- 12 Temmuz 2019
- 45
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi Dilaraozturk54
Kzlar hamileymişim ve dha dün öğrendim. Ben bilmeden kurban etine dokundum bisey olur mu basina bisey gelen var mi ? Pazartesi kan tahlili vericem suan 3 4 haftalıktır sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hurafelerden dolayı sanırımHamileliği ne sanıyosunuz etten ne olmasını düşünüyosunuz.
Burayı okuyunca bazen beynim yanıyo ister kızın ister darılın
Toksoplazma ilk aylarda çok tehlikeli.Hamileliği ne sanıyosunuz etten ne olmasını düşünüyosunuz.
Burayı okuyunca bazen beynim yanıyo ister kızın ister darılın
Batıl inanç değil toksoplazma adlı virüs gebeliğin ilk aylarında bulaşması dahilinde çok tehlikeli. Düşük, anomali sebebi.İlk defa duyuyorum. Batıl inançlardan birisi mi yoksa konu sahibi sağlık açısından düşündüğü için mi böyle bir konu açtı ???![]()
Batıl inanç değil toksoplazma adlı virüs gebeliğin ilk aylarında bulaşması dahilinde çok tehlikeli. Düşük, anomali sebebi.
Bu yüzden gebelikte çiğ et tüketilmez, kedi varsa kumu temizlenmez, sebzelerin sirkeli suda iyice yıkanıp temizlenip tüketilmesi gerekir. Tedbir kuldan.
Ancak çiğ ete dokunmakla geçer mi pek emin değilim ama yinede pek yersiz evham sayılmaz. Hatta bu iyi birşey ki bebeği için endişelenmişİlk zamanlar böyle telaşlar gebeliğin en tatlı telaşı oluyor. O yüzden ben pek yersiz bulmadım.
Ben sürekli dokunuyorumKzlar hamileymişim ve dha dün öğrendim. Ben bilmeden kurban etine dokundum bisey olur mu basina bisey gelen var mi ? Pazartesi kan tahlili vericem suan 3 4 haftalıktır sanırım