biliyorum şaşıracaksınız, ben yeniden hamile kalmak istiyorum

alak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
240
32
118
mrhba kızlar 3 aylık bır bebeğim var sezeryanla dunyaya geldı, ınanamyacaksınız ama ben yenıden hamıle kalmak ıstıyorum nerden cıktı bu durum analmadım. hormonal mı acaba? böyle bırsey yasayan varmı? bılıorum cok zor hadı benı bu fıkrımden vazgecırın:26:

sezeryandoğumdan sonra yendien gebelik en az iki sene sonra olmalı... napıyosun sen.. dur bi bebeğin büyüsün. emzir onu doya doya. anne sütü alsın... bi ayaklansınn... ondan sonra düşün 2. bebeği isteyip istemediğinii

Ya cidden çok tuhaf geldi normalde özellikle ilk bebek çok zordur ve ilk aylar bir daha aslaaa dersin.Ama seninki çok uslu sanırım.Öyle de olsa ilk bebeğinin hakkına girme ilgisini sevgisini paylaştıracaksın süt bile veremeyecek rızkından edeceksin bebeği.Benim kızım 3 e girmek üzere yeni hamileyim bu durumda bile vicdan azabı yaşıyorum.Kızıma dıya doya sevgi verip daha sonra olsaydı diye.Aaa bu arada vücut deformasyonunu filan saymıyorum bile.

benimde hiç çocuk yapmaya niyetim yok... birideee bana çocuk yaptırsın

bu arada kıss naptın senn du bi sağlığına zararlı.. dikkat et sevgiyle kal.. bebisini kokla benim için

aaaaa diyecektim ama
olabilir belki psikolojik olarak
karnındaki bebekten ayrılma sendromudur
öyle bişey duymuştum

aaaaa diyecektim ama
olabilir belki psikolojik olarak
karnındaki bebekten ayrılma sendromudur
öyle bişey duymuştum

cvplyn herkese tsk ederım kıslar ınanmycksınz ama bebişim cook gazlı huysuz bende sasırıyorum sanırım liza nın dedıgı sendrom ((

bende oglumu sezeryanla dogum yaptım ve ınanırmısın 1 aylık oldugundan berı delı gıbı 2. çocugu ıstıyordum psıkolojık bızımkı sadece hamılelıgımızı ozledıgımız ıçın

ohh be yalnız degılmısımmm Allah analı babalı buyutsun ınsallah cnm

hamileliği özlemek mi???çıldırdınız mı siz yaane kadar uykusuz,çaresiz kalsam da her gün şükrediyorum bebeğim karnımda değil de kollarımda diye.çok zor bi hamileliğim de olmadı ama yine de ikinciyi düşünmek için çooook uzun zaman geçmesi lazım.

güzelllbende hamile kalınca bikaç ay içinde kadınların karnı yavaş yavaş şişiyo ya,o görüntüye bitiyorum.şu an anne olmayı çok istiyorum,bi bebeğimin olmasını..diyorumki bende hamile kalırsam,istediğim olup karnım şiştikten ve bebek doğduktan sonra yeniden istersem nolucak.biliyorum bunu düşünmek için henüz erken ama sende benim düşündüğümü yaşamışsın.belkide hevesimi alırım diyorum.

insallah rabbım sana en kısa zamanda saglıklımı saglıklı sevımlımı sevımlı hayırlımı hayırlı bır bebek nasıp eyler...yuce yaradan herseyı gönlunce versın, Allah hakkında hayırlı olanı gönlune razı, gönlunde olanı hakkında hayırlı etsın

Allah bebişine sağlıklı uzun ömür versin alak, ben de bir an önce doğsa yavrum diye sabırsızlanıyorum

bence normal
bi akrabamız bebeği 6aylıkken 3 aylık da hamile olduğunu öğrendi
gerçi o normal doğumdu
sezeryanda sağlık açısından sorun olur mu bilmem
ama ben de bunu doğurayım inşallah sağ salim,3 ay olmasa da aralarında çok fark olmasın diye ikinci bebeği isterim

ay kızlar inanmıycaksınız benimde ilk oğlum sezeryanla oldu ameliyathaneden odaya giderken eşime sakın başka çocuk isteme demiştim o acıyla sızıyla ama eve geldik en fazla 1 ay sonra düzene girdim eşime dedimki çocuğuuz 2 yaşına girsin bi tanedha yapalım dedim eşimi ikna etmk pek kolay olmadı diye bilirim oğlum şuan 3 .yaşını doldurdu ve ben planlı olarak 2. bebeğime hamileyim 20 haftalık ve oda erkekmiş yandım ben 3 erekle evin içnde yav eşimde çocuk gibi ama onlar büyüyünce naz yaparım çocuklarıma hehehehe:)))

canım hormonlar tetıklıyor ınsanları bende bu aralar taktım tv de reklamlarda gordum bebeklere hayranlıkla bakıorum esımı fıseklıorum amam sonra yasak oldugu ıcın vaz gecıorum bu arda 3 yasında bı kızım var ve bende sezeryan ıle dogum yaptım 5 sene yasak banada

canım afedersin ama çok merak ettim niye 5 sene niye yasak sana

canım afedersin ama çok merak ettim niye 5 sene niye yasak sana

canım bende dusuk tansıyon var hamılleıgımde bı kere buyuk 7 kucuk 1 e ındı korktuk bebege bısye olucka dıye bırde normal dogumdu son ana kadar hastaneye yatıs yaptım muayene sırasında tansıyonum yıne duusnce bayıldım acılen sezeryana aldılar suan 3 yasında kzıım ama hala tansıyonum dusuk yanlız kalamıyorum dustugu an baygınlık gecıryorum canım

anladım geçmiş olsun cnm

bende kizlarim dogduktan 2 ay sonra duzenimi kurunca tekrar hamile kalmak istedim cok ozledim o gunleri deyip duruyordum.kizlarim 8 aylikken tekrar hamile kaldim.simdi 17 haftalik hamileyim sonuc hicde oyle ilk hamileligim gibi keyifli degil sanirim ilk olan heyecanli oluyor.2 cocukla hamilelik yasamak pek sarmadi

hamileliği asla özlemiyorum ama henüz lohusayken eşimle 2. bebeği düşünmeye başlamıştık
çünkü gerçekten ilk zamanlar evde bir hareket mutluluk oluyor tabi kızımız şöyle bir kendini toparlasın çalışmalara başlarız benim hamileliğim zor geçiyor bakıma ihtiyacım oluyor kızım arada kaynasın istemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…