biliyorum unutmak iyileştirir de unutmama fırsat verilse...

senzafine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
456
206
37
merhaba bayanlar bu ara buhran geçirdiğim doğru kendimi çok kötü hissediyorum birde nasıl olduysa aldığım kilolarda işin ekstrası hiç anlamadım ne ara 80 kiloya çıktım boyum 168 80 gibide göstermiyorum ama yinede tartıda 80 i görmek bana yetiyor moral bozukluğuna işin kötüsü iradem de sıfır... ama asıl sorunum şu benım bir teyzem var benden 5 yaş büyük biz arkadaş gibi büyüdük anneannem kıyafetlerimizi bile bir alırdı düşünün ama arkadaş gibi teyze olmak iyi değilmiş.biz büyüdük ve herşey değişti küçük çocuklar değildik artık. sevgili krizleri kıyafet yarışları beni ondan soğuıttu artık sürekli aldığı kıyafetlerle nispet yapar,sürekli benımle yarışır, taklit eder aldığım parfüme kadar, hürrem bakırı saç rengi daha moda olmadan önce ben keşfetmiştim kullanıyorken bana çok kızardı dikkat çekici bir renk yapma diye sonra ben sıkılıp 1 yıl sonra sarıya döndüm hemen sultan bakırı yapmıştı saçını...daha bunun gibi bir sürü şey kendisi 35 yaşında iki sene önce eşimle evlilik kararı aldığımzda bana karşı çıkmıştı erken diye eşimide zaten sevmedi apaçık kıskançlıktı bu nişanımda yaptıklarından ötürü aram bozuktu onla misafir gibi geldi yarım saat durdu gitmişti arkadaşlarım da kimi şehir dışında okuyor yada çalışıyordu nişanımda yapayalnızdım kuaföre bile kendim gittim kimsem yoktu annem yok zaten o olsa böylemi olurdu?nikahımda yine gelin odasında yanıma bir kere gelmedi dışarda fotoğraf çektirmekle meşguldu benim mutluluğumu görmeye tahammülü yoktu yaş kompleksine mi girdi bilsem...evim yerleşirkende yoktu yanımda aradığım beklediğim en özel anlarda hep yüzüstü bıraktı beni gecen hafta onun sözü vardı bahane yarattım gitmedim aslında gidebilirdim ama gitmedim misilleme oldu biraz ne yapabilirim? unutursam geçmişi iyileşeceğim biliyorum ama unutamıyorum. şimdi liseli aşıklar gibi sürekli sanal ortamda söz resimlerini paylaşıyor sinirlerim bozuluyor tam buldumcuk oldu...face mi kapadım bu yüzden sözünde o yalnız değildi bir dolu kuzeni yanındaydı ama ben... şimdi ağustosta nişanı var bana önceden gelirmisin yardıma diyor ?bunu söyleyebiliyor gelirim dedim bende napıcam ananecim var arada o üzülür gidicem nişana ama çileden de çıkacağım biliyorum kendıme sordum asla onu kıskanmıyorum ama birşey var mutluluğunu belkide çok göz önunde göstermelik yaşadığı için bana batıyor tahammul edemıyorum sürekli mükemmel aşk böcekleri gibi olmalarına ...ama şunuda öğrendim kimse büyük konuşmamalı bana erken nişanlanma hemen diyen insan 8 aydır tanıstıgı kişiyle evlenıcek yaşı 35 evlenmesini bende istiyorum geçmişi de unutamıyorum bazen diyorum mesafe iyidir mesafe koyacağım ama arada kan bağı var o bağ biryerden tutuyor işte koparıp atamıyorum sizinle dertleşmek istedim bayanlar yazım uzun okuyan yorum yapan herkese çok teşekkürler...

teyzeniz şu an 35 yaşındaysa siz 30sunuz. 28 yaşındayken size erken diye istemedi mi? gerçekten kıskançmış. böyle insanları etrafınızda çok barındırmayın.içinizden gitmek gelmiyorsa da gitmeyin

bırakın uzulmeyı de bu kadını etrafınızdan uzak tutun bundan boyle yapacagı herseyı sızın gözunuze sokmak ıcın yapacaktır uzak durun

Bence onu takmamayı öğrenmeye çalışmalısın.Herkesin hayatında az çok sevmediği birileri vardır.Benim de var.Görmemezlikten daha güzel bir şey yok :)

yanlis anlama kötü niyetli söylemiyorum ama sanki sende teyzeni onun hal ve hareketleri yüzünden biraz takinti haline getirmissin.
biraz hayatindan uzak tutmaya calis, aldirma, takma, taviz verme
nisana misafir gibi gidip gelmekle baslayabilirsin mesela

Aslinda teyzeler kizkardeslerinin cocuklarina karsi iyi olur ama siz birlikte buyudugunuz icin teyze yegen iliskisinden farkli bir boyutta olmus.
Sosyal medyada naptigina, fotograflarina yazdiklarina hic bakmayin. Ben mutsuz olan insanlarin sosyal aglara binlerce fotograf yukleyip, sozler paylasarak rol yaptigini dusunurum hep.
35 yasinda evleniyor uzerinde bunun stresi vardir. Sizin erken evlenmeniz belliki onun zoruna gitmis.
Bence teyzeyi onemsemesenizde anane yasli bi hanim onu üzmeyin ikinizi beraber buyutmus. Hic birsey olmamis gibi üzerinize dusen gorevi yapin.

ister teyze olsun ister kardeş olsun kötü insan kötüdür ve böylelerinden uzak duracaksın.kaçarı yok uzak duracaksın.agustosa daha var 2 ay rejim yap ver kilolarını kendini daha güçlü hissedeceksin böylelikle

ister teyze olsun ister kardeş olsun kötü insan kötüdür ve böylelerinden uzak duracaksın.kaçarı yok uzak duracaksın.agustosa daha var 2 ay rejim yap ver kilolarını kendini daha güçlü hissedeceksin böylelikle
bende öyle düşünüyorum canım çok teşekkürler elimden geldiğinde az yemeğe çalışıyorum bakalım...

Aslinda teyzeler kizkardeslerinin cocuklarina karsi iyi olur ama siz birlikte buyudugunuz icin teyze yegen iliskisinden farkli bir boyutta olmus.
Sosyal medyada naptigina, fotograflarina yazdiklarina hic bakmayin. Ben mutsuz olan insanlarin sosyal aglara binlerce fotograf yukleyip, sozler paylasarak rol yaptigini dusunurum hep.
35 yasinda evleniyor uzerinde bunun stresi vardir. Sizin erken evlenmeniz belliki onun zoruna gitmis.
Bence teyzeyi onemsemesenizde anane yasli bi hanim onu üzmeyin ikinizi beraber buyutmus. Hic birsey olmamis gibi üzerinize dusen gorevi yapin.
evet birde çok arkadaş çevresi yoktur ben evlenince ve farklı şehire gidince yanlız hissetmiş olacakki o takıntı yaptı dediğiniz doğru... çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için

yanlis anlama kötü niyetli söylemiyorum ama sanki sende teyzeni onun hal ve hareketleri yüzünden biraz takinti haline getirmissin.
biraz hayatindan uzak tutmaya calis, aldirma, takma, taviz verme
nisana misafir gibi gidip gelmekle baslayabilirsin mesela
canım benim takıntı yaptım doğru ama yaşanmışlıklar o kadar yıprattı ki bazen de sağlıklı düşünemiyorum işte çok teşekkürler yorumun için

seni çekemiyor belli ki.
el mecbur gidiceksin başkalarının hatırına. ama sen de mesafeyi koy.

ben kilo ile olayı sonunda bağlarsın sanmıştım yani kilomdan dolayı bana şunu bunu dedi gibi yanılsım :) uzak dur umursama bosver .ayrıca annen vefat mı etti ?

ben kilo ile olayı sonunda bağlarsın sanmıştım yani kilomdan dolayı bana şunu bunu dedi gibi yanılsım :) uzak dur umursama bosver .ayrıca annen vefat mı etti ?
kilo bu sıra benim baya taktığım birşey olduğu için... evet malesef 1999 da

canım kilo hepimizin takıntısı boşver .annende nur içinde yatsın.teyzene gelince salla gitsin.nişanada git düğünede git herkesten çok eğlen eşinle :)

X