- 29 Ocak 2010
- 240
- 32
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrhba kızlar 3 aylık bır bebeğim var sezeryanla dunyaya geldı, ınanamyacaksınız ama ben yenıden hamıle kalmak ıstıyorum nerden cıktı bu durum analmadım. hormonal mı acaba? böyle bırsey yasayan varmı? bılıorum cok zor hadı benı bu fıkrımden vazgecırın:26:
aaaaa diyecektim ama
olabilir belki psikolojik olarak
karnındaki bebekten ayrılma sendromudur
öyle bişey duymuştum
bende oglumu sezeryanla dogum yaptım ve ınanırmısın 1 aylık oldugundan berı delı gıbı 2. çocugu ıstıyordum psıkolojık bızımkı sadece hamılelıgımızı ozledıgımız ıçın
güzelllbende hamile kalınca bikaç ay içinde kadınların karnı yavaş yavaş şişiyo ya,o görüntüye bitiyorum.şu an anne olmayı çok istiyorum,bi bebeğimin olmasını..diyorumki bende hamile kalırsam,istediğim olup karnım şiştikten ve bebek doğduktan sonra yeniden istersem nolucak.biliyorum bunu düşünmek için henüz erken ama sende benim düşündüğümü yaşamışsın.belkide hevesimi alırım diyorum.
canım hormonlar tetıklıyor ınsanları bende bu aralar taktım tv de reklamlarda gordum bebeklere hayranlıkla bakıorum esımı fıseklıorum amam sonra yasak oldugu ıcın vaz gecıorumbu arda 3 yasında bı kızım var ve bende sezeryan ıle dogum yaptım 5 sene yasak banada
![]()
canım afedersin ama çok merak ettim niye 5 sene niye yasak sana
canım bende dusuk tansıyon var hamılleıgımde bı kere buyuk 7 kucuk 1 e ındı korktuk bebege bısye olucka dıye bırde normal dogumdu son ana kadar hastaneye yatıs yaptım muayene sırasında tansıyonum yıne duusnce bayıldım acılen sezeryana aldılarsuan 3 yasında kzıım ama hala tansıyonum dusuk yanlız kalamıyorum dustugu an baygınlık gecıryorum canım