Gecen gün de ifade etmiştim,konu açarak işim özeti hamileyim eşimin ilgisizliğinden şikayetim vardı,sağolsun burdaki arkadaşlar hormonlardandır hamileliğin son anlarıdır umursama diye telkinlerde bulunmuşlardı.hatta bi arkadaşla konuşurken ailem de geldi doğum yaklaştığı için acaba onlar da hissediyomudur ki diye söylemiştim.bugün annem eşin hep böle suskun mu yoksa biz geldik diye mi böle yapıyo diye.ay ağlıycaktım resmen zaten içimde doluyum demek bu benim kuruntum değil dışardan da öyle algılanıyoDedim yok ne alakası var onun genel hali böyle ağzından laf zor çıkıyo diye,üstünüze alınmayın diye.bana ne dedi dersiniz sen konuşmayan bu adamla nasıl anlaştın dedikaldım tabi ben doğal olarak.zaten kendisine bileniyorum bu son haftalardır bi de bu tuzu biberi oldu kendisi şuan dışarda ben bunu kendisine nasıl ifade edebilirim,koca benim biliyorum ama inanın nasıl yaklaşmam gerektiğini bilmiyorum çünkü çok doluyum konuşmaya başlarsam tak tak tak sert olcam ben anlamasını istiyorum."ne alakası var"sözünden de sıkıldım.kardeşimin eşi ise çok cana yakın çok konuşkan hal hatır sorar susmaz hiç hal böle olunca benimkisi kapalı kutu oluyo.valla son haftalarım stresle geçti hamileliğimin bu zamanlarını hiç iyi hatırlamıycam.