Hasret im toprak
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 4 Mayıs 2017
- 8
- 4
- 86
- 34
- Konu Sahibi Hasret im toprak
Slm kizlar konumu yaziyorum simdi kizlar abimle gelinimiz yuzunden bi sorun yasadik soylemedigim laflari soylemisim gibi abime aktarmisti inanin konu oyle buyutulecek bi konuda degildi ...abim kardesime ne Mesaj atmissam okudugunu soyledi ve bunu soyledigi an cok uzuldum cunku abim mesajlari okumamisti karisinin dilinden konusuyordu okumus olsaydi oyle seyler yazmadigimida gorurdu cok kirildim kizlar abim haksiz yere bana kustu benimle 1 sene sonra konustu bize 1 Saat uzaklar En son Kizim 8 aylikti gittim ve Kizim temmuz 26. 2 yasina girecek ben gecen gunlerde erkek kardesime gittim iftara davetliydik ordan buyuk abimin oglu olmustu sormaya gittim ama bu abimin evine gitmedim gitmek istemedim kalbim cok kirik kizlar abim gelinimizin agzina lafi vermisti ve her yerde benim o sozleri gercekten soyledigimi mesajlari abim okumadigi halde okudugunu ve insanlara soyleyip beni kotulemisti...abim bana gel kal diyo neye gideyim ki konusmadigim karisinin ayagina gitmemi istiyo ve ben yemin ettim asla gitmicem bazen iyi gorumce olmamak gerekmi yoksa....