Bilmiyorum diyormuş kız

Demirpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
605
17
28
İstanbul
Merhaba kızlar , uzun zamandır forumu takip ediyorum .

Benim sizlere danışmak istediğim bir şey var . Normal bi erkek arkadaşım var kendisine yardımcı olmak istiyorum sevdiğim biridir . Onun kız arkadaşı artık kendisine karşı bir şey hissetmediğini söylemiş . 9 aylık bir ilişkileri var . Son 4 ayında baya kavga etmişler , erkek arkadaşım zaten bu dönemde işsiz kaldı . Psikolojisi değişti .

Aralarındaki sorunlar şöyle ;

kız arkadaşı üniversiteden güvendiğini söylediği bir erkek arkadaşı ile gece dışarı çıkmış , bu olay bir kere olmuş çocuğun haberi yok . Haberi olduğunda bunu yapmasını istememiş . Ama kız isteğine karşı gelip yine görüşmeye gitmiş , bir de telefonda biraz haddini bildirmek ister gibi konuşmuş . Kız kendini şöyle savunmuş : "bana sadece seni kıskanıyorum deseydin gitmezdim ama sen bana aynı anda benim yakın çevrem durumu kaldırmazda dedin " demiş . Buna sinirlenip gitme kararı almış . Kız son görüşmede böyle bir şey bir daha yapmayacağına söz vermiş .

Oğlan kızın istediği tepkileri vermediğinden şikayetçi , şöyleki kızın doğum günüde çocuk değerli bir bileklik almış kıza bir şiir yazmış bir fotoğrafını bilekliği şiiri bir zarfa koymuş üzerine bir gül yerleştirmiş kıza vermiş . Yazdığı şiiri ezberleyip gözlerine bakarak okumuş . Çok romantik :D . Ama kız pek istediği tepkiyi vermemiş , Yani hava sıcak filan arabadan inelim mi filan gibi konuyu değiştirmiş .

Kız oğlanın salaşlığı ve kendine bakmamasından şikayetçiimiş . Gerçekten arkadaşım öledir . Temizdir ama kendine bakmaz , yani jöle sürmez sık sakal traşı olmaz , deodorant kullanır ama parfüm kullanmaz filan falan . Yazın kızla buluşmaya şort tişört gider kız elbise dolgu topuk gelir filan . Ama en son görüşmelerinde kıza buna dikkat edeceğine dair söz vermiş .

Çocuk iş teklifi aldığında ailesinden sonra hemen kızı arayıp mutluluğunu paylaşmak istemiş , ama kız bu ara görüşmesek daha iyi demiş . Daha sonra zor zamanında çağırmış . Gelmesi için duygusal bi mail yazmış geçmiş güzel günlerden fotolar eklemiş maile yollamış . Ama içimden gelmiyo demiş kız .

Çocukta kıza son 4 aydır mutsuz olduğunu üsteleyerek söylüyormuş . Ama bunun bir hata olduğunun farkında "kendisini düzeltmesi için hislerimi söylüyorum" dedi , ama artık yapmaması gerektiğini anlamış .

Çocuk en son patlamış , demiş ki ; "Bu böyle devam etmez iletişim bile kuramıyoruz . oturalım konuşalım . Bana kararını söyle ya ayrılalım yada beni ailene götür bu işin adı konsun demiş " . Çocuk nikahta keramet olduğuna inanıyor . Normal nikah düğün istiyor ama hiç olmazsa imam nikahı yapalım , allah aramızı bozan şeytanı devreden çıkarsın diyor , kıza sen istediğin anda diğer süreçleri tamam larız demiş . Bunu aradaki cinsel şeyleri ileri götürmek için kesinlikle kullanmayacağını söyledi inanırımda yapmaz .

Kızla çocuk konuşuyorlar kız sürekli bilmiyorum diyor .işi sürüncemede bırakıyor . Çocuk bir şey hissetmiyorsan bırak beni diyor ama kız sevgilimiyiz sorusuna evet diyor . Kız çocuktan biraz daha süre istemiş .

Sizce kız ne yapmaya çalışıyor ? çocuk ne yapmalı sonuç ne olur ?

Not: oğlan 25 kız 27 yaşında . uzun bir süre arkadaştılar . Çocuk görüşmek istemiyorum artık seninle dediğinde sevgili oldular . Yorum yapmak için öğrenmek istediğiniz detayları sorun .

Kız istemiyor bu çocucuğu bence.Çünki okadar şiirler hediyeler vs tık yok kızda delimidir nedir anlamam bu insanları madem istemiosun ne oyalarsın umut verirsinki.Arkadaşın için üzüldüm ama bence daha da yıpranmasın şimdi küfür edicem kıza olmıcak ama anladın sen onu.

Ha bide şu var oğlan istemiyoken sevgili olmuşlar ya tam ilgi mayağaa bir kızmış bu böyle tipler var erkekleri kullanıp hediyeler aldırmalar arabalarla gezmeler yalnızlıklarını gidermeler ama işlerine gelmeyince bilmiyorum.Bence çocuk arkasına bakmadan kaçsın daha iyilerini bulsun.

İffetine bişey demedim ama bu yaptığı kötü bence ya allah aşkına nefesini enerjisini harcamasın arkadaşın insan gibi sormuş 27 yaşında kazık kadar kızsın huyu böyle işte demekki çocuk olsa büyür düzelirdi

kızlar çocuk hala seviyorum diyor , vazgeçmedim diyor . Çocuk ne istediğini bilir güvenilir bi tiptir . Aynı oranda da duygusaldır , çok etkilendiğini hatta namazlarda rekatları karıştırdığını söyledi .

Yirmi yedi yaşında ki bir bayan yirmi beş yaşında ki erkeği parmağın da oynatır.Erkekler geç olgunlaşıyor biliyorsunuz.
Kız istemiyor belli, arkadaşın bir bıraksın onu bak o zaman seyretsin .

kızın aklında baska birileri daha vardır tereddut yasıyor yada kafasına birileri birsey sokuyor gerci 27 yasında ama olabilir..

cocuk kızın poposuna tekmeyı bı bassın bak gor

nasıl pervane olur cocugun peşinde .kız cocugun asırı

ılgı ve ozverısınden sımarmıs .tek sorun bu .

cocuk fazla deger verınce cocugu hakir kendını cok

degerlı ulasılamaz ıstedıgını elde eden bırı olarak algılamıs .

ama kafasının basmadıgı bırsey var kı ; kendısı cok degerlı ulasılmaz

bırsey oldugundan degıl ,sevdıcegı gosterdıgı ılgı ozverıyle

aslında onu yuceltıyor .ama o bunu farklı anlamıs kendını

bıraz en tepelerde gormus .herkesın o cocuk gıbı davranacagını

sanıyor .acaba daha ıyısı mı olmalıydı dıye kendı kendıne

havaya gırmıs .

Son düzenleme:
cocuk kızın poposuna tekmeyı bı bassın bak gor

nasıl pervane olur cocugun peşinde .kız cocugun asırı

ılgı ve ozverısınden sımarmıs .tek sorun bu .

cocuk fazla deger verınce cocugu hakir kendını cok

degerlı ulasılamaz ıstedıgını elde eden bırı olarak algılamıs .

ama kafasının basmadıgı bırsey var kı ; kendısı cok degerlı ulasılmaz

bırsey oldugundan degıl ,sevdıcegı gosterdıgı ılgı ozverıyle

aslında onu yuceltıyor .ama o bunu farklı anlamıs kendını

bıraz en tepelerde gormus .herkesın o cocuk gıbı davranacagını

sanıyor .acaba daha ıyısı mı olmalıydı dıye kendı kendıne

havaya gırmıs .

Bence artık uygulasada kar etmez , böyle bir insanla ömür geçmez diye düşünüyorum . Çocuğa bunu empoze etsem mi kurtarsın kendini . Siz ne dersiniz ?

kızın aklında baska birileri daha vardır tereddut yasıyor yada kafasına birileri birsey sokuyor gerci 27 yasında ama olabilir..

Kızlar çok teşekkür ederim . Ben de böyle düşünmüştüm ilk anlattığında , başka biri olmadığını söylemiş cocuğa . Hatta çocuk kontrol etmek için teli istemiş kız vermiş ama çocuk kontrol etmemiş kendine yedirememiş . Szice birileri aklını çeliyor mu kızın ve nasıl arkadaşları filan kanını giriyor olabilir mi ? ?

Son düzenleme:
Bence ; arkadaşının sevdiği kız , senin arkadaşını gerçekte sevmiyor . Sadece yeni birini bulana kadar cebinde tutmak istiyor .
Arkadaşına cevap verememesi de bu yüzden , ya hayır der de ortada kalırsa , bir dalı tutmadan öteki dalı bırakmaz bazı insanlar . Eğer ; kafasına göre birini bulursa anında terk eder arkadaşını .
Seven ve sevgisine değer veren insan , karşısındakine böyle davranmaz ve böyle oyalamaz .

Açıkçası ; birilerinin onun aklını çelebileceği olasılığını da kabul etmiyorum . Çünkü ; hayatını paylaşacağı insanı bulan ,
kimsenin dolduruşuna gelmez , hele ki 27 yaşında olan biri . Çok büyük bir yaş değil elbet ; ancak bu yaşlardaki bir insana da
çocuk denemez . Bir çok insan var bu yaşta kariyer sahibi olmuş , ev bark sahibi olmuş , ayakları yere basan vs .

Sonuç olarak ; her ikisini de siz tanıyorsunuz . Ben sadece sizin yazınınızdan yorumladıklarımı yazdım . Kimsenin hakkına
girmek istemem , arkadaşını dolduruşa getirmeni de ; belki de kız kararsızdır ama düşündüklerim bundan ibaret ...

Umarım haklarında hayırlısı olur ...

Kızın aklı bir karış havada geziyor
ciddi bir ilişki insanı değil
çocuk kendine yazık eder

arkadaşınızın derdine çözüm bulmak için buraya taşımanız ne kadar ince bir davranış. ama kız kesinlikle o erkeği hak etmiyor.peki kız çok güzel erkek vasat mı?yazık çocuğa üzüldüm. neden iyi insanların karşısına hep kötüler çıkıyor

Son düzenleme:
Back
X