkine bu kadar askıntı olmazdı.Aynen değiller her anne bağımlı olur ama çocuklarını koca gibide görmez bir anne kocasına bukadar ilgi vermiyor tuhaf buluyorum sadece.
Evet onu bende düşündüm ama kendi evimizdeyken bambaşka ailesinin yanında 90 derece dönüyorSiz daha iyi bilirsiniz ama toplum içinde karısını ezen adam sevmiyordur,çünkü onun kırılmasına , üzülmesine dayanamaz.Emir kipiyle konuşup eşini aşağı çekiyorsa kendini daha çok seviyordur net!!!!!!!!!!
180'dir o. Sonucta donuyor mu donuyor anaci herif. Yarin anasi gider ablasi gelir. Adam sana rest cekmis farkinda misinEvet onu bende düşündüm ama kendi evimizdeyken bambaşka ailesinin yanında 90 derece dönüyor
Hep kavga ederler adam evden gitmez biryere beraber gezmezler biz evlerine gittik ooh şöfürüm oğlum geldi dedi yaSorun kayınpederde aslında. Kocasıyla kuramadığı bağı ve ondan alamadığı ilgiyi oğullarından almaya çalışıp oğlunun evliliğinden rol çalıyor. Kendi evliliği sağlıklı olsaydı sizinkine bu kadar askıntı olmazdı.
45 yaşinda kaynınız evlenememiş. Onlarda görünüşte evlendirmek istiyorlar.
Hayır aslında istemiyorlar. Öyle davranmaları gerektiği için role giriyorlar sadece. Ama evlense gelinlerine protez kol muamelesi yapacaklar. Kendi uzantıları gibi kurulup devam edecek bir yedek kulübesi. Karı koca diledikleri zaman oyuna girecek, istedikleri zaman uslu uslu çağrılacağı vakti bekleyecek.
Sizin burada tek avantajınız yurtdışında olmanız. Ve daha yeni evlisiniz. Sınırlarınızı net belirlemezseniz sizede yapmaya çalıştıkları şey farklı olmayacak. Size müdahale edemeseler oğullarını çekip çekip alacaklar boyle 3-5-7 hafta.
Devam etmek ciddi mücadele istiyor siz bilirsiniz. Şuan başbaşayken iyisiniz. Çok geçmeden yeni evlilik halleri bitecek eşinizin maskesi inecek. Mutlaka baska sinyallerde veriyordur siz güzel zmanların hatrına gözardı ediyorsunuzdur.
Ya mesela dün konuşamadık sinirliydim aramadım fazla akşam aradım anasının kucağında camerayı annesine çeviriyor en sevmediğim olay bende ekranı tavana çevirdim birşey yapıyormuş gibi.10 dakka geçti anası hala şapur şupur öper haha yazdım bende 2 dakka kalkta kucaktan odaya geç karınla biraz konuş180'dir o. Sonucta donuyor mu donuyor anaci herif. Yarin anasi gider ablasi gelir. Adam sana rest cekmis farkinda misin
Ataların güzel bir sözü var" Kalabalıkta yapılan hatanın tenhada özrü olmaz" Ailesi yanında başka evde başka adamın karakterine güvenmem,ne sevgisine inanırım ne saygısına.Ben 22 senelik evliyim evde sevgi dolu olan eşim toplum içinde inanılmaz saygılı davranır,kimse bana şuradan kalk şuraya otur diyemez.....Evet onu bende düşündüm ama kendi evimizdeyken bambaşka ailesinin yanında 90 derece dönüyor
Bence sabıra ihtiyacı olan yakında siz olacaksınız. Eşiniz güzelce bir yerleşsin, annesine vizesini alıp 3-5 ay yanına çağırır. Bütün tatillerinizde anne yanına gitmek ister. Ve sizden aldığım vibe a göre yakında kaynananın ayağını da ovalarsınız, duşunu da aldırırsınız. Daha şimdiden tepkinizi koyamıyorsunuz.Hep kavga ederler adam evden gitmez biryere beraber gezmezler biz evlerine gittik ooh şöfürüm oğlum geldi dedi yaallah onlara varacak geline sabır versin yakınlarında olacak işi zor 1 koca değil 4 koca değişikler ya yeminle.
Ben şuan dönmesini bekliyorum gelsin bakalım kaç ay sürecek yine kaynana ruh sorunları ama bu böyle gitmez biz daha birşey anlamadan yine ayrıyız baksana.
Onun istediğide zaten oydu oğlunu oraya getirmek evlat herzaman sevilir hayattaki en büyük sevgidir ama bir erkeğin karısı rolune girmeye çalışmak değildir
Wallaha gelmesini istemiyorum gelirsede 3 ay kalabilir maximum.Yanlış vibe almıssın bacım hayatta yapmam bugune kadarda yapmadım ha direk yok diyip kavga yaratmaktansa kardeşin ovalı diyip konuyu kapattım sadeceBence sabıra ihtiyacı olan yakında siz olacaksınız. Eşiniz güzelce bir yerleşsin, annesine vizesini alıp 3-5 ay yanına çağırır. Bütün tatillerinizde anne yanına gitmek ister. Ve sizden aldığım vibe a göre yakında kaynananın ayağını da ovalarsınız, duşunu da aldırırsınız. Daha şimdiden tepkinizi koyamıyorsunuz.
Ayak ovmak nedir ya midem bulandı. Benden öyle bişey istese evin kapısından bir daha adım atamaz eşim.
Işte maşallah eşinize tebrik ettim benimkide ders alsa biraz keşke ondan okadar emek okadar mücadele varki bu evlilikte sırf onların hatrına bir şans verdim hele bir gelsin bakacazAtaların güzel bir sözü var" Kalabalıkta yapılan hatanın tenhada özrü olmaz" Ailesi yanında başka evde başka adamın karakterine güvenmem,ne sevgisine inanırım ne saygısına.Ben 22 senelik evliyim evde sevgi dolu olan eşim toplum içinde inanılmaz saygılı davranır,kimse bana şuradan kalk şuraya otur diyemez.....
Evet evet kendi ağzıylada dedi size naz yapıyorum ah uh oram ağrıyor buram ağrıyorÇok sıkıntı böyle anneler. Kaç kadın gördüm hastanede oğlunu etrafına pervane etmek için ziyaret saatinde ayılan bayılan halbuki taburculuğu da yakın olan. Patolojik bir bağı var. Ve bu oğlu çok küçük yaştan bu patolojiyle yetiştirmiş oluyor. Siz derdinizi anlatamazsınız eşinize, çok zor anlaması, gözünü açması.
45 sonra evlensede o geline üzülüyorum yeminle bak ben uzaktayım okadar usandımki 2 haftada kalabilirdim izin ayarlayıp 1 hafta kaldım kaçtım.Sorun kayınpederde aslında. Kocasıyla kuramadığı bağı ve ondan alamadığı ilgiyi oğullarından almaya çalışıp oğlunun evliliğinden rol çalıyor. Kendi evliliği sağlıklı olsaydı sizinkine bu kadar askıntı olmazdı.
45 yaşinda kaynınız evlenememiş. Onlarda görünüşte evlendirmek istiyorlar.
Hayır aslında istemiyorlar. Öyle davranmaları gerektiği için role giriyorlar sadece. Ama evlense gelinlerine protez kol muamelesi yapacaklar. Kendi uzantıları gibi kurulup devam edecek bir yedek kulübesi. Karı koca diledikleri zaman oyuna girecek, istedikleri zaman uslu uslu çağrılacağı vakti bekleyecek.
Sizin burada tek avantajınız yurtdışında olmanız. Ve daha yeni evlisiniz. Sınırlarınızı net belirlemezseniz sizede yapmaya çalıştıkları şey farklı olmayacak. Size müdahale edemeseler oğullarını çekip çekip alacaklar boyle 3-5-7 hafta.
Devam etmek ciddi mücadele istiyor siz bilirsiniz. Şuan başbaşayken iyisiniz. Çok geçmeden yeni evlilik halleri bitecek eşinizin maskesi inecek. Mutlaka baska sinyallerde veriyordur siz güzel zmanların hatrına gözardı ediyorsunuzdur.
Ne beklediğinizi ve neleri istemediğinizi konuşup tepkilerine bakın. Ölçün biçin tartın artık hayat sizin. Hakkınızda hayırlısı olsun.45 sonra evlensede o geline üzülüyorum yeminle bak ben uzaktayım okadar usandımki 2 haftada kalabilirdim izin ayarlayıp 1 hafta kaldım kaçtım.
Denize gittik dedim gelecem tekrar kız kardeşi hemen gelde çabuk gelme dedim wallaha işe girecek mecbur gelecem değişikler ya.
Okadar mücadele ettikki herşeyi anlatsam burda keşke ama uzun sırf o yüzden gelsin izleyecem ama 2 ay veriyorum yine kardeşim gel anne böyle diye başlarlar