Liseye gidiyorum.17 yaşımdayım.Bundan 4-5 sene önce dünyanın en şımarık,en konuşgan,en sulu,en neşeli insanıydım.Konuyu doğru yere açıp açmadığımıda bilmiyorum.Yanlışsa lütfen kusura bakmayın.Büyüyünce insan durulur mu?Aslında tam olarak neden böyle olduğumu bilmesemde size son 5 yılımı anlatayım.12 yaşımda ortaokula geçtim ve ben istemediğim halde okulumu değiştirdim.İlk sene tam bir arayış dönemiydi ama yinede arkadaş çevrem vardı.Ertesi sene dahada kaynaştım problem yok.Diğer sene çok çok iyi oldum.Ama ben 7.sınıftayken anneannem hastaydı.Aynı apartmanda yaşıyorduk,beni o büyütmüştü.Böbrek kanseriymiş ve durmadan hastaneye yatırıyorlardı.Bana hiçbirşey söylenmedi.Okulum çok iyi bir okuldu ve maddi durumu iyiydi genelde oraya gidenlerin.Bizimde kötü değildi.Herkes orta gelirli aile-iyi gelirli aileydi.Sürekli geziler olurdu.Çanakkale-Kapadokya-Dalaman-Ankara-karadeniz vb...Babam hiçbirisine göndermedi.Ben seni götürürüm daha yaşın küçük,okul gezilerine güvenmiyorum sana değil.Araçlar iyi olmuyor,otobüs şöflreri firmalardan atılan şöfrler vs...Babamı 3 haftadan 3 haftaya görüyordum.Ayrı değillerdi annemle ama dışarıda çalışıyordu.7den 8e geçerken anneannemi kaybettik.Öleceği biliniyormuş ama bana ne kanser olduğu nede öleceği söylenmedi.Dayım ve eşi anneannemi kanser etti.Anneannem cenazeme gelmesinler demiş ama vasiyetini ben bilmiyordum.Dayım yengemi eve getirdi,yengem cenazede gülmüş,gece kalmadı kalktı gitti vs...Ben bilseydim vasiyetini evin bahçesine sokmaz rezalet çıkarırdım.Zaten dayımlarda 4 gün sonra Alanya'ya tatile gittiler.Dayımdan ve ailesinden artık nefret ediyorum.Yüzlerini görmek,seslerini duymak istemiyorum ki zaten geldiklerinde yemekten yemeğe yanlarındayım,konuşmuyorum.Suratımı asıp ortalarda geziyorum.Dedem öldüğü gib hayatımdan çıkarıcam zaten.8'de malum sınav dönemi,stres...Birde babam artık istediklerimi giydirmiyordu.Kısa etek yasak.Göğüs dekoltesi yasak!Birde kilo sorunum oldu.167 boy,kilo 67.Şu anda 57yim :) Liseye geçtim.And.lisesi 1 puanla kaçtı ve meslek lisesne yerleştim.İstemiyorum,yeteneğim yok resme dediğim halde kendimi grafik bölümü öğrencisi olarak buldum.Şu anda fena çizmiyorum,derslerimçok çok iyi.Ama ne bir sosyal yaşantım var,ne erkek arkadaşım,nede birine karşı birşeyler hissediyorum.Yaşıtlarım gibi olmak istiyorum ama eskisi gibi değilim.Asık suratlı,ciddi,hayattan zevk almayan birine döndüm.En güzel yaş derler 17 için ama benim için 10 yaşımdan farkı yok.Sadece artık sinemaya,kursa vs annem götürmüyor.Ben ne yapmalıyım?Bu yaşlarım boş geçsin istemiyorum.Aşka inanmıyorum ama herkes bu kadar canı yandığına göre,deli gibi ortalarda gezdiğine göre var bu aşk.Aşık olmak istiyorum,yaşımı yaşamak istiyorum.Bana yardım edin ben ne yapmalıyım?