- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi benim havinim 15
Mrb arkadaslar bi ara burda piskolojik nedenlerden dolayi bir kac sey paylastim eltim görümcem kaynanamlarla ilgili ikincisi esimden gordugum siddett ve digeride esimin iyi halleri...simdiki meseleyse esimle bosanma asamasina geldik kimseyi araya koymadik esim üst kattaki arkadasla uzak yere calismaya gitti diger amacimiz ise bir müddet evden uzak kalmasi cünku bana bu ev benim oldugu kadar senin de bosansak bile bu evde sen ve kizimiz olacaksiniz dedi ...simdi her sey yerine oturdu ve fark ettimki ben ailesiyle ne kadar samimi olduysam ne kadar onlarla cok konustuysak eltime ne kadar cok güvenim bazi seyleri anlattiysam bunlar esimin kulagina gitmis cunku o kaynima anlatmis kaynim annesine oda kocama birde gidip söyleme demis 1 aydir aramiorum konusmuorum uzak duruyorum bazende ayipmi ediyorum sorsammi diye düsünüyorum kaynanami sonra böylesi daha iyi diyorum cunku oglunun dedikodulardan nefret ettigini biliyor ben aptallik edip söylemis olabilirim eltimde seytan kendi bile kac kez söyledi bana bir kez olsun eltime demedim ama kaynanamin niye ogluna dedigini merak ediyorum sinirli oldugunuda biliyor bunuda sorsam mi yoksa esim kendini afetmemi istiyor eve gelecek bugun affedim bir sans dahami versem eskisi gibide degil hic bir sey offf bilmiorum kafam allak bullak ....