çok sevdim çok inandımda bi yuva kurayım diye kimseye inandıramadım kendimi.
o kadar yorgunki yüreğim sevdiğime bişey anlatmaktan ispatlamaya çalışmaktan.
çok bıkkın yüreğim defalarca aynı şeyi yaşamaktan.
herkes iyi de bi ben miyim kötü olan.
kimle konuşsam hep kıskançlık krizleri ağır sözler.
bu kadar mı değersizim.
biriside çıksın ben bu kızı seviyorum istiyorum desin.
ölmeyi çok istedim,haplar içtim kolumu kestim de sevdiğimin umru bile olmadı.
o bana inansın die ben ölcektim belkide.
bu saatten sora ne yapayım
bende o kdar istedim aşk yaşadığım adamla evlenmeyi
yuvam olsun istedim
ama kötü biri ilan edildim.
kötü ahlaksız kişiliksiz alçak namussuz biri ilan edildim
kim ne yapsın beni dimi
bende diyorum kendime
yok yok böyle işte
noktasına virgülüne kadar böyle
ben böyleyim
ya siz?
önce kendine inanacaksın ..
sen kendine inanmazsan kim sana inanır?
ayrıca birilerinin inanmasına da gerek yok cok ta tııın diyeceksin yoluna devam edeceksin ...
değmeyecek insanlar için kendine zarar vermen çok yanlış, alışkanlık haline gelır ve her ilişkinde aynı şeyleri yaparsın
ve bir müddet sonra karşına çıkan herkes için kendıne zarar vermiş olursun.
belkıde doğru zamanda, doğru insanı bulamıyorsun
yoksa her insanın vardır seveceği biri
her şeyden ve herkesten önce kendine saygın ve kuralların olmalı
insan işine gelene inanır, gelmeyeni sorgular ve cevabını aldıktan sonra inanır.
ayrıca, inat edip bazı şeylere inanmıyorsa kendı sorunu bu, ve bu onun sorunlu ve hasta bir insan olduğunu gösterir
ve buradan çıkan sonuç ise; yanlış insanla beraber olduğunu gösterir
canım bende aynı senin gibiyim çevremdekiler nedense beni kötü bilir bir kısmı. buda yanlış arkadaş seçimimden kaynaklanıyo her sırrımı söylediğim aynı evde kaldığım senelerdir dostum dediğim insan beni çevresini çok kötü tanıttı...sonrada kimsenin ne düşündüğünü önemsememeye karar verdim yalnızlığın tadını çıkartıyorum öğrenciyim ve evde tek kalıyorum tek başıma yaşamayı ögrendim kimseye bağlı kalmadan...kendine değişik uğraşlar bul tek bir birey olarak yaşamayı sev elbette birgün karşına biri çıkıcak ve mutlu yuva kurucaksın o zamana kadar ruhen kendini besle kötü düşüncelerden arın yeniden doğmuş gibi hayata yeniden başla
canım kendınce sıkıntılı zamanlar gecırmıssın..Allah yardım etsın ama kendı canına kıymak ne demek..ben senın yerınde olsam Allaha yalvarırdım affetsın benı dıye...Allah sasırtmasın hıcbırımızı o asamaya getırmesın...
...ınsanlar neler yasıyorlar ...boyle olaylar okuyunca bayramda seker toplamaya gıttıklerınde tecavuz edıp oldurulen 2 kardesın annesı gelıyor aklıma...kımsenın o anne kadar yuregının yandıgını sanmıyorum..sıkıntını kucumsedıgımı asla sanma canım...sen de sıkıntılarına sabretmelısın...
bır de ölum son degıl bır baslangıc..buradakı sıkıntılara dayanamıyorsak ölumden sonrasına nasıl dayanırız kii bıtmeyecek bır sonsuzlukk...
bu konuyu bulduguma o kadar sevındımkı bende senın yasadıklarının aynısını yasıyorum hemde 10 aydır yuzum guluyo ama gece basımı yastıga koydugumda uyudugum uyku dııl cok sucladım kendımı coook ama gııtmek ısteyenın haklı veya haksız olmak umrunda olmuyo mutsuz olan sen olduktan sonra haklı olmanında bı kıymetı yok
saolun kızlar destekleriniz için.içim acıyo içim.öyle hırpalanmış bi haldeyim.inşallah bayramda tatile gidicem oradan arınmış kendine inanan yeni bir ben olarak dönmek istiyorum.haklısınız belki yanlış arkadaş seçimi ama karşındakinden de bi kazık yiyemeden anlayamıyosun işte yanlış mı doğru mu olduğunu.
biri de bana inansın istedim iyi niyetli temiz kalpli olduma inansınki zaten öyleyim gerçekten.
çok insanla savaştım bugüne kadar çooook
ne iftiralara uğradım çalıştığım yerde.
insan birisini sevince diğerleri düşman oluyo sana ve ayırmak için elinden geleni yapıyolar
bundan sora herşey güzel olsun istiyorum sadece.
gerçek hayat arkadaşımı bulmak istiyorum birileri bana iftira atmasın istiyorum