Bilmediğim bir işin altından kalkabilir miyim ?

Benim özel okulda çalışıp maaşını alamayan 2 öğretmen arkadaşım oldu malesef. Hatta biri aylarca alamadı. Daha sonra bir kısmını aldı, en son ne oldu aldı mı kalanını bilmiyorum çıktı işten. Hep dizilerde gördüğümüz şu meşhur kolejde çalışıyordu. Sizin battı dediğiniz de orası sanırım. Okul ya battı ya el değiştirdi emin değilim.

yok o değil benim dediğim daha yerel

orada da alamayanlar oldu ama sonra halledildi diye duydum bu şehirdekiler için

Benim özel okulda çalışıp maaşını alamayan 2 öğretmen arkadaşım oldu malesef. Hatta biri aylarca alamadı. Daha sonra bir kısmını aldı, en son ne oldu aldı mı kalanını bilmiyorum çıktı işten. Hep dizilerde gördüğümüz şu meşhur kolejde çalışıyordu. Sizin battı dediğiniz de orası sanırım. Okul ya battı ya el değiştirdi emin değilim.
İTÜ satın aldı (bu da başlı başına isyan ettiren çok ayrı bi sorun), maaşları en son hala ödenmemişti itü nasıl ödesin zaten

Kçö bile vermeyen okullar var. Eğitim-öğretim ödeneğini de vermiyorlar.

Sınıf öğretmeniyim. Kpss sinavim var sinavdan sonra calismak icin birkac yere başvurdum. Aslinda rehabilitasyonda calismak istiyordum ama sertifika almam gerekiyor. Sertifika kursu da ne zaman acilacak belli değil. Acilsa bile uzaktan egitim olacağı icin ücreti yüksek olursa ödeyemeyebilirim. Neyse bir firma bilgilerime ulaşmış telefonla aradılar. İkâmetimin yakinlarindaki petrol bakkal market gibi yerlere ürün tanitimi yapacak elemana ihtiyacları olduğunu söylediler. Sınavdan sonra konuşalım dedim. Net maaş+agi+yemek+yol 2000-2200 falan olacak ücreti günlük 4 saat. Bu dönemde zaten hicbir firma eleman aramadigi icin mantikli geldi. Fakat benim gerçekten ikna kabiliyetim yok. Güleryüzlüyümdür, kendimi iyi ifade ederim vs.. ama daha hic birilerini ikna etmisligim yoktur mesela bir proje yazarım kırk farkli kuruma gidip tek tek anlatirim hepsinden olmaz yaniti alırım, özel okullarla görüsürüm anlatirim biz sizi arıycaz olur. Beceremezsem ürün satisi yapamazsam diye endişeleniyorum. Simdi satış yapamazsam firma biz sizinle calısamayız derse acayip canım sıkılır.Acaba bu topa hic girismesem mi yoksa risk mi alsam ?

Firmayı gerçekten araştır derim. Günde dört saat çalışacak ve senin eğitimin vs var. Lise mezunu da bunu yapabilir. Kafanı takma. Her şey yoluna girer ama bana güven vermedi nedense. Ailenle, abinle vs git gerekirse.

kariyer.net te basvuru yaptıgın firmalar sana ulaşabiliyor diye biliyorum ayrıca su firma senin cv ni inceledi yazar sizde böyle bişey yok muydu? Ne ürünü satacagınızı da sorsaydınız keşke

Firmayı gerçekten araştır derim. Günde dört saat çalışacak ve senin eğitimin vs var. Lise mezunu da bunu yapabilir. Kafanı takma. Her şey yoluna girer ama bana güven vermedi nedense. Ailenle, abinle vs git gerekirse.
Onlar öğretmenlik yapmama bile karşı olivecim. Koca kadınım konuşur yaparım. Satis firmalari böyle oluyor bankalarda da bu böyledir mesela sinir koyarlar günlük 10 tane yere gideceksin diye. Genede arastiricam tabi.
kariyer.net te basvuru yaptıgın firmalar sana ulaşabiliyor diye biliyorum ayrıca su firma senin cv ni inceledi yazar sizde böyle bişey yok muydu? Ne ürünü satacagınızı da sorsaydınız keşke
Farkli bir siteden ulaştılar o sitede yazmıyor kimler görüntüledi. Hic aklıma gelmedi o sıra sormak tam hatırlamıyorum ama tütün ürünleri tarzi bir sey demisti haliba
Orası doğru da.
Hani borç harç yoksa ek gelir içinse ben olsam çalışmazdim gibi geliyor.
Kpssyi kazanmazsam ev arkadaşıyla kalıp bir yandan hazırlanacağım

4 saat için hiçbir firma o dediğiniz ücreti vermez. Ki satış bazlı çalışılır böyle durumlarda satış yaparsanız para alırsınız satış yapmazsanız yol yemek verirler. Ne firması bilmiyorum ama hiç güven vermedi bana.

Back
X