bilmiyorum ne yapim

Tutuklu82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
1.129
688
Herkese merhaba.
Uzun yillardir huzurlu bir evliligim var. Sorunum yok kendimizle ilgili sükür.

14-15 yaslarinda okulda tanidigim biri vardi. O yasta anladim bana birseyler
Hissettigini. Ilerki yaslarda defalarca, söylemeyi denedi. Söylemesine getirmedim.
Iyiydi insan olarak okadar. Ama stalker gibi hep izledi, aksam evin oralarda özellikle,
hep uzaktan izledi. Defalarca gördüm pencereden, bahceden ciktigini.
Hangi eve tasindiysak oraya geldi ben evlenmeden.
17-18 yil gecti suan. Nerde görsem bakislari Ayni, degismedi.evlendigimde uzun
Zaman gördügünde nefretle vakti.sonra yine Ayni.
Kötü tarafi, onu evimin orda gördüm defalarca. Sonra birgün balkonda sigara icerken, bahcede
Öksürdü. Baska birgün islik sesi yapti.
Ve bir aksam yatmak üzereyim, esim daha yok, pencere (kapatmak icin disardan birsey varya)türkcesini bilmiyorum, o kapali biri vuruyor ama nasil, pat pat. Hic ses vermedim.
Sanki duymamis gibi. Onu görmedim ogün ama baskasi olamaz. 2 defa tekrarladi bu olay.
Bilmiyorum, ondan korkmadim hicbirzaman.
Ama artik düsündürüyor beni. Hasta olabilirmi diyorum. Bu kadar takinti anormal.
Ne yapiyim bilmiyorum. Huzurum kacsin istemem evde.
Onunlada konusmak istemiyorum. Ne yapilir sizce

Zor bir durum. Konuşsan bir türlü konuşmasan bir türlü :KK43: Bu kadar zaman takip etmeye devam etmesi takıntı haline getirmiş olduğunun göstergesi. Eşinle paylaşsan acaba tepkisi ne olur? Yani onun bilgisi dahilinde konuşman zarar getirmez ama gizlice onu kaçırmaya çalışırken işler sarpa sarabilir sanki

Koskoca adam olmuş hala sapıklık peşinde , işi gücü eşi yok mu bana adam manyak gibi geldi

Zor bir durum. Konuşsan bir türlü konuşmasan bir türlü :KK43: Bu kadar zaman takip etmeye devam etmesi takıntı haline getirmiş olduğunun göstergesi. Eşinle paylaşsan acaba tepkisi ne olur? Yani onun bilgisi dahilinde konuşman zarar getirmez ama gizlice onu kaçırmaya çalışırken işler sarpa sarabilir sanki
Esimle asla konusamam. Bütün huzurumuz biter.

bana normal gelmedi , sizi takinti haline getirmis olabilr. tepkisiz kalmak yerine tepkinizi sert olarak gosterin bence

Konusup muhattap olsam, dahada cesaretlenir diye uzak durdum hep.
Evliligimde hic sorun olmadi bunca yil. Bau durumu anlatirsam
O Sakin hayatimiz kalmaz.

Dogru orasi, ama bunca yil ögrenmedi cok sükür. Ögrenirse cok kisitlar beni.
Diye cekiniyorumda. Yada nebilim Kalkar bisey yapar. Kestiremiyorum
Olacaklari

Eger biraz daha zaman geçtiğinde ogrenirse inan tam kisitlar. Sen simdi sanki yeni goruyormussun gibi soyle. Bi zahmet polise falan sikayet edersiniz rahatsiz etmez herhalde bir daha.. Mesela esin senden boyle bir seyi saklasaydi hosuna gider miydi??

Eger biraz daha zaman geçtiğinde ogrenirse inan tam kisitlar. Sen simdi sanki yeni goruyormussun gibi soyle. Bi zahmet polise falan sikayet edersiniz rahatsiz etmez herhalde bir daha.. Mesela esin senden boyle bir seyi saklasaydi hosuna gider miydi??

Gitmez tabiki. Ama insan kendi yasayinca vede kadin, Anne olarak farkli
Oluyor. Hep carem olmustur sorunlarimada, böyle bir durum farkli.
Babamami desem dedim ama oda esime söyler hemen.

Acaba sizin ona bakışlarınızı yanlış anlıyor olabilir mi? Sonuçta size baktığını görüyorsanız siz de bakıyorsunuz o esnada.

Gitmez tabiki. Ama insan kendi yasayinca vede kadin, Anne olarak farkli
Oluyor. Hep carem olmustur sorunlarimada, böyle bir durum farkli.
Babamami desem dedim ama oda esime söyler hemen.

Esiniz cok mu kati sert biri?? Sizi dovecek mi ne yapacak anlamadim?? Siz sonucta adama ne yuz vermissiniz ne de baska bir sey. Sizin bir gunahiniz yok.
Babanizdan once esinize kesinlikle soyleyin..

Bakın bence de mutlaka eşinize anlatmalisniz. Komsular filan adami görüyorlarsa heleki caminiza vurduğunu görüyorlarsa yakinda dedikodu kazanlari kaynamaya başlayacak. Huzurunuz hicbir seyiniz kalmaz iste o zaman.

Bu arada adamdan korkmuyor olabilirsiniz ama ben olsam korkarim. Ona neden guvenesiniz ki? Bu kadar takintili bi insan size cok rahat zarar verebilir. Hasta olabilir ve hastaligi ilerliyor bence. Bu kadar takıntı ancak psikolojik bi rahatsizlikta olur. Ayrıca sizi uzun yıllardır takip eden bir insan artık sıkılma evresine gelmiş olabilir. Yani belkide biseyler yapmak sizinle iletişim kurmak isteyecek zamanla. Ilk baslarda sadece gezerken öksürmesi sonra ıslık çalması en son da işi ilerletip caminiza vurmasi bunun örneği. Artik beklemekten sıkıldı ve birseyler yapıyor belkide.

Esinize derhal bahsedin. Uzun zamandir gördügunuzu anlatmayin. Evlenmeden once gece ailemin evinin onune geliyordu görüyordum, şimdi buraya gelmis gecen gun yine gördüm cama vurdu cok korktum vs derseniz daha iyi olur

Söyleyin işte eşinize neden inat ediyorsunuz?
Yarın bir gün çocuğunuza veya size zarar verebilir. Evinizde bile diken üstündesiniz.
Dışarıda sürekli takip ediyor olabilir. Gerçekten rahatsız edici.

X