- 23 Haziran 2016
- 1.024
- 821
- 38
- Konu Sahibi Mavi dalgalarrr
-
Yani en onemlisi o yontem beklemek.Onun sana açılmasını bekle . .
Neden olumsuz bakıyorsun bir nedeni var mı?
Beni taniyor yani.Yani en onemlisi o yontem beklemek.
Neden mi ?
Cunku ben bosanmis bayanim arti bode cocuk var bu yizden o da bekar...
Gecen gun yanlislikla aradim .
Profiline bakarken elim arama tusuna basinca olan oldu zaten.
Bana kimsiniz diye mesaj yazmis.
Sonra aradi watsabdan acmadim.
Sonra ben yazdim ki yanlislikla aranmis kusura bakmayin dedim ismini yazdim.
Oda daha da donmedi.
Burasi kafama takildi belkide benim oldugumu anladi mi?
Niye sormadi adimi nerden biliyorsun diye?
Ya canim is uerinden diyeyim.nerden tanisiyorsunuz? biraz acarmisiniz aranizda ki durumu?
evet, bende katiliyorum bu duruma.Normalde görüşmüyorsanız durumunuz bence biraz zor.
İletişim yüzyüze sık olsaydı etkilemek daha kolay olabilirdi karşı tarafı.
Oyle gozukuyor .Normalde görüşmüyorsanız durumunuz bence biraz zor.
Bir mucize olurda o bana mesaj atarsa o zaman boyutlar degisebilirNormalde görüşmüyorsanız durumunuz bence biraz zor.
Birde sosyal aglardan hiçbirinde adina kayitli hesap yok buyuk ihtimal takma ad kullaniyor..evet, bende katiliyorum bu duruma.
Keske sevdigi var mi bunu bilsem bu bana yetee onu hayatimdan cikarmamm icin ama nasil ogrenecem kievet, bende katiliyorum bu duruma.
su whatsap takip paranosunu biraksak cunku hic mantikli degil. Insanlar illaki ask durumunu yazacak degil ya.. belki genel bir bakistir belki soz hosuna gitmistir ve halbuki hic alakasi bile yoktur.Keske sevdigi var mi bunu bilsem bu bana yetee onu hayatimdan cikarmamm icin ama nasil ogrenecem ki
Suanki durumunda mesela pervane olan kendini gizlee mi alevden yazili...
31 mayis yaziyor watsabda hic degostiemiyo durumunu bayadir..
Olabilor ama baska takip edecegim bisey yok napayim?su whatsap takip paranosunu biraksak cunku hic mantikli degil. Insanlar illaki ask durumunu yazacak degil ya.. belki genel bir bakistir belki soz hosuna gitmistir ve halbuki hic alakasi bile yoktur.
Ikimizinde yasi 26 cesaret edip bi konusmada yuz yuze yaaini sordum dolayli yoldan bunu basarabildim..Yaslarınız kac?
Ben onu benden kucuk saniyorudm en azindan bunu biliyorum.kendisinede soyledim hatta ben sizi kucuk saniyordum universite okudugunuz icin demistim oda kaç gosteriyorum dedi.Ikimizinde yasi 26 cesaret edip bi konusmada yuz yuze yaaini sordum dolayli yoldan bunu basarabildim..
Bakalim denerim ins. Karsilasirsak eger..Bir daha ki karsilastiginizda ufak bir adim atin ve nasil davranigini izleyin, eger geri cekiliyorsa, unutun gitsin. Yok eger adiminiza cvp veriyorsa gerisi gelir ztn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?