• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilkent şehir hastanesinde tüp bebek

hilaltos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
3
Merhabalar, Ankara Bilkent şehir hastanesinde tüp bebek yaptıranlar süreci anlatabilir mi ? Hangi doktoru önerirsiniz, hangi sorundan dolayı tüp bebek yaptırdınız, süreç nasıl işledi, masraflar ne kadar tuttu acaba ?

Merhabalar, Ankara Bilkent şehir hastanesinde tüp bebek yaptıranlar süreci anlatabilir mi ? Hangi doktoru önerirsiniz, hangi sorundan dolayı tüp bebek yaptırdınız, süreç nasıl işledi, masraflar ne kadar tuttu acaba ?
Ben orada yaptırmadım ama oradan sıra alıp Şebnem özyere danışmaya gittim. Benim yumurtalıklar olması gerekenden çok yukarıda olduğu için karından opu yapar mısınız diye sordum zayıf ve bekarlara yapıyoruz dedi dosyamı inceledi en az 5-10 dk ayırdı azarlamadı güler yüzlü iç kanama riski vs olur dedi yine düşün Vajinal opu olmak istersen gel dedi. Hastalarına karşı iyi birisi beklerken dinledim dışarıdan. İçeriye erkek almıyorlar bekleme yerinden ilerisi yok onlara. Bazen burada yazanları okuyorum iyi araştırıp gidin ileri erkek faktörü gibi bir şey okumuştum her işlem olmayabiliyor diyorlardı atıyorum piezo gibi ama oradan tedavi alıp hamile olanlarda var. Hemen gidip illa tedavi olmanız gerekmiyor gidin görüşün kafanıza yatarsa. Ben 2. Yine Özelde deneyeceğim

Ben orada yaptırmadım ama oradan sıra alıp Şebnem özyere danışmaya gittim. Benim yumurtalıklar olması gerekenden çok yukarıda olduğu için karından opu yapar mısınız diye sordum zayıf ve bekarlara yapıyoruz dedi dosyamı inceledi en az 5-10 dk ayırdı azarlamadı güler yüzlü iç kanama riski vs olur dedi yine düşün Vajinal opu olmak istersen gel dedi. Hastalarına karşı iyi birisi beklerken dinledim dışarıdan. İçeriye erkek almıyorlar bekleme yerinden ilerisi yok onlara. Bazen burada yazanları okuyorum iyi araştırıp gidin ileri erkek faktörü gibi bir şey okumuştum her işlem olmayabiliyor diyorlardı atıyorum piezo gibi ama oradan tedavi alıp hamile olanlarda var. Hemen gidip illa tedavi olmanız gerekmiyor gidin görüşün kafanıza yatarsa. Ben 2. Yine Özelde deneyeceğim
Ben de şuan Şebnem hocaya gidiyorum tüm tetkiklerim tamamlandı, pazartesi günü kurula gireceğim. Acaba burada yaptıracağım tüp bebek ile özelde yaptıracağım tüp bebekte tutma oranı arasında fark olur mu diye merak ediyorum açıkçası. Çünkü tüp bebekte laboratuvar embriyolog çok çok önemli diyorlar

Oranın laboratuvarı hakkında bilgim yok. Aralıkta gitmiştim. Aynı binada tıbbı genetiğe de gittim bir daha yaptırınca o sorunda ortadan kalksın dedim. Doçent Doktor hiç ilgilenmedi, odasına almadı asistanda gidin özelde yaptırın dedi. O gün Şebnem hoca çok iyi karşılarken tıbbı genetik fiyaskoydu. Pazartesi günü etlik de uzmandı galiba Mustafa diye bir doktora sıra aldım genetiğe onuda verdik. Bir taraf beni özele gönderirken diğer hastanede doktor hemen Karyotip ve Trombofili testini yaptırdı. Oradan da yeni tüp bebek merkeziyle görüşmeye gittim. İlk muayeneye biraz fazla ödedim ama kafamda ne varsa sordum. 2-3 ay takviyelerimi kullanıp gideceğim.

Merhabalar, Ankara Bilkent şehir hastanesinde tüp bebek yaptıranlar süreci anlatabilir mi ? Hangi doktoru önerirsiniz, hangi sorundan dolayı tüp bebek yaptırdınız, süreç nasıl işledi, masraflar ne kadar tuttu acaba Nil’ken
ben Bilkent’te tüp bebek tedavisi gördüm Emre Erdem taşa gittim çok ama çok memnun kaldım bütün doktorları çok iyi ama başarı oranı çok yüksek

Ben de şuan Şebnem hocaya gidiyorum tüm tetkiklerim tamamlandı, pazartesi günü kurula gireceğim. Acaba burada yaptıracağım tüp bebek ile özelde yaptıracağım tüp bebekte tutma oranı arasında fark olur mu diye merak ediyorum açıkçası. Çünkü tüp bebekte laboratuvar embriyolog çok çok önemli diyorlar
İnan fark yok Bilkent şehir hastanesinin laboratuvarı çok iyi başarı oranı çok yüksek

Merhaba . Ben de bikkentte tüp bebek olacağım şartlarım sgk ödemeliye uygun olmadı. Ama ben doktoru ve titizliği beğendiğim için orda tedaviye devam kararı aldım ve maddi kaygı da gütmedikleri için bana daha güvenilir geldi. Mesela bu ay önden giden bir yumurtam vardı doktorum Emre erdem taş ben çok fazla yumurta toplamak istiyorum hızlı büyüyen yumurta diper yumurtaların büyğmesini baskılar bu sebeple çok yumurta toplayamam dedi bu ay tedaviyi iptal etti. Adetin 21. Günü estrofem diye bir ilaç kullanıp adet olduğumda 2. Ya da 3. Gün gideceğim. Doktor hep aynı doktorun takip ettiğini ama hekim seçme hakkımızın olduğunu kimle istersek onunla devam edebileceğimi söyledi. Ücret olarak da yumurta toplama günü hastaneye 84.500 ödeyeceğimizi söyledi. Bu aşamada yapılacak her tahlil de ücretli olacak. Kendim devlet memuruyum. Başka sormak istediğiniz olursa severek cevaplarım.

Merhaba . Ben de bikkentte tüp bebek olacağım şartlarım sgk ödemeliye uygun olmadı. Ama ben doktoru ve titizliği beğendiğim için orda tedaviye devam kararı aldım ve maddi kaygı da gütmedikleri için bana daha güvenilir geldi. Mesela bu ay önden giden bir yumurtam vardı doktorum Emre erdem taş ben çok fazla yumurta toplamak istiyorum hızlı büyüyen yumurta diper yumurtaların büyğmesini baskılar bu sebeple çok yumurta toplayamam dedi bu ay tedaviyi iptal etti. Adetin 21. Günü estrofem diye bir ilaç kullanıp adet olduğumda 2. Ya da 3. Gün gideceğim. Doktor hep aynı doktorun takip ettiğini ama hekim seçme hakkımızın olduğunu kimle istersek onunla devam edebileceğimi söyledi. Ücret olarak da yumurta toplama günü hastaneye 84.500 ödeyeceğimizi söyledi. Bu aşamada yapılacak her tahlil de ücretli olacak. Kendim devlet memuruyum. Başka sormak istediğiniz olursa severek cevaplarım.
Merhaba benim de şartlarım rapora uygun değil ama 4 aşılama denedim orda biri tuttu dış gebelik oldu ve süreç de hastanede kötüydü şunu merak ediyorum toplam maliyet ne oluyor acaba devlette özel devlet arasındayım şuan regl olunca gideceğim

Etlikte mahremiyete dikkat ediyorlar inci oya berna serdar hocaları iyi diye biliyorum özellikle serdar dilbazı çok övüyorlar. İnci hoca çok nazik biri sorularınızı cevaplıyor. Oya hocanın da hekimliği iyi diye biliyorum. İşini severek yaptığını düşünüyorum sayı düşük olduğunu duyunca endişeleniyor yani bana öyle davrandı. Kadriye hoca için biraz sert dediler ama bana yumuşaktı gayet. Ama daha çözemedim bizzat görüşmüşlüğüm çok azdır. Ama laboratuvarları embriyologları iyi diye zannediyorum en son yapılan ve tüp bebekte haberlere çıkmış bir hastane.

Merhaba benim de şartlarım rapora uygun değil ama 4 aşılama denedim orda biri tuttu dış gebelik oldu ve süreç de hastanede kötüydü şunu merak ediyorum toplam maliyet ne oluyor acaba devlette özel devlet arasındayım şuan regl olunca gideceğim
Devlette maksimum 200 bin civarı olur dedi doktor. Ama ben Anatolia tüp bebek merkezinden de fiyat almıştım birkaç ay önce. Başlangıç için 150 bin dediler. Doktor muayenesi ilk gittiğimizde 6 bin. Taze transfer olmazsa dondurma çözdürme eğer pgt derlerse ki özelde her hastaya diyorlar. 350 rahat. Bana her açıdan devlet daha mantıklı geldi açıkçası. Titizlikle inceliyorlar. Benim karaciğerlerime bile baktılar

Doğrudur görüşeceğim bende doktorunuz kim acaba banada dışarda 150 dediler transfer vs ayrı ilaçlar var birde tabi
Önerdiğiniz doktor var mı

Ben Emre erdem taş a gidiyorum. Çok tatlı nazik ilgili ve kibar. Kendi cebinden beni arayıp bir üniversite ye geçeceğini ne zaman gelebileceğimi sormuştu. Daha sonra da meral ettiğim her şeyi tıpkı özeldeki gibi o numaradan sorup direkt doktordan cevap alabiliyorum. Geçen hafta gittiğimde benden bir önceki hastaya hamilelik haberi verdi. Bu arada ilaçlar dahil maksimum 200 bini bulabilir dedi sonra benim değerlerime bakıp senin ilaçların 30 bin civarı tutar dedi.

Merhaba . Ben de bikkentte tüp bebek olacağım şartlarım sgk ödemeliye uygun olmadı. Ama ben doktoru ve titizliği beğendiğim için orda tedaviye devam kararı aldım ve maddi kaygı da gütmedikleri için bana daha güvenilir geldi. Mesela bu ay önden giden bir yumurtam vardı doktorum Emre erdem taş ben çok fazla yumurta toplamak istiyorum hızlı büyüyen yumurta diper yumurtaların büyğmesini baskılar bu sebeple çok yumurta toplayamam dedi bu ay tedaviyi iptal etti. Adetin 21. Günü estrofem diye bir ilaç kullanıp adet olduğumda 2. Ya da 3. Gün gideceğim. Doktor hep aynı doktorun takip ettiğini ama hekim seçme hakkımızın olduğunu kimle istersek onunla devam edebileceğimi söyledi. Ücret olarak da yumurta toplama günü hastaneye 84.500 ödeyeceğimizi söyledi. Bu aşamada yapılacak her tahlil de ücretli olacak. Kendim devlet memuruyum. Başka sormak istediğiniz
inş güzel haberler verirsiniz tedaviye başladınız mı ben daha önce 3 kere özelde tüp bebek tedavisi oldum hiç hocalarla konuşmayı bırakın sekreterlere bile doğru düzgün ulaşamadım ben daha önce infertilite polikliniğinden randevu almıştım asistan tahlil istemişti zaten özele gideceğim için sadece tahlil için gitmiştim bende doktorunuzdan randevu alacağım adet 2. günü mü alsam teşekkürler

Son düzenleme:
Estorofem i yarın kullanmaya başlayacağım. 7 gün sabah akşam kullanıp adet olunca 2. Ya da 3. Gün doktora gideceğim duruma göre tedaviye başlayacağız. Ben adetken gitmemiştim ara bir zamanda gitmiştim görüşmek için doktor hemen tetkiklere başlayıp adetken çağırdı. Size de zaman kazanma açısından adet olmadan gitmenizi tavsiye ederim. Emre hoca çok tatlı ama gördüğüm kadarıyla bütün hocalar çok tatlı. Ordaki şebnem hanım da çok tercih edilen bir doktor. Ben size fikir olması açısından gelişmeleri haber veririm.

inş güzel haberler verirsiniz tedaviye başladınız mı ben daha önce 3 kere özelde tüp bebek tedavisi oldum hiç hocalarla konuşmayı bırakın sekreterlere bile doğru düzgün ulaşamadım ben daha önce infertilite polikliniğinden randevu almıştım asistan tahlil istemişti zaten özele gideceğim için sadece tahlil için gitmiştim bende doktorunuzdan randevu alacağım adet 2. günü mü alsam teşekkürler
.

Şunu da belirtmek isterim. Eğer orda tüp bebek yaptıracaksanız özeldeki gibi birkaç kan tahliliyle yetinmiyorlar dahiliye psikiyatri ve varsa herhangi bir rahatsızlığınız o alana da muayene ettiriyorlar. Benim bir tane böbreğim var. Bu konuda detaylı tetkik yapıldı. Polikliniklere muayenem bir hafta içini aldı. Bu sebeple adetken değil ara bir zamanda gitmenizi tavsiye ederim.

Estorofem i yarın kullanmaya başlayacağım. 7 gün sabah akşam kullanıp adet olunca 2. Ya da 3. Gün doktora gideceğim duruma göre tedaviye başlayacağız. Ben adetken gitmemiştim ara bir zamanda gitmiştim görüşmek için doktor hemen tetkiklere başlayıp adetken çağırdı. Size de zaman kazanma açısından adet olmadan gitmenizi tavsiye ederim. Emre hoca çok tatlı ama gördüğüm kadarıyla bütün hocalar çok tatlı. Ordaki şebnem hanım da çok tercih edilen bir doktor. Ben size fikir olması açısından gelişmeleri haber veririm.
Teşekkür ederim inş hayırlı haberler verirsiniz

Back
X