Doğuma Hazırlık '' BİLLUR '' ismi hakkındaki düşünceleriniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Şahsen ben beğenmedim bendeki ilk çağrışımı hoş değil

göbek adı TUZ ise olabilir :)
cıks.. ne yazıkki ben de beğenmedim

nedense benim de aklıma direkt billur tuz akar akar akar geldi :) Duruya ne dersin anlamları yakın

Anlamı güzel fakat bence prensesine daha hoş daha güzel daha zarif isimler düşünmeni isterim.mesela buğlem,asel,eslem,alara,yezdan,ırmak,doğa,öykü

çok bilindik ve eski bir isim gibi.. bence başka birşeyler düşünün:44:

billuru ebnde begenmedim daha kulaga güzel bir isim olabilir kızların dedigi gidi duru,selin,pelin,ece,:34:

billur diyince aklıma hayvan testisi geliyor malesef:1:
bir de uyuz olduğum sosyetik billur kalkavan:37:
bence kötü bir isim..

Billur ismi güzel .Hiçbir kötü çağrışım yapmadı , ya da birini hatırlatmadı :)

bana da billur kalkavanı hatırlattı hiç sevmedim cıkss:) daha hoş isimler olabilişr bence.. şimdiden yaşı uzun olsun inşaallah..

hiç beğenmedim :(( gözümde orta yaşlı kadın belirdi... modern değil... açıkcası billur isminde bi bebek görsem çok şaşırırdım anneanne yada babaannesin adı diye düşünürüm :S

hiç beğenmedim :(( gözümde orta yaşlı kadın belirdi... modern değil... açıkcası billur isminde bi bebek görsem çok şaşırırdım anneanne yada babaannesin adı diye düşünürüm :S

Çok şaşırdım valla. Bu ismi orta yaşlı kadın kullanıyo derken gözüden kaçanlar var sanırım canım. Dizi oyuncusu var, takip ettiğim bir blogger var Billur Saatçi diye.| off ne giysem diyenler buraya!
senin isim önerini göremedim.

Eklentiler

• $billur.webp
    $billur.webp
    15 KB · Görüntüleme: 82
  • $billur saatçi.webp
    $billur saatçi.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 78
Esila ne demek? Buğlem ne demek? hele aseli hiç anlamadım. Hadi ırmak, öykü neyse.

Katiliyorum. Forumda maalesef çogu zaman anlami kötü veya anlami bilinmeyen isimler öneriliyor, Buglem gibi. Billur bu isimlere bin basar. En azindan anlami belli.
Benim de aklima hemen Billur Yazgan geldi, çok güzel bir kiz.

Son düzenleme:
Back
X