Biliyorum umut biterse,hayat biter..çok umutsuzum..yaşamak için yaşıyorum

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
nişanlımdan ayrılmam,sonra alamın evlilik dışı hamileliği,yapayalnız olmam..herşey üst üste geliyor..sabahtan akşama kadar yalnızım,yalnız kahvaltı,yalnız yemek,yalnız uyku,yalnız dışarı çıkmak,hep yalnızım..diğer ablamda karşıda hamile olan ablamın yanında devamlı,abim sabah çıkıyor gecenin bir yarısı evde.annem kendi evinde ankarada..ben sanki sığıntıyım.hayatım öylesine boşki,yerin diindeyim arkadaşlar,baktığım her yer karanlık.düzelecek diyorum ama umudum her geçen gün biraz daha tükeniyor..bugün rüyamda eski nişanlımı gördüm.hamile olan ablamla hiç iletişimimiz yok.diğer ablam aramıyor ile..annem desen merak bile etmiyor..diyeceksinizki,ablanın durumundan dolayıdır ama ben bu kadarmı önemsizim kızlar.ablam ise çocuğun babası umrunda değil,bebeğinin sevincini yaşıyor yanii inanın benden çok mutlu.ne yapıcam bilemiyrum.kendi ailemi kurmak,anne olmak istedim ama ben hayata güvenmiyrum artık..nefes alıyorum öylesine..

merhaba canım anlattıklarını okudum ama hayat malesef böle bi tek senin için değil bu zorluklar yanlızlıklar hepimiz için olan şeyler bunlar belkide bi süreç zamanla aşabilirsin bunları geçmiyecek diye birşeyde yok içini ferah tut bence arkadaşlarınla gez keyif aldığın şeylerle ilgilen kimseden kimseye fayda yok kendinden başka ..buarada yaşın kaç canım?

canım sen ne dıyorsun ablam hamıle evlılık dısı ama bende daha mutlu pekı neden hayatta ne kadar takarsan o kadar uzulursun genc yasların heba olur yavas yavas akıp gıder sonra uzuldugunle kalırsın ,sen hem kendını hem ablanı hem annenı herseyı takıyosun ,kendını bıraz eglenceye arkadaslarına vermeye calsı kafanı dağıtmaya bak yalnzı kaldıgına gore calısıyosun da galıba eger calısıyosan da senden ıyısı de yoktur ,sonra da karsına duzgun bırı cıkar bu yıllarını da gulumseyerek hatırlarsın :71:

Bugünler de geçer."Ne de olsa kışın sonu bahardır,bu da gelir bu da geçer" gibi oldu :1:
Boşveeer nişanlınmış ablanmış önemli değil,önemli olan sensin.Sen kendi hayatına bak.Hayat kısa,kimse için üzülmeye değmez.
Bence hemen bir iş bul.İyi kötü deme ilk bulduğun işe gir.Bak mesela internete giriyorsun,aç iş bulma sitelerini,her uygun işe başvur.
Otur otur nereye kadar ? Ömür mü tüketiyorsun ? Hayat akıp gidiyor.Harekete geç !

Bugünler de geçer."Ne de olsa kışın sonu bahardır,bu da gelir bu da geçer" gibi oldu :1:
Boşveeer nişanlınmış ablanmış önemli değil,önemli olan sensin.Sen kendi hayatına bak.Hayat kısa,kimse için üzülmeye değmez.
Bence hemen bir iş bul.İyi kötü deme ilk bulduğun işe gir.Bak mesela internete giriyorsun,aç iş bulma sitelerini,her uygun işe başvur.
Otur otur nereye kadar ? Ömür mü tüketiyorsun ? Hayat akıp gidiyor.Harekete geç !

haklısın cnm ama çalışmak değil evlenmek istiyorum.şimdiye kadar çalışıtım artık anne olup bebeğimi büyütmek istiyorum..

merhaba canım anlattıklarını okudum ama hayat malesef böle bi tek senin için değil bu zorluklar yanlızlıklar hepimiz için olan şeyler bunlar belkide bi süreç zamanla aşabilirsin bunları geçmiyecek diye birşeyde yok içini ferah tut bence arkadaşlarınla gez keyif aldığın şeylerle ilgilen kimseden kimseye fayda yok kendinden başka ..buarada yaşın kaç canım?

26 cnm..enim zoruma giden düşünsene cnm evde 24 saat yalnızım..ablam 2si birarada her zaman..annem ankarada yaşıyor.evi orada..bir tane arkadaşım yok..yaa evde yemek pişmiyor,kimse gelmiyor gitmiyor..en öldümmü kaldımmı merak bile edilmiyorum..sadece ALLAH ım var sadece

çalış iş bul ev arkadaşları bul onlarla otur bekar kafa dengi temiz arkadaşlar..şehir dışında iş bul en iyisi.takma kafana bence hayat hep zorluklarla geçiyor her zaman yaşadığının bir level üzerini yaşıyorsun aklına gelmeyen başına geliyor.insan ömrü işte herşeyi görüyor.en azından ailen sağ sağlıklılar onunla avun.onlar takmıyorsa seni sende takma..dünyadaki tek önemli şey kendinsin kendinden başkasını düşünme hayatında nasıl mutlu olacağına inanıyorsan öyle yaşa ailenle bir arada olsanda pek mutlu olacağını sanmıyorum en iyisi bosver hayatını kurmaya bak.geçer bunlarda

Daha önceki konularınıda okumuştum.Yalnızlık konusunda benimde durumum aşşağı yukarı senle aynı annem ve babam çalışıyor onlar kendi işlerinde ve problemleriyle meşgul tek çocuk olduğum için bende yanlız kahvaltı yaptım yanlız oturdum okurken okul dönüşü boş eve girmek üzerdi beni.Hala değişen birşey yok sosyal aktivitelere katılabilirsin halk eğitim kurslarına gidebilirsin,Üni okudunmu bilmiyorum okuduysan bile tekrar dışardan okuyabilirsin,çalışabilirsin kendine bir uğraşı bulursan hem kafan dağılacak hemde yalnızlığından kurtulacaksın.

hıııııııııımm yaşadıklarımız çok benziyo :)) sabret acıları yaşadıkça bağışıklık kazanacaksın :) yaşamak için yaşamak konusuna gelince hiçbizaman değişmicek ama sen değişmiş gibi rol yapmayı da öğreneceksin ...........sen inşallah şanslıı olursun ben ilk nişanlımdan sonra sevemedim kimseyii evlendim ama çok zor sen kendine zaman ver hemen evlenicem falan deme bence :)

siz neden ablalarınızın yanına gidip onlarla vakit geçirmiyorsunuz?böylece yalnızlıktan kurtulmuş olursunuz.bir bebek heyecanı yaşanıyormuş,siz de buna katılın..ablanıza destek olun,hüznünüz dağılsın..

Hayata sıkı sıkı tutun. Gez dolaş yürü. Cafelere git 1 bardak çay iç. Etrafına enerji yay. Birileriyle arkadaş olmaya bak. Havalar ısınacak. Bol bol dışarı çık. Biri çıkar tanışırsın sevgilin olur. En önemlisi iş aslında. Çalışsan sosyal olursun.:34:

herkes dönem dönem yaşıyor yanlızlığı sıkmayın canınızı kursa falan yazılın zaman geçirin arkadaşta edinirsiniz hem..

kardeism gecen sefer konunu okduumda cok uzulmustum... ama o nisanliyi dusnme bsover.. gercekten haketmedki seni..yalnizlik cok zor ama kendini taniman ve gelistirmen icin iyi bir firsat:) bu durumnu yeniden dogus gibi degerlendir..yaralarini sardigindada insallah hayatinin aski cikacak karsina emin ol...bide baskalarini ck fazla takma unutma yalniz dogduk yalniz olecegiz.. rabbimiz var :) tek gercek o...

yuzunun gulmesini istiyorsan e hayvanlari seviyorsan cok guzel secim bence evde bi hayvan bakabilirsin:)cok mutlu ol insallah..:):16:

Böyle evde oturarak ve kurarak ruh sağlığınızı da kaybedeceksiniz. Bir kayıba daha gerek yok. Silkinin ve sadece kendiniz için birşeyler yapın. Ablanız bir bebek sahibi olsa da onu çok zor günler bekliyor. Dilerim onun için de herşey güzel olur. Siz daha şanslısınız oysa ki. Evlenebilir ve babasıyla beraber çocuklar yetiştirebilirsiniz. Ama ablanızı koca bir sorumluluk bekliyor bir ömür boyu. Allah onun da yardımcısı olur inşallah

Back
X