Bilmediğim bir şehirde öylece kalakaldım..

Nasıl yani?
Neden böyle yaptığını sormadın mı?
Neden böyle davrandığını?
Neden böyle bittiğini?

Enteresan..

Görünüşe göre ya sana olan sevgisi bitti ya da psikolojik sorunları var..

cok güzel demişsiniz bende onu dusunmek ıstemıyorum artık ama her daim aklımda ve benımde ilkim ve sanki artık baskası olamaz gibi geliyor ayrıca bizim memleketimiz aynı ama o işi gereği izmirde yasıyor sıksık yanıma geliyordu ozaman aılesıyle tanıstırdı altından bısey mı cıkıcak yoksa psıkolojık problemlı yada cok adi bi insan mı bilemiyorum ama her seye ragmen ıyı gunler aklıma geldıkce unutmak dahada zorlasıyor ne yapsam bılemıyorum..

Haklisin seni anlayabiliyorum ama beklemek en mantiklisi.yere dusersin dizin kanar kabuk baglar duzelir ya ama yurek acisi boyle bisey degil..ben sozlumden ayrildigim donem uc yil insanlarla gorusmedim sevgililerden nisanlilardan nefret ederdim insanlardan degil tabikide sadece ozel statulerden dolayi...nisanlanacaktik annesi bir suru laflar dedi buda bana yetistirdi yalanlarida vardi ailesine ayri bana ayri donek..anlayacagin gun gelir unutulur cok bilirim sabahlara kadar agladigimi her calan sarkida onu aradigimi..mesela bir tane vardi hep onu dinlerdim don nasil kimle nerdeysen don beni biraz olsun sevdiysen don yuregimde hasret caresiz kaldim...bu sarki benim sarkimdi...hergece mp3 te bunu dinler sessiz sessiz aglardim..kotu gunlerdi..beni bir hafta icinde aramisti bende aileni al gel tatliya baglansin madem olaylar sicakken demistim..buda suan gelemeyiz bu olamaz demez mi...annesi kafami kessinler gidersem demis..yok okulu bitecekmis askerligi yapacakmis iki uc yil beklesem is bulup gelirmis ki omru boyunca calismamis 25 yasinda emekli banka mudur oglu ek kartlar sahibi maddi acidan babasina anasina bagli biri anlayacagin..kadin bana eski yazliktaki 80lerden kalma esyalqri layik gormus..anlayacagin hersey unutulur su akar yolunu bulur..

ben şok oldum hiçbir sey dıyemedım o kendı kendıne konustu nedenini onunda bılmedıgını soyledı ne dıyebılırdımki o saatten sonra benı oylece ortada bırakan adama bagırsam cagırsam nolur yanı. bende o dedıgınz ıkı seyın arasındayım sevgısı nasıl olurda nedensız bıter oyle buyuk sevgı yada gercekten pskolojık problemlerı var :/ çözemiyorumm

hani zamanla gecer deniyor ya sizde diyorsunuz ayrılalı 2 ay oldu ve ilk terkettiği anda ne hıssedıyorsam hala aynı seylerı hıssedıyorum ne zamana kadar surucek bu boyle peki tatile italyaya gitmiş o hayatını yasarken benım onu dusunmeden gecmeyen bı anım yokken adalet bu mu demekten alamıyorum kendımı

senınkıne cooookkkk benzeyen bı hıkayem var anlatmıyım burda sımdı ama nedenlerını acıklamaya calısyım...neden boyle yaptıgını soruyosan ya kafasında soru ısaretlerı vardır yada yasadıgı bazı olumsuzluklar vardır bunları kafasına takmıstır ve boyle davranıyodur.sımdı ne yapmalısın?? sakın olup beklemelısın emın ol hatasını anlayıp gerı donup af dılıycektır kesınlıkle arayıp sorma cunku karsında korkak bı ınsan ve yaptıgı davranısta korkaklıgından kaynaklanan bı davranıs sen ustune gıdersen bu sefer ıyıce kacıcak delık arıycak sen sadece bekleeeeeee

insan 2 yıl birlikte olduktan sonra da 20 yıl birlikte olduktan sonra da hisleri bitebilir bu gayet normal bir şey kabullenmek lazım diye düşünüyorum
ki zaten bitmeseydi seni izmirde yalnız bırakmazdı hele o çocuğun yanına hiç göndermezdi
bence sende kendi yolunu çiz...
(aradaki yorumları okumadım bazı şeyleri kaçırmış olabilirim )

Yerinizde olmayı istemezdim , boğazım düğümlenirdi ağlardım oracıkta..
Bence sevinin böyle bi insandan kurtulduğunuza ne kdr sinirlerimi bozdu ! :/

Asker psikolojisi erkekleri çok değiştiriyor canım.Askere giden erkek kadının karşısına ya eskisinden bile çok severek döner ya da tamamen soğumuş bir şekilde.Ortası yok.Bence intikam filan almaya çalışıp kendini yorma,tüketme.En asil intikam yaşanmış her şeyi unutmaktır.

Biraz zaman geçsin bekle.Aldatıyordur diyemem sonuçta askere giden erkeklerin gerçekten psikolojileri bozulabiliyor.Yalnız kalmak istiyorlar.Bir süre bekle kendi haline bırak.Düzelir mi bilemem ama intikam almaya değmez.

soğumuş
bitmiş
başkasını bulmuş
sende unut gitsin böylesine değer verilmez
ayağına kadar gittin ya bir yerleri kalkmış
seven adam olsa kolundan tutar sen ne yapıyorsun der yaa kime gidiyorsun der
sevmediği dengesiz olduğu apaçık ortada

çok üzüldüm gerçekten. ama herkes yapıyor ilişisi için bir akım fedakarlıklar. senin için en hayırlısı bir; bu ilişkinin bitmesi olmuş ikincisi ise senin ardında bırakıp yoluna devam etmen. sen elinden geleni yapmışken duyacağın hiç bir hayıflanma pişmanlık yokken bu konuda haklı olarak yoluna başın dimdik devam et. o kişi muhakkak pişman olacak. çünkü sen duruşunu hiç bozmamışsın. ilişkine hep sahip çıkmışsın. bunun kaybedilmemesi gerekilen bişi olduğunu o kişi farkettiğinde sana koşa koşa gelecek. üstelik birden fazla olacak bu dengesiz dediğin için. sense her defasında onu kovarak intikamını zaten almış olacaksın. zamana bırakmalısın arkadaşım.

soyledıklerınız o kadar iyi geldikii kesinlikle içim cok rahat bu ilişki için elimden gelenin fazlasını yaptım belki onun yanındayken gururumu ayaklar altına almadım ama suanda bile iyi günlerimizi düşündüğümde onu özlüyorum keske boyle olmasa dıyorum bunu dusunmem bıle kendıme kızmama neden oluyor hala onu sevıyor olabılmem..

o kadar iyi zamandan sonra böyle seni sahipsiz gibi bırakması..affedilir gibi değil..o yüzden hiç düşünmemeye çalış. her ilişkide çok mutlu anlar olur ki. daha dengeli seni sahiplenen ve sana ait bir erkekle geçireceğin mutlu zaamanları düşün..ve daha fazla uzamadığı için mutlu ol canım ve bir de şu var ki o insanın en iğrenç yüzünü görmüşsün bak..onu sevmemek için istememek için çok fazla sebepler zinciri dizili önüne..değerlendirip göm artık onu.
o sana geri dönceek zıbaaam tokatı yapıştırıcaksın sende ona.

Tek dileğim zaten o anı görmekkk inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…