Zaman herseyin ilacidir..allaha havale et..ailesi munasip birini buldu belkide.yada doguda istemedigi seyler yasadi gordu psikolojisi bozuldu mantikli dusunemiyo...bence zaman birak bekle ve gor..intikam alicam derken kendini dahada kotu hissetmene neden olma..sakin arama birak o arasin..hos gerci boyle davranan biriyle nasil bir hayat kurulur bilemem..ama ararsa verecegi cevabi bekle...ilk kez mi memleketine gittiniz onun..ailesiyle tanistim demissiniz...altinda kesin biseyler cikicak ama sabirli ol bekle.ben yedi yil once annesinin agzina bakiyo diye annesine laf yetistiriyo bana sahip cikamiyo diye eski sozlumden ayrildim.lise yillarimda hic sevgilim olmadi ilk sevgilimdi bana deger veriyodu ama olumsuz yonleri yuzunden bitirdim..hayatta ne olumsuz ask nede olmeyen asik yok emin ol..agladim mi uzuldum mu belkide ama suan gecmise bakinca ne kadar cocukluk etmisim diyorum...simdi iki yillik evliyim ve esim benim tek ilk askim..unutma ask karsilikli yasanirsa guzeldir...esim tek kahramanim benim...
cok güzel demişsiniz bende onu dusunmek ıstemıyorum artık ama her daim aklımda ve benımde ilkim ve sanki artık baskası olamaz gibi geliyor ayrıca bizim memleketimiz aynı ama o işi gereği izmirde yasıyor sıksık yanıma geliyordu ozaman aılesıyle tanıstırdı altından bısey mı cıkıcak yoksa psıkolojık problemlı yada cok adi bi insan mı bilemiyorum ama her seye ragmen ıyı gunler aklıma geldıkce unutmak dahada zorlasıyor ne yapsam bılemıyorum..
Nasıl yani?
Neden böyle yaptığını sormadın mı?
Neden böyle davrandığını?
Neden böyle bittiğini?
Enteresan..
Görünüşe göre ya sana olan sevgisi bitti ya da psikolojik sorunları var..
Haklisin seni anlayabiliyorum ama beklemek en mantiklisi.yere dusersin dizin kanar kabuk baglar duzelir ya ama yurek acisi boyle bisey degil..ben sozlumden ayrildigim donem uc yil insanlarla gorusmedim sevgililerden nisanlilardan nefret ederdim insanlardan degil tabikide sadece ozel statulerden dolayi...nisanlanacaktik annesi bir suru laflar dedi buda bana yetistirdi yalanlarida vardi ailesine ayri bana ayri donek..anlayacagin gun gelir unutulur cok bilirim sabahlara kadar agladigimi her calan sarkida onu aradigimi..mesela bir tane vardi hep onu dinlerdim don nasil kimle nerdeysen don beni biraz olsun sevdiysen don yuregimde hasret caresiz kaldim...bu sarki benim sarkimdi...hergece mp3 te bunu dinler sessiz sessiz aglardim..kotu gunlerdi..beni bir hafta icinde aramisti bende aileni al gel tatliya baglansin madem olaylar sicakken demistim..buda suan gelemeyiz bu olamaz demez mi...annesi kafami kessinler gidersem demis..yok okulu bitecekmis askerligi yapacakmis iki uc yil beklesem is bulup gelirmis ki omru boyunca calismamis 25 yasinda emekli banka mudur oglu ek kartlar sahibi maddi acidan babasina anasina bagli biri anlayacagin..kadin bana eski yazliktaki 80lerden kalma esyalqri layik gormus..anlayacagin hersey unutulur su akar yolunu bulur..
çok üzüldüm gerçekten. ama herkes yapıyor ilişisi için bir akım fedakarlıklar. senin için en hayırlısı bir; bu ilişkinin bitmesi olmuş ikincisi ise senin ardında bırakıp yoluna devam etmen. sen elinden geleni yapmışken duyacağın hiç bir hayıflanma pişmanlık yokken bu konuda haklı olarak yoluna başın dimdik devam et. o kişi muhakkak pişman olacak. çünkü sen duruşunu hiç bozmamışsın. ilişkine hep sahip çıkmışsın. bunun kaybedilmemesi gerekilen bişi olduğunu o kişi farkettiğinde sana koşa koşa gelecek. üstelik birden fazla olacak bu dengesiz dediğin için. sense her defasında onu kovarak intikamını zaten almış olacaksın. zamana bırakmalısın arkadaşım.
soyledıklerınız o kadar iyi geldikii kesinlikle içim cok rahat bu ilişki için elimden gelenin fazlasını yaptım belki onun yanındayken gururumu ayaklar altına almadım ama suanda bile iyi günlerimizi düşündüğümde onu özlüyorum keske boyle olmasa dıyorum bunu dusunmem bıle kendıme kızmama neden oluyor hala onu sevıyor olabılmem..
o kadar iyi zamandan sonra böyle seni sahipsiz gibi bırakması..affedilir gibi değil..o yüzden hiç düşünmemeye çalış. her ilişkide çok mutlu anlar olur ki. daha dengeli seni sahiplenen ve sana ait bir erkekle geçireceğin mutlu zaamanları düşün..ve daha fazla uzamadığı için mutlu ol canım ve bir de şu var ki o insanın en iğrenç yüzünü görmüşsün bak..onu sevmemek için istememek için çok fazla sebepler zinciri dizili önüne..değerlendirip göm artık onu.
o sana geri dönceek zıbaaam tokatı yapıştırıcaksın sende ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?